• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

valla doktorların ne dedıgı bellı degıl hepsı farklı seyler söyluyo
en ıyısı bıraz buyuk sözu dınlemek annem hep fıtıl alıp atalım dedı ama doktor vermedı dıye dınlemedım arada bır rahatsızlanınca alıp atayım barı sagol dıloscugum:1hug:

korkma tatlım yarım koy ama çok huysuzlaşınca yap bişeycik olmaz çınarda çok tatlı maşallahh 41 kereee:asigim::nazar:

bu arada benim kullandığım fitilin adı paranox zaten şimdilik bundan başka fitil kullanamazsın bize bundan verdi hatta dedi çok huysuzlaşırsa fitil koyabilirsin dedi eve geldik ilk defa baya bi huysuzdu direndim fitil koymamak için ama gece 12 kadarda nöbet dikince hadi dedim koyayımda oda bende rahatlasın aynende öyle oldu fitili koydum 10 dakika sonra gece uykusuna geçti çok şükür:) yoksa zombi gibiydim 30 saatir uyumamıştım:bbo:

korkma tatlım yarım koy ama çok huysuzlaşınca yap bişeycik olmaz çınarda çok tatlı maşallahh 41 kereee:asigim::nazar:

bu arada benim kullandığım fitilin adı paranox zaten şimdilik bundan başka fitil kullanamazsın bize bundan verdi hatta dedi çok huysuzlaşırsa fitil koyabilirsin dedi eve geldik ilk defa baya bi huysuzdu direndim fitil koymamak için ama gece 12 kadarda nöbet dikince hadi dedim koyayımda oda bende rahatlasın aynende öyle oldu fitili koydum 10 dakika sonra gece uykusuna geçti çok şükür:) yoksa zombi gibiydim 30 saatir uyumamıştım:bbo:

tesekkur ederıs teyzesı eylulumuzde cok seker masallah:nazar:

fıtılın ısmını not aldım canım alayım bulunsun evde cok asırı zorlanırsa huysuzlasırsa atarım yarım fıtılkaydirigubbakcemile5

kendi kendime konuşuyoruma ama belki cvp gelir benim kuzum gece ben uyandırmazsam nerdeyse hiç uyanmıyacak saati kuruyorumda öle kaldırıyorum acaba doyuyoda ondanmı kalkmıo yoksa benim oğlan uykuyumu çok seviyo anlamadım

benim bebeğim de çoğu zaman gece uyanmıyor. ama özellikle karnı tok olduğunda uyanmıyor. ben mama vermeye başladım. mamadan sonra 4-5 saat deliksiz yatıyor geceleri.

yeni topigimiz hayırlı olsun kıslar.
diger topicte bebeklerle ilgili paylasım arada kaynayıp gidiyordu.cok iyi olmus bu baslık.kaydirigubbakcemile5
bizimde bugün kontrolumuz vardı sarılık icin.cok şükür Allah ıma degerımız 9.8 e düşmüş:Saruboceq:
persembe tekrar kontrole gidecez insallah bir daha hiç yükselmez.
bu arada bilirübine bakmak icin kanı bebeklerınızın topugundan mı alıyorlar?

:Saruboceq: çok şükür canım iyice düşmüş sarılığınız
biz dün gittik 15 çıktı gene değer en azından aynı kalmış yükselmemiş haftaya tekrar gideceğiz bakalım inşallah düşer değerimiz ne çok üzülüyorum bi bilsen
benim sürekli koldan aldılar canım kanıbide ellerinin üstünden:umursamaz:

kimse mevlüt yapmadımıııııı?:sm_confused::çok üzgünüm:

canım mevlüt işte bildiğin her yöreye göre değişir bir hoca tutarsın istediğin kişileri davet edersin......
mevlütte dağıtacağın ikramlıkları hazırlarsın kişi sayısına göre ben mevlütte şeker(çikolata)
yemek için poğaça açma...vb ikramlık ,meyvesuyu ve havlu alacağız dağıtmak için
allah şimdiden kabul etsin:1hug:

kimse mevlüt yapmadımıııııı?:sm_confused::çok üzgünüm:

canım ben yaptım bi hoca ve tanıdığın kimi istersen çağırıyorsun ben yemek olarak tavuklu pilav ayran tatlı bide lahusa şerbeti dağıttım cokacimcoooken sonra da yaptırdığım biblolu bebek süslerimizi dağıttık bu kadar benim ev küçük bide tam 50 kişi geldi milletin üstünden atlyarak servis felan yapıldı ben sanmıyodum okadar gelen olmaz hava sıcak herkes tatilde diyee ama sağolsunlar gelen çok olduvereliniortak

paranox fitili bende kullanıyorum.üstelik icindeki bir madde sarılgıın yükselmesini engellıyormus.doktorum söyledı.cok sükür fitil sayesınde ve doktorumuzun tedavısı sayesınde degerımız iyice düştü.yalnız fitil bebegımı cok uyutuyor.bazen emzırmek icin zorla uyandırıyorum.

:Saruboceq: çok şükür canım iyice düşmüş sarılığınız
biz dün gittik 15 çıktı gene değer en azından aynı kalmış yükselmemiş haftaya tekrar gideceğiz bakalım inşallah düşer değerimiz ne çok üzülüyorum bi bilsen
benim sürekli koldan aldılar canım kanıbide ellerinin üstünden:umursamaz:
canım sagolasın.,insallah sizinkide düşer iyice.
bizimkide elınden ve kolundan alınıyor canım.yalnız ilk gittigimiz hastanede topuktan alınıyordu.
bu arada eger sarılıgı düşmekte inat ederse paranox fitili doktoruna sorup kullanabılırsın.bizimkisi fitil sayesinde cok şükür düştü.:Saruboceq:

iyiyim dilosum ben iyi sayılırım uykusuz olmak dısında..kızım geceleri huysuzlanıyo..birde dun gece acaip gazımız vardı yapmadıgımız kalmadı..dr laktazim enzimi vermişti damla olarak..sonra birde yengemin bebegine kullandıgı bitkisel melıla diye b damla vardı..bana mısın demedi ..karnı yanlara tasıodu o kadar sertti yane..korkuyorum bende o oyle cok aglayınca..sonra yine annemin geleneksel cozumu imdadımıza yetisti..b hamur hazırladı zeytinyagladı ve tulbentle karnına sardı sabaha kadar durdu karnında ve iyi geldi..tavsiye ederim kızlar..

birde bisey dicem sizin bebisler ne kadar kilo aldı benmki sadece anne sutu ile 350 gr almıs 19 gunde iyi mi sizce ?

iyiyim dilosum ben iyi sayılırım uykusuz olmak dısında..kızım geceleri huysuzlanıyo..birde dun gece acaip gazımız vardı yapmadıgımız kalmadı..dr laktazim enzimi vermişti damla olarak..sonra birde yengemin bebegine kullandıgı bitkisel melıla diye b damla vardı..bana mısın demedi ..karnı yanlara tasıodu o kadar sertti yane..korkuyorum bende o oyle cok aglayınca..sonra yine annemin geleneksel cozumu imdadımıza yetisti..b hamur hazırladı zeytinyagladı ve tulbentle karnına sardı sabaha kadar durdu karnında ve iyi geldi..tavsiye ederim kızlar..

birde bisey dicem sizin bebisler ne kadar kilo aldı benmki sadece anne sutu ile 350 gr almıs 19 gunde iyi mi sizce ?

benim bebeğim kilo almamış :1no2: doktor mamaya başlattı. cumartesi tekrar götüreceğim. inşallah kilo almış olur. çünkü beni çok üzüyor bu durum. bebeğim anne karnında çok güzel beslendi ama doğum olduktan sonra besleyememişim.

ya birde benim pepus emerken o kadar aceleci ki sutumde bolca agzına dolunca bogulma tehlikesi yasıorus..bende medelanın silikon meme uclugunu aldım denemek icin en azından daha az agzına dolar diye . ama ııı almadı bile agzına..olece kaldı ..belki lerde alır ama zaten kızım emzigede duskun degil b uykulamak uzereyken agzına verip kandırabiliorum sonra pıt atıo agzından..siz ne yapıosunuz bogulmasın diye?

benim bebeğim kilo almamış :1no2: doktor mamaya başlattı. cumartesi tekrar götüreceğim. inşallah kilo almış olur. çünkü beni çok üzüyor bu durum. bebeğim anne karnında çok güzel beslendi ama doğum olduktan sonra besleyememişim.

canım uzulme bende az aldı galiba diye uzluyodum. benm gittigim son dr bugune kadar hic kilo almamıs olsaydıda sana bisey demzdim dedi..ilk 1 ayın sonunda mama veya sut diye karar vermek dogrudur dedi..o yuzden uzme kendini canım..alısır emzirmeye de devam et yılma..mamaya cok karsı dr lar ama caresiz kalınca yapcak bisi yok..

benım oğlum emmek ıstıyo fakat gögus ucum olmadıgı ıcın ememıyo
sılıkon gögus ucu kullanıyorum onuda ıstemıyo ellerıye ıtıyo gögsumu mecbur sagıp bıberonla verıyorum
zaten sutum yeterlı gelmedıgı ıcın mama takvıyesı yapıyoruz

Back
X