melekcim bence kiloyu bu kadar takıntı haline getirme :teselli: ne alman gerekiyorsa alıcaksın .. bebeğine minnacık yararı olacağını bildiğin şeyi bile sırf kilo almamak adına geri tepeceğine ihtimal vermek istemiyorum :1no2:
kilo dediğin nedirki , verilir gider hamillelikten sonra .. zaten ince yapılı biriysen alacağın kilo bellidir yada doğumdan hemen sonra o kilona çabucak ulaşırsın .. bir arkadaşımdan ve ablamdan biliyorum .. ki eltimi tanıdığımdan beri tüp bebek tedavilerinden çok kilo almıştı , hamile olduğunu öğrendiğimiz zaman böbreklerinde bir sorun çıktı ve hastanede yattı 1-2 hafta , hastaneden çıktığında 5-6 aylık hamile gibiydi daha ilk aylarda .. hamileliği öyle geçti hem kilo hem ödemle yani .. sonra tam eski kilosuna yaklaşmışken yeniden hamile kaldı ve 2. çocuğu martta 2 yaşını dolduracak , eltim onu tanıdığımdan hamile kalmadan önceki halini düşünecek olursak yarısı kadar felan, neredeyse 34 beden oldu kadın .. üstelik kilo vereyim felan diye uğraşmadı ..
hamileliği galiba domates salatalıkla geçircem demişsin , onlar mevsim sebzesi değil ki üstelik onlardan tüketmen , hormon ağırlıklı sebzeleri yani , bebeğine daha çok zarar vermez mi .. bana dr.um tuzu yasakladığı için , yumurtayı felan tuzsuz yiyemediğimden yanında sulu bir şey olsun ve midem bulanmasın diye yarım domates ve 1 biber yiyorum , ki onu bile kafaa takıyorum keşke yemek zorunda olmasaydım şunları diye ..
sen bir doğum yap , emzirmeye başla , aldığın kiloların çoğunu verecek , yürüdüğü zaman ise tahmin ettiğinin de altına ineceksin kilonun yerimseniben
canım en olmadı yaptırırız biz de ozon tedavisi mi terapisi mi ne karın ağrısıysa , 2-3 seansla kurtuluruz gider kaydirigubbakcemile5