canım kibelem yaaaaaaaaaaa ne güzelde moral vermişsin kızzzyerimseni ben vallaŞeniz uyuyakalmışım akşam üstü yemekten sonra şimdi kalktım senin yazını okudum güldürdün beni mutlu ettin canım canım benim drun ultrasonu eski bugün gelen misafir ense kalınlığı kaç dedi bende bilmiyorum dedim oda olurmu onda belli oluyor dedi sakat olup olmadığı işte senin dr hakkında kötü şeyler duydum dedi değiştir drunu geçen gün doğumda bebeğin kolunu kırmış onu işten atacaklarmış dedi ama ben gittiğim zaman görüyorumki aşırı derecede hastası var op dr kendisi ben çokda memnununm memnun olmadığım tek şey usgsi eskilerden oda sağlıklı olsunda önemli değil dedim her zaman şimdi 15 gün sonra ayrıntılı usgye gireceğim onu bekliyorum heyecan ve korkuyla bu arada acaba burda rekli usgsi olan bir dramı gitsem diyorum birde oda kafamı karıştırırmı diyorum kafam iyice karıştı yani ama neyse ben birazcık bebeğimi seveyim canım sözünü dinleyip:icecream::1hug:
ay canim yaaaa, ne bicim insanmis onu soyleyen oyle. felaket tellali. hani agzini hayra acmak diye bir laf vardir. Masallah senin o tanidik serre acmis. Yani kotulukle yaptigini sanmiyorum ama bazi insanlarin malesef huyu oyle. aslinda karsidakini ne kadar zor durumda biraktigini bilmiyorlar.
Burada bir vaiz var. (hristiyan) adam gecen o kadar guzel bir konusma yapti ki tv de. diyor ki nasil vucudumuzu toksinlerden arindiririz, zararli seyler yememeye calisiriz, bu insanlar da ruhumuzun toksinleridir. bedenimizi korudugumuz gibi ruhumuzu da boyle dusuncelerden, insanlardan korumaliyiz diyor. surekli yapamazsin, yanlissin diyenlerden, devamli olumsuz ve kotu durumlar hakkinda konusan insanlardan arindirmaliyiz kendimizi diyor.
Bizim orada malesef daha onceden de bahsetmistim, herkes doktor. herkesin mutlaka bilgisi vardir. yorumunu yapmasa cildirir. Aslinda bu gibi sonuclarin hasta ozellikle istemedigi surece hastaya verilmemesi lazim. cunku sonuclari yorumlayacak olan kisi doktordur. biz kendimiz yorumluyoruz bazen dogru bazen yanlis internetten arastirarak. Ne gerek var ki doktora oyle olsa. yaptir testleri ac internetten bak sonuclara. ama oyle degil. doktor yorumlarken tecrube de girer isin icine.
zaten senin yastan dolayi sifir risk olsa bile risk grubuna otomatikmen dahil ediliyor. ama sonucta ne oluyor. koca bir sifir. sapasaglam bebekler.
inan bana doktoruna sen guveniyorsan, sana guven veriyorsa gerisini bosver. insanlarin dediklerine kulaklarini tika. eger sen de guvenmiyorsan ha o zaman bakabilirsin baska doktor. renkli ultrasonu olan bir doktora gidebilirsin veya doktorun seni yonlendirebilir, ararsin, doktor bey ben rahat edemiyorum icim rahat etmesi icin ne onerirsiniz? renkli ultrason derse sizin tavsiye ettiginiz bir yerde yapalim, siz yoprumlayin sonuclari vs seklinde kendi doktorunla da kontakt halinde yapabilirsin icin rahatlar. amniyosentez de yaptirabilirsin ama doktorun gerek gormedi ise hic tatli canini sikma.
Bahsettim mi? benim komsum 36 yasinda kizini bekliyor haziranda dogacak. senle belki ayni samanlar. belki bir hafta falan once. amniyosentez istedi doktoru.hicbir sey yok sadece yas riski. kafayi yedi, sonuclar cikana kadar yemeden icmeden kesilmis. ama ne oldu, tertemiz, bebis sapasaglam.
Seninki de oyle. hic canini sikma.