- 2 Ocak 2008
- 3.406
- 194
- 688
- 40
canım bende de var dünden beri benneyaptımki şu hava nemlendiricilerinden alıcaktık kaç haftadır unutuyoruz , yatarken kettleda su kanatıp ağzını açık bırakıp bir süre daha öyle kaynamasını sağlayarak odanın nemini arttırdık , sonra kettleı prizinden çıkartıp yakınıma ağzı açık bir şekilde koyduk , iyi geldi bana bayaa .. ama ben öksürük için arayıp konuştuğumda Levent beyi bana amoklavinbıd verdi , yani antibiyotik kullanıyorum .. yzden ya antibiyotik var olan mikropları temizliyor yada sinüzitimi tetikledi diye düşünüyorum , çünkü dün gündüzleyin müthiş bir geniz akıntım vardı .. kontrolüne daha varsa istersen arayıp sor Levent beyi .. bu arada bizizim yarın kontrolümüz var kendisiyle hihoyyyt
canımmm yaa geçmiş olsun tıkanıklık nefes alamamak çok kötüü kıyamamm ....
yarın kontrol var demekkk çok güzell walla siz kontrole gidince öyle mutlu oluyorumm kii anlatamam güzell haberlerle gel tatlişkommm..
kızlaaaaarrrrr:teytey::lepi::lepi:bebeğim çok iyiydi hele renkli usgde şahaneydi çokmu çok mkutluyum misafirim var sonra yine gelirim ve KIZIM oluyor büyük bir ihtimal çünki çıkıntı yoktu kız gibi dedi desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim:içelim:
heyooooooo süperr bi haber bu derincimm için rahatlamıştır artıkk maşallah

ilsucum maşallah göbüşüne çok yakışmışş hamişlik :1hug:
ilsu cnm maşallah göbüşüne