2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selam arkadaşlar uğramayalı baya olmuştu buraya
ne yalan söyliyeyim hayatımıza face girdikten sonra böyle boşladım
zaten onada bi geceleri girebiliyorum onada bunada şunada bakayım derken hoooop uykum geliyo emalum burayada denk gelmiyodum
neyse baktımda eskisi gibi boş değil katılım lar çoğalmış inşallah bende es geçmem bundan sonra
son 3-4 sayfayı okudum
çağın hastalanmış çok geçmiş olsun
sibelo7 eşin askerdeymiş hayırlı teskereler inşallah
huricim hadi gözün aydın memeden kurtulmuşsunuz

bizde ki durumlara gelince elifin gelişimi gayet normal devam ediyo iremim anaokuluna devam bense malesef depresyona girdim ve annemin zoruyla bi pisikiyatrise gittim
inşallah bizim için iyi gelişmeler olur inanıyorum
en azından şu gerginliğim ve sinirlilik halim bitsin başka bişi istemem

hepinizi çok öptüm hadi iyi geceler:16:

Kötü bir haftasonu geçirdik.Babasının dikkatsizliği sonucu oğlumun bacağına çay döküldü bacağı yandı.Benimde içim yandı.Çok ağladı yavrum.Hemen suyun altına tuttuk bir süre yanık kremi sürdük.Şimdi iyi şişip kabuk falan bağlamadı çok şükür.sadece biraz iz kaldı acı yok..:59:
Bu sebepten eşime bağırdım kavga ettik üzerine birde.Çocukta korktu.Tutamadım kendimi ama.Hala sinirim geçmedi.:20:

SelsN & Seher çok geçmiş olsun...

6.hastalığı duymuştum ama içeriğini pek bilmiyorum inş kolay atlatırsınız Selsin

Seher geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun. Selsin seninde oğluşuna geçmiş olsun cnm. nedir bu 6. hastalık 5. hastalık önceden böyle şeyler yoktu yaww.. yeni duydum bende..

tüm annelere merhaba bebişler iyidir umarım biz de kızımla çarşamba günü babamızı görmeye gidicez
yemin töreni var kızlar eşimde şimdi marmaris askeri hastaneye gidiyor usta birliğine.yanlız bebeğim olunca daha kolay beklerim diyodum ama daha zor oldu.allah yardımcımız olsun.

Allah kavuştursun cnm...

Sağol canım.Görünmez kaza diyecem değil,uyardımda kaç defa çaya dikkat edin diye.Üstelik görümcem ve kayınvalidemde vardı.5 dakika kaybolmaya gelmiyor.3 kişi vardı yanında.

geçmiş olsun paşama,aynı bizimki gibi olmuş evde 3 kişileridi ortalarında yandı ipekte 15 -20 gün tedavi gördü pansumana gittik geldik...olacağı var oluyor önüne geçemiyorsun,eşinle tartışmaya gerek yok canım sen annesi oda babası erkekler biraz dikkatsiz olabiliyorlar aslında tam öylede değil kimse anne gibi olamıyor diyelim..geçmiş olsun allah beterinden korusun tatlım...bol bol bepanten merhem sür ,sabah akşam saf sabunla yıka...çabuk toparlanıyor...

selsin ve seher cok gecmis olsun, kiyamam yavrulara
selsin yanlis hatirlamiyorsam elvanin kizi irmak gecirmisti 6. hastaligi,
ama oda uzun zamandir girmiyo

Selsin geçmiş olsun canım, hastalığın her türlüsü kötü.Onları öyle görünce bizim içimiz parçalanıyor.Biran önce iyileşir inş. çocuklar hasta olunca çiçek gibi soluveriyorlar

Kötü bir haftasonu geçirdik.Babasının dikkatsizliği sonucu oğlumun bacağına çay döküldü bacağı yandı.Benimde içim yandı.Çok ağladı yavrum.Hemen suyun altına tuttuk bir süre yanık kremi sürdük.Şimdi iyi şişip kabuk falan bağlamadı çok şükür.sadece biraz iz kaldı acı yok..:59:
Bu sebepten eşime bağırdım kavga ettik üzerine birde.Çocukta korktu.Tutamadım kendimi ama.Hala sinirim geçmedi.:20:

Canım çok geçmiş olsun :( ben pek dayanamıyorum yanık haberini okumaya kötü oluyorum.Babasıda çok üzülmüştür eminim ama hurişin dediği gibi erkekler bizim gibi olamıyorlar,bişey olmaz mantığındalar,bizden çoook daha genişler.İşte bu yüzden anne olan bizleriz :)) Bence daha fazla üstüne gitme erkekler belli etmezler ama oda en az senin kadar üzülmüştür bence.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Kaanın düşmelerine alışmıştık ta yanık daha zormuş meğerse.Sağ sağlim bir büyüse diyorum.Çok hareketli başımızdan az badireler geçmedi yani

Kolunu kırdı alçıya alındı,düştü kafası mermere çarptı erik gibi şişti,bacağı yandı,fıtık ameliyatı,sünnet oldu, daha 2 gün önce babannesi koltuktan düşürmüş parkenin üzerine..Koltuğun arkasına düşmüş çocuk.Babannesi varmış yanında tutamamış...

Allahım beterinden koru

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Kaanın düşmelerine alışmıştık ta yanık daha zormuş meğerse.Sağ sağlim bir büyüse diyorum.Çok hareketli başımızdan az badireler geçmedi yani

Kolunu kırdı alçıya alındı,düştü kafası mermere çarptı erik gibi şişti,bacağı yandı,fıtık ameliyatı,sünnet oldu, daha 2 gün önce babannesi koltuktan düşürmüş parkenin üzerine..Koltuğun arkasına düşmüş çocuk.Babannesi varmış yanında tutamamış...

Allahım beterinden koru

Canım gün içinde okuyun bol bol nazar oluyodur, başından bişey çevir ver üstüste gelmiş çok.İşte şebeklik yapıyolar yapıyolar sonra nazar oluyolar :51:

kızlar ipek kafasını çok vuruyor sağa sola...korkuyorum gözlerine bişey olacak diye,dengesiz değil ama çok hareketli ya..şişme kızarma olmuyor ama kafası sarsılır gözleri kayar diye ödüm kopuyor :59:

çok geçmiş olsun sehercim ...allah daha kötülerinden korusun yavrularımızı...ee diyorlar ya büyükler hep düşe kalka büyücekler galiba:(bizim için her düşmesi ömrümüzden ömür alsa bilee...:(

çok geçmiş olsun canım allahtan derin bi yanık olmamaış şükür

tüm annelere merhaba bebişler iyidir umarım biz de kızımla çarşamba günü babamızı görmeye gidicez
yemin töreni var kızlar eşimde şimdi marmaris askeri hastaneye gidiyor usta birliğine.yanlız bebeğim olunca daha kolay beklerim diyodum ama daha zor oldu.allah yardımcımız olsun.
amin canım senle aynı kaderi paylaşacaz
bende okul bitince gönderecem eşimi
selam kızlar.oğlum perşembe ve cuma ateşler içinde yandı.cuma ateşi 39 dereceye kadar çıktı.dün ateşi düşmüştü.dünde yüzünde ve sırtında kırmızı lekeler oldu.bugün doktorunu aradım.ateşi düştümü diye sordu.6.hastalık dediğimiz hastalığı geçiriyor dedi.ateşi düştüyse problemyok dedi.birşey yapmamıza gerek yok dedi.temmuz bebeklerimizden bu hastalığı geçiren varmı
geçmiş olsun selsin

seherr geçmiş olsun

çok sağolun kızlar.geçti çok şükür kızarıklıklarda kayboldu.seher geçmiş olsun canım allah beterinden korusun.oğlumda iştahsızlık başladı.iştahı gayetyerinde bir çocuktu.şimdi öğürerek yemek yiyor.acaba dişlerinden mi

Sağolun kızlar, Allah beterinden korusun yavrularımızı
Selsin sizede çok geçmiş olsun iyileştiğine sevindim.Hastalanınca çocukların iştahı gidiyor,dişlerdende olabilir.Geçici bir durumdur umarım...Yemeyen çocuk zor
Kaanında kahvaltı hariç diğer öğünleri iyi yiyor ama kahvaltı hiç yapmak istemiyor.Önceden herşeyden ayrı ayrı yerdi.Yumurta,peynir,zeytin,reçel,omlet vb.şimdi hiçbişey yemiyor kahvaltıda.Bu aydan sonra yesin diye hazır kahvaltı karışımlarından vermeye başladım.Onuda bazen iyi yiyor bazen yemiyor.kahvaltıda en önemli öğün.Canım sıkılıyor bu duruma.
Bugün sadece 2 zeytin,2 lokma kaşarlı tost,pekmez,ıhlamur içmiş o kadar.Bununla karınmı doyar.Sonra annem hazır kahvaltıdan vermiş ...

Back
X