2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Karencım ben metsıl kullanıyorum gÜnde 2 kez 5 damla verıyordum sabah saĞlık ocaĞındakı ebe gÜnde 3 kez 5 damla ver bebek gazlı bıraz dedı 8 damlaya kadarad Çıkabılırsın dedıler

ıpekcım hepatıt b aŞısı yapıldı sabah ateŞ falan olmaz bunda dedıler bı kaÇ gÜnden bıŞey olurmu bılmıyorum bızım aŞı kartımıza hastaneden tarıh yazmıŞlardı Öyle gıtıık bız

Karencİm ben metsİl kullanıyorum gÜnde 2 kez 5 damla verİyordum sabah saĞlık ocaĞındakİ ebe gÜnde 3 kez 5 damla ver bebek gazlı bİraz dedİ 8 damlaya kadarad Çıkabİlİrsİn dedİler

İpekcİm hepatİt b aŞısı yapıldı sabah ateŞ falan olmaz bunda dedİler bİ kaÇ gÜnden bİŞey olurmu bİlmİyorum bİzİm aŞı kartımıza hastaneden tarİh yazmıŞlardı Öyle gİtİİk bİz

saol hurremcim..peki emzirme oncesi mi sonrası mı damlatıosun metsili?

DEMETCİM sen din galiba bebeğine beşik almıştın bambam onu internetten bir sitedenmi almıştın fiyatı uygundu diye hatırlıyorum eğer öyleyse bana özelden msj atarmısın siteyi.benim kızım şimdiden kucağa alıştı beşik olursa rahat uyuturum diye düşünüyorum.

kibele canım ben aynı anlattıklarını yaşadım doğumdan odama indim hastane çalışma arkadaşı dolu benim eşimin herkesde bizi merak ediyor haliyle ziyaretçiler başladı hemşire bebeği memeye tutturmaya çalışıyor ben titriyorum soğuktan saçbaş dağılmış ağlamaktan biryandan gelen giden ilk gün çok zor geçti keşke dedim mesai saati dişinda doğum yapsaydım.enaazndan sabaha kadar toparlardım.inşallah senin çok ziyaretcin olmaz.allahım kolaylıkla kurtarsın seni bebeğini

karencim slm canım biz kilo kaybetmiştik doğumdan sonra ama onu geri alıp artıya döndük kızım zayıftı zaen 2700 dü geçen salı 2900 olmuş evde tartım şimdi 3 kşloyu geçmiş görünüyor.ama mama takviyeside var sarılıktan dolayı.senin nasıl bebiş.

kızlar cok saolun
ılkımız gamzem ın doğumunda cnm cıkmıstı cok fena cok zordu bunda da sukur ettığım dualar kabul oldu cok rahattı :) esım masallah hıc sesın cıkmadı bunda dyııp duruyor
hurişimin bebeğinden haber varmı aynı gun yaptık sanırım gelıyor mu?gecmısı okuyamadım bebişko uyudu gamze babannesıyle ona cıktı sımdı bende yemek yıyıp uyuycam bıraz bızımkı gunduz uyuyor gece ayakta

karencim slm canım biz kilo kaybetmiştik doğumdan sonra ama onu geri alıp artıya döndük kızım zayıftı zaen 2700 dü geçen salı 2900 olmuş evde tartım şimdi 3 kşloyu geçmiş görünüyor.ama mama takviyeside var sarılıktan dolayı.senin nasıl bebiş.

sibelcim benimki 3300 dogdu simdi 3700 olmustur sadece anne sutu ..banada az gelio ..mama takviesi geceleri yapsam diorum dr sakın dio..1 ayın sonunda degerlendircekmiş..

tok karna veriyorum canım sonrada çok az emziriyorum

saol hurremcim ..bende biraz once emzirmeden 10 dak once metsili verdim ardından emzirdim ..bolede oluo dediler..ins faydası olur da gazı cıkar ve rahat uyur kızım..

karencim az değildir sen sıksık emzir mama bende vermek istemem ama düşük kiloda doğması çok etkiledi çok şükür memeyide alıyor süt hergeçengün artıyor gibi mamayı bırakmak isterim bakalımhaftaya salı randevu var dr ne diycek.

Canım bol su iç. 4 lt falan. Bir de banyo yaparken dayanabileceğin kadar sıcak
suyun altında göğüslerine uzaktan duşu tut. Çok farkettiriyor. Ne zaman sütüm azalsa bunları yapıyorum eski kıvama geliyor. Her gün humana'nın still-tea'den 2 bardak da içiyorum. Artık hangisi şe yarıyor bilmiyorum.

teşekkür ederim canım duş olayını bir deneyeyim. suyu bol içiyorum. ama daha da arttırdım bugün. hatta abartıyorum diyebilirim. still tea içiyorum ama onun pek bir faydasını göremedim ben. su ve duşu çok söylüyorlar. bir kaç gün deneyeyim işe yarar umarım. bebeğimi yeterince emzirememek beni çok üzüyor.

evet yaa o hayallari bende kuruyodum ama benmki o kadar sık emio ki..kaldırıp saklamaya vaktim bile olmaz yane..dolayısıyla b sure calısamam da

güzel anneler nasılsınız bakalım,kızım dün valla maymun etti beni 3 buçukta ana uyudu 6 buçuğa kadar sonra gene başladık,bazen gazı oluyo zorlanıyo çıkartırken yapmadığım kalmadı,sıcak bez koydum,adaçayı yağı sürdüm ayaklarına...nihayet uyudu valla daha pratik çözümü olan varsa duacıyım kızlar.
bu arada ben süt sağıp dolaba koyuyorum 1 haftadır falan önceden bir kerede 50 cc koyarken dün 100 cc koydum üzerinede emzirdim valla kızım emdikçe sütüm artıyo galiba yada ben cidden mandıraya bağladım olayı.aranızda sütünü sağan varmı,ne kadar süt sağabiliyorsunuz kızlar? benim süt kızıma yetiyor sanıyorum ama karşılaştırma yapmadan bilemiycem galiba.

Back
X