2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

maşallahhhh konuşmayı bi öğrenseler susmayacaklar demekki benimki de akşam öyle sesler çıkarıyor ki bağırarak sustum bi müddet onu dinledimm :)))))))))

O zamanlarda gelicek inşallah böyle aşamalarını gördükçe içim gidiyo benim not edicem defterimiz var fırsat bulamadım henüz.Tarihleri unutmadan yazmak lazım :kedi:

selam kızlar
son birkaç günün aksine puslu ve yağmurlu bir güne uyandık
kızımı uyuttum bakalım ne kadar uyuyacakkk
ev işleri beni beklerrrlaelaelaelaelae

Demetim hoşgeldinnnnnn, bi görünüp bi kaybolmuşsun yaw. Biz gecelere yetişemiyoruz artık yattığım yeri bilmiyorum valla kaydirigubbakcemile3 .Sabah 6 - 6.30 - 7 gibi güne başlıyoruz bünye dayanmıyoo
Umarım Zehracık da iyidir çok öp benim için

ah kızlar dün gece ipek 2 de bi uyandı 5 e kadar ağladı ...uyuyor 5 dakkaya ağlamaya başlkıyor resmen çıldırdık eşimle en sonunda fitil attım uyudu sabah 7 de başladı yine ağlamaya 11 e kadar zapettim 11 de eşim aldı artık kahvalt ıhazırladılar ben uyudum 1 de kahvaltı yaptım ama pilim bitmişti..
neden olduğunu anlayamadım huzursuz işte dünden beri geceyede yansıdı....dişlerden şüpeleniyorum ama bakalım cuma olsunda ne diyo doktorumuz....
alıntılarıma geçeyim hemende kızıma ıhlamur içiricem...

eh öle olsun bakalım bizde hurinin dediği gibi deriz
biz kız tarafıyoz mavi boncuk dağıtırız
hoşgeldin nerlerdeydin bakalım kızı uyutta gel hadi
ilk sözü aldık sayarız bizzz deee ençlr birbirlerini görsünler bakaım elektrik tutrasa olur o saman sırnaşık şey
hihoyyytalkisalkisalkis

CANIM HANGİSİNE ALIŞTIRABİLDİN BENİM KIZDA DAMAKLI DENEDİM ALMADI ŞİMDİ DAMAKSIZI ALDIM ONUDA ALMADI NE İSTİYOKİ ACABA
AMA PARMAĞINI ŞAPUR ŞUPUR EMİYO
:1no2:
canım hjepsini denedim ağızına bile sokmadı ...bundan verdim önce 2 numara yeşilini aldım aldı bire iki kez attı tyabiki bir kaç gün de bununla uğraştım bunu sanki alacak gibiydi çünkü 2 dakkada olda ağızında tutuyordu sonra alıştı yeşilini eskitti şimdi kırmızıyı kullanıyoruz ablası....
Nuk%20Emzik%20Kau%C3%A7uk%20Happy%20Kids%20(6-12%20ay).jpg

herkese günaydınnnn...
nasılsınız kızlar yaa hiç gelemiyorum buralara artık...
persentil ne ki hiç duymadım ben...
nerelerdesin sen oğlan nasıl de bakalım...çocuklar nasıllar aklıma geliyorsun arada....

günaydın şekerparem

yağmurlu ve arada güneş açan bir izmirden günaydın.gökkuşapı çıkar kesin bu gün. nedense gökkuşağını görünce hep sevinirim.acaba ben halen çocuk muyum???
hepimiz içinde bir çocuk vardır muhakkak ...ben hiç unutmuyorum çocukluğumu dün gibi....

Günaydınnnnnn herkese nasılsınız :1hug:

Huriş ipek kocaman olmuş cidden bakışları,dudakları çok tatlıııııı maşallah :nazar:
teşekkür ederim tatlımmm

Benim paşam bugünlerde söylenmeyi öğrendi, aaa uuuuuu gibi sesler çıkararak söyleniyo resmen,önceden beri var ama bu ses tonu daha farklı :) resmen kızıyo adam ya, bu fotoda yine söylenirken..

dsc08998.jpg
onun o büzüşmüş dudaklarını yirim bennn....sarışın bombaa maşallahh ...deli oluyorum o sesleri duyunca ağızını burnunu büzükleyesim geliyor delikafadulden

bu da benim oğluşum oturtsak bile halen doğrulmaya çalışıyor. karın kaslarını çalıştıryor çocuğum göbek olmasın diye kaydirigubbakcemile3
ege tosunnn baklavamı yapıyon len karnına...buz torbasıyla mekik çek daha güzel olur....tosuuunnnnnn.....kaydirigubbakcemile2 sportik erkek maşallah

maşallah tosunlara benim oğluşta dün gece kudurdu neyi vardı anlamadım gaz damlasını bırakmayı düşünüyordum 2 kereye düşürmüştüm acaba ondan mıydı...Amann valla benimki sallanmaya alıştı sayılır zaten artık emzirip yatırmaya karar verdim yoksa uykusu açılıyor sonra uyutmaya çalış.siz hala gaz çıkarıyor musunuz uyursa çıkarmayacağım artık
yok canım bize doktorumzu tam tersini söyledi geceleri agzıyla uğraşma yatağının altına yastık koy rampa olsun emzir yatır dedi bişey cik olmaz dedi...ben hiç gazını çıkarmıyorum kendi çıkarıyor arada çok sıkışırsa gündüzleri ben yardımcı oluyorum taiki...

gaz çıkarıcam derken oğlum yüzükoyun bir hale geldi ve kendisi bile şaşırdı bu da ilk dönmemiz diye çektimm:emir_bebek:
kızım bu sana benziyor ya ..sanki senin küçüklüğün seni tam tanımıyorum ama resimlerinden sana benzettim maşallahhh tosunumuzaaa...

ben kızızmın ıhlamurunu içirip geliyorum...

ee öğlen yemeği bitmedi mi

huriş hepimizin bebeklerde bi huzursuzluk var.ya hava değişimi etkiledi yada dbaşka bişi blimiyoruz ki. umarımm çabuk düzelirler. çalışan anneler için daha bir zor durum.iş yerinde uyukluyoruz valla.

Son düzenleme:
ah kızlar dün gece ipek 2 de bi uyandı 5 e kadar ağladı ...uyuyor 5 dakkaya ağlamaya başlkıyor resmen çıldırdık eşimle en sonunda fitil attım uyudu sabah 7 de başladı yine ağlamaya 11 e kadar zapettim 11 de eşim aldı artık kahvalt ıhazırladılar ben uyudum 1 de kahvaltı yaptım ama pilim bitmişti..
neden olduğunu anlayamadım huzursuz işte dünden beri geceyede yansıdı....dişlerden şüpeleniyorum ama bakalım cuma olsunda ne diyo doktorumuz....
alıntılarıma geçeyim hemende kızıma ıhlamur içiricem...

onun o büzüşmüş dudaklarını yirim bennn....sarışın bombaa maşallahh ...deli oluyorum o sesleri duyunca ağızını burnunu büzükleyesim geliyor delikafadulden

Sağol teyzesi otur dinle bunları yada çene yarıştır :))
Ya bu çocuklar niye böyle yapıyolar,Ali Eymen de dün gece çok huzursuzdu ben aşı olmasına bağladım. Bizimki bide battaniyesiz uyumuyo paşa, salla yatırdığın gibi başlıyo allahım gözümden uyku akıyo ama cidden allah sabrını veriyo kızlar yoksa nasıl dayanırım bilmiyorum. Bi gülücük attığı zaman dünyalar benim oluyor, hele gece lambası yanarken boncuk boncuk bakışına hastayım.

benim oğlumu da bu ayki aşı çok etkiledi.2 gün ateş ve huzursuzluk yaptı.
geceyi biz de çok kötü geçirdik. artık bu aydan itibaren gündüz uykuları azalacakmış kızlar. ben de oğlumun resmini göndereyim size

geceyi biz de çok kötü geçirdik. artık bu aydan itibaren gündüz uykuları azalacakmış kızlar. ben de oğlumun resmini göndereyim size

Gülüşünü sevsinler, maşallah çok tatlıı :nazar:

arkadaşlar bizim dr kan damlası hk bişi demedi şimdi sizden bilgim oldu. illaki kullanıyo muyuz bu damlaları

Biz dün aşı olurken bizim hemşiremiz yoktu başka hemşire yaptı.Kan damlası falan bişey demedi. Bugün bizimki aradı dün gelmişsiniz diye, kan damlası vericektim verdiler mi diye sordu.Yok dedim. Gelip alır mısın burdan dedi, sağlık ocağı bizim eve öyle terski her seferinde taksiyle git gel yapıyoruz.4 mahalleyi birleştirmişler taaa nerde.Taksi parası vereceğime gidip eczaneden alsam fiyatıı ne kadar bilen var mı ?

çiçek amatist çok tatlı bebişler .amatist kocaman olmuş ege abi oluyor artık:)
kelebek seninkini göremedim ama canım

huriş hepimizin bebeklerde bi huzursuzluk var.ya hava değişimi etkiledi yada dbaşka bişi blimiyoruz ki. umarımm çabuk düzelirler. çalışan anneler için daha bir zor durum.iş yerinde uyukluyoruz valla.
hepsinde oluyor demekki aşılardan değil çünkü biz aşı olmadık......ancak dişler yada havalar etkiliyor olabilir...

Sağol teyzesi otur dinle bunları yada çene yarıştır :))
Ya bu çocuklar niye böyle yapıyolar,Ali Eymen de dün gece çok huzursuzdu ben aşı olmasına bağladım. Bizimki bide battaniyesiz uyumuyo paşa, salla yatırdığın gibi başlıyo allahım gözümden uyku akıyo ama cidden allah sabrını veriyo kızlar yoksa nasıl dayanırım bilmiyorum. Bi gülücük attığı zaman dünyalar benim oluyor, hele gece lambası yanarken boncuk boncuk bakışına hastayım.
sorma zaten o gece gülmese kafayıo yerim..
yiyiyorum zaten yatağın üstüne koyuyoru meşime al ilgilen yuksa sıyırıcam diyorum salona kaçıyorum sonra gidiyorum yine yanına...biraz tek başına bırakmak lazım o ağlarken elim ayağıma karışıyor çünkü..
.
attachment.php

attachment.php

maşallah lkelebek oğluşun çok şeker gülüyor ismi neyd ben kaçırdım heralde bak bak kaçırdıüım bişey olmuş...:nazar:

sorunu çözdüm :)
sorun?

bizde büyüğüz hepnizden 14.haziran da doğduk

İKİNCİ DE BİZ OLALIMM O ZAMAN 17 HAZİRAN...

O zamanlarda gelicek inşallah böyle aşamalarını gördükçe içim gidiyo benim not edicem defterimiz var fırsat bulamadım henüz.Tarihleri unutmadan yazmak lazım :kedi:

Demetim hoşgeldinnnnnn, bi görünüp bi kaybolmuşsun yaw. Biz gecelere yetişemiyoruz artık yattığım yeri bilmiyorum valla kaydirigubbakcemile3 .Sabah 6 - 6.30 - 7 gibi güne başlıyoruz bünye dayanmıyoo
Umarım Zehracık da iyidir çok öp benim için

İNŞALLAHH CANIMM ....

EVETTT BEN ŞİMDİİ UYUYORUMM MESELAA :(((

bi resim daha göndereyim

KELEBEK -- HURİ MAŞALLAH BEBİŞLEREE ÇOK TATLILARR... :nazar::nazar::nazar:

Back
X