- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #30.381
ehe yaramazlıklardan bahsediliş gülmeden bide paylaşim yapmadan geçemedim benimkide çok yaramaz çünkü.bende aklıma gelen ilk yaramazlı anlatim hemen.aynı sizinkiler gibi geçende sessiz sesi çıkmı hiç bi bakim dedim sen yatak odasına git ağzı açık kremi çekmecen bul ki oda üst gözdeydi nasıl aldı hayret ettim kapağı kırılmıştı.onu al sen gardolabın aynasına doldur ellerinle de bulaştı offf offf nasıl keyifli oynuyo içeri girdim elini ağzına kapadı aaaaaa diyor bide.kızmadım artık benimde gülesim geldi normalde kızardım odadan çıkardım sildimm aynayı napim
bu yaramazlık daha bitanesi bisürü var aklıma geldikçe yazarım.optüm herkesi.
geçmiş olsun doktora göster muhakkak ...ılık ıhlamur ver içine kaynatırken elma kabuğuyla beraber kes at limon at ılık ılık içir ayva varsa çekirdeğinide koyabilirsin ayvanın yaprağı öksürüğe iyimiş ama mevsimi değil sonbaharda toplamak lazım .. bid karaturbu az içini oy altındanda az bişey kes içine bal koy bi gece beklet sabah içir oda iyi geliyormuş ..Merhabalar bir konu hakkında bilginizi alabilirmiyim hiç başınıza geldimi. Kızım üşüttü burun akıntısı ve öksürük . ama öksürük bir türlü geçmiyor. boğazdan sanki. tıkalı öksürük. öksürürken zor öksürüyor boğulacak gibi oluyor. gece de çok uyanıyor. boğazından hırıltı geliyor. Ne yapabilirim. Siz ilaç olarak ne veriyorsunuz. Böyle bir şey başınıza geldimi acaba. doktorumuz burda yok haftaya geliyor. başka bir doktora götüürsem mi acaba
zaten ne zaman ses yok bişey karıştırıyo hınzır bu günde cd almış eline bilgisayar kasasına yerleştirmeye çalışmış bakmış olmuyo cd koyulan yerin kapağını kırıp içine atmış bütün gün onu çıkarmaya çalıştı ama nafile akşamda babaya bi anlatıyorki sanki kendi yapmamış ...Yaramazlıkları çok komik. Ne zaman sesleri kesilse kesin bişey yapıyor buluyoruz hepimiz. Benim kız uslu ama o da fazla sessizse kesin bişeyler karıştırıyordur. Yakında bilgisayarı bozacak. Seri olarak açıp kapıyor aletin kafası karışıyor.
Tuvalet eğitimi ile ilgili bir kitap buldum kızlar. Bay Bay Bezim diye. Enteresan yorumlar var. Birinin çocuğu 3 günde, birinin 1 günde bezini bırakmış. Ne kerameti var diyerek sipariş verdim ama 2 gündür gelmedi. İsterseniz sizler de bir bakın. Belki faydası olur.
Ay Allah korumuş canım.Kafasına falan düşürürde bilg.kasasını.Gözünün önünden ayırmaya gelmiyor inan bu yaramaslarııı
Bizimkide sabah biz uyurken kalkıp mutfağa gitmiş.Eşimin sigara paketinden bir tane sigara almış püf püf yapıyor ağzında.Diğerlerinide kırmış.Bu çocuğun sesi çıkmıyor bir bakayım dedim usulca.Güzelce oturmuş sandalyeye sigarayla oynuyor..Eşimede kızdım ortalık yere koyma paketi diye kaç defa uyardım.....
kasa yerde duruyodu yanı başımda yapacağını yapıyor işte .. benimki olsa püfletmek yerine yerdi ne bulursa ağzında bi tadına bakıyor önce ..
Son düzenleme: