- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
hemen ustune emzirmek gerekmiyor o zaman..tesekkurler dilosum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karencİm ben metsİl kullanıyorum gÜnde 2 kez 5 damla verİyordum sabah saĞlık ocaĞındakİ ebe gÜnde 3 kez 5 damla ver bebek gazlı bİraz dedİ 8 damlaya kadarad Çıkabİlİrsİn dedİler
İpekcİm hepatİt b aŞısı yapıldı sabah ateŞ falan olmaz bunda dedİler bİ kaÇ gÜnden bİŞey olurmu bİlmİyorum bİzİm aŞı kartımıza hastaneden tarİh yazmıŞlardı Öyle gİtİİk bİz
saol hurremcim..peki emzirme oncesi mi sonrası mı damlatıosun metsili?
karencim slm canım biz kilo kaybetmiştik doğumdan sonra ama onu geri alıp artıya döndük kızım zayıftı zaen 2700 dü geçen salı 2900 olmuş evde tartım şimdi 3 kşloyu geçmiş görünüyor.ama mama takviyeside var sarılıktan dolayı.senin nasıl bebiş.
tok karna veriyorum canım sonrada çok az emziriyorum
Canım bol su iç. 4 lt falan. Bir de banyo yaparken dayanabileceğin kadar sıcak
suyun altında göğüslerine uzaktan duşu tut. Çok farkettiriyor. Ne zaman sütüm azalsa bunları yapıyorum eski kıvama geliyor. Her gün humana'nın still-tea'den 2 bardak da içiyorum. Artık hangisi şe yarıyor bilmiyorum.
teşekkür ederim canım duş olayını bir deneyeyim. suyu bol içiyorum. ama daha da arttırdım bugün. hatta abartıyorum diyebilirim. still tea içiyorum ama onun pek bir faydasını göremedim ben. su ve duşu çok söylüyorlar. bir kaç gün deneyeyim işe yarar umarım. bebeğimi yeterince emzirememek beni çok üzüyor.