- 1 Ocak 2025
- 1.241
- 344
- 38
- 27
Ayy meleğimm benimm naptınn nasılsınızzzYarın git kuzum bence bende şimdi hastaneye gidiyorum yine kanamam var dua edin bana bebeğim benimle olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy meleğimm benimm naptınn nasılsınızzzYarın git kuzum bence bende şimdi hastaneye gidiyorum yine kanamam var dua edin bana bebeğim benimle olsun![]()
ben o silik çizgiyi gördüm, kendi testimden biliyorum hatta. ve inşallah hamilesindir. belirtilerin nedir acaba ve bat ne zaman?Kızlar az önce yaptım. Bi kontrol eder misiniz sizde regle 2-3 günüm kaldı. Ben sanki bi yerimden silik çizgi görüyorum baya silik ama
Nasılsın canımValla canim olurum gibi bende ne bilim ya test yaparim biraz sonra derim insallah
Ay bende gördümm valla hangi marka canımKızlar az önce yaptım. Bi kontrol eder misiniz sizde regle 2-3 günüm kaldı. Ben sanki bi yerimden silik çizgi görüyorum baya silik ama
Valla cnm hala ayni desem kasiklarim agriyo fln ama birsey yokNasılsın canım
AwoxAy bende gördümm valla hangi marka canım
2-3 gün kaldı valla kesin gördün değil mi ben uydur muyorumben o silik çizgiyi gördüm, kendi testimden biliyorum hatta. ve inşallah hamilesindir. belirtilerin nedir acaba ve bat ne zaman?
hayır canım, dikkatli bakıldığında belli oluyor. inşallah bebişin seninledir2-3 gün kaldı valla kesin gördün değil mi ben uydur muyorum
NOLUR BENİ DE GÖRÜN LÜTFEENNherkese merhaba. öncelikle bebiş haberi alan varsa herkesi tebrik ediyorum, almayan varsa da inşallah en yakın zamanda alırbenim size danışmam gereken bir şey var ve direk özet geçeceğim. regl döngümün 12. günü yani 1 ağustos'ta pik gördüm ve önceki-sonraki günü değerlendirildi. sonrasında da göğüslerde şişlik, mavi damarlarda belirginleşme, vücut ısımda artış, hafif kasık ağrıları, halsizlik, uyku hali, akıntım başladı ve hepsi hala devam ediyor, takvime göre reglim yarın başlayacak ama döngülerim dengesiz olduğu için emin değilim. fakat yumurtlamadan 14 gün sonra, en geç 16 gün regl olmam gerekiyorsa bugün regl olmam gerekiyordu ve hala olmadım. 2 gündür çok az kahverengi akıntım oluyor ama 2 kere oldu ve kesildi. 3-4 gündür de bel ağrım yokluyor ama sonrasında geçiyor. normalde regl olacağım gün bel ağrım olurdu, lekelenmeden hemen sonra kanama başlardı ama olmadı. sizce gebelik ihtimali var mıdır ve bu yerleşme kanaması olabilir mi? test yaptım ama ilk idrarla değil. lütfen bana yardımcı olun çünkü belirsizlik beni mahvediyor. ilk test awox ama ilk idrarla değil, ikinci de ovü testim ama onda da sıvı alımına pek dikkat etmedim.
Devam ediyor mu lekeValla cnm hala ayni desem kasiklarim agriyo fln ama birsey yok
Daha yeni geldim eve maalesef orada test yaptılar negatif çıktı düşük yapmışım öyle dediler moralim çok bozukAyy meleğimm benimm naptınn nasılsınızzz
Kaç gün lekelenmeniz oldu benimde 3 gündür leklenmem var yarın bat günüm bekliyorumLekelenme adet kanamasına döndü benim
Ah be prensesim çok şükür sağlıklıyız bir sonraki ay denerizDaha yeni geldim eve maalesef orada test yaptılar negatif çıktı düşük yapmışım öyle dediler moralim çok bozuk![]()
Teşekkür ederim kuzum evet inşallah birdahaki ay nasip olurAh be prensesim çok şükür sağlıklıyız bir sonraki ay denerizçok geçmiş olsun bir daha yaşanmasın inşallah
![]()
Silik çizgi çıkmış canımKızlar az önce yaptım. Bi kontrol eder misiniz sizde regle 2-3 günüm kaldı. Ben sanki bi yerimden silik çizgi görüyorum baya silik ama