2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar geçende yazacaktım unutmuşum..
pnomokok aşısı vurulduk geçende 3.doz öncekiler ipekte hiç ateş benzeri şikayetler yapmamıştı,bu 3. sü ağar oldu 2-3 saat topalladı sonrada ateş yaptı..dr.söylemişti bu en ağır geçeni demişti aklınızda olsun en son 18 aylıkken yapılıyor...
yemek konusunda hiç şikayetimiz olmadı çok şükür bugün öğlen 1" tabak sebze çorbası yedi içine ekmekte doğramıştım,alt komşuya indim oda oğluna şehriye yapmış ordada beraber 1 tabakta ondan yedi...tek sorunum süt içmiyor,kahvaltıda da 1 tavada yumurta biraz peynir,zeytin ezmesi yedi ekmekle..onuda vitagil şuruba bağlıyorum..

kızlar geçende yazacaktım unutmuşum..
pnomokok aşısı vurulduk geçende 3.doz öncekiler ipekte hiç ateş benzeri şikayetler yapmamıştı,bu 3. sü ağar oldu 2-3 saat topalladı sonrada ateş yaptı..dr.söylemişti bu en ağır geçeni demişti aklınızda olsun en son 18 aylıkken yapılıyor...
yemek konusunda hiç şikayetimiz olmadı çok şükür bugün öğlen 1" tabak sebze çorbası yedi içine ekmekte doğramıştım,alt komşuya indim oda oğluna şehriye yapmış ordada beraber 1 tabakta ondan yedi...tek sorunum süt içmiyor,kahvaltıda da 1 tavada yumurta biraz peynir,zeytin ezmesi yedi ekmekle..onuda vitagil şuruba bağlıyorum..

canım bu vitagil şurup nasıl bişi??

selam kızlar malesef öykü de bu salgın gribe yenik düştü :(( eteşi var kuzumun sesi kısıldı resmen konuşamıyo öksürüyo akşam acile götürdük enfeksiyon malesef :((
antibiyotiğe başladık istemeyerek :((
aman dikkat edin kuzulara çok büğük salgın varmış özellikle boğaza yerleşiyormuş hastalık:nazar::nazar::nazar::nazar:

Beyaz melek cok gecmis olsun canim, allah sifa versin biran once, kiyamam oykucuge,
cocuklarin hasta oldugunu duyunca icim cizz ediyo ya ozelliklede temmuz cocuklari,
sinan simdilik iyi bakalim ama bende korkmaya basladim, ins hastalanmaz,

Huri evet sinanda pnomokok asisini vuruldugunda kac gun kendine gelememisti, iki gun boyuncada kusmustu yavrum, cok agir bir asi gercekten

selam kızlar beni hatırladınızmı ? temmuz annelerinin ikiz annesini. Uzun zamandır takip edemiyorum sizi ikizleri büyütmek hiç kolay olmadı ama artık 18 aylık oldular çok şükür ve nihayet bi yardımcım var şimdi hayat daha kolay..hala aynı kişiler varmı bilmiyorum arada girip arşivleri okudum ama güncel bilgilerden haberim yok..artık daha sık katılmak paylaşmak istiyorum bu sayfaların ne kadar yardımcı olduğunu çok çok iyi biliyorum ve sizinle sohbet etmeyi özledim :7:

selam kızlar malesef öykü de bu salgın gribe yenik düştü :(( eteşi var kuzumun sesi kısıldı resmen konuşamıyo öksürüyo akşam acile götürdük enfeksiyon malesef :((
antibiyotiğe başladık istemeyerek :((
aman dikkat edin kuzulara çok büğük salgın varmış özellikle boğaza yerleşiyormuş hastalık:nazar::nazar::nazar::nazar:

Geçmiş olsun canım benim ne kadar rahatsız olmuştur.

Dün sağlık ocağına gittim aşı vurdurmak için. Orada aşı kalmamış. 18. ay aşısı 24. aya kadar vurulabiliyormuş. Burada yazdıklarınızı okuyunca açıkçası korktum. Haftaya tekrar gideceğim. İnşallah İpek kolay atlatır.

kafayı yemek üzereyim yaaaaa
elifin kalan diğer bademciğide şişmiş bu sabah fark ettim sesi kısılmıştı zorla güldürüp bi bakarımki diğeride nerdeyse boğazını kapatıcak ama inanın hiç hasta bi çocuk gibi değil maşallah
ama yine aynı sahneleri yaşamak istemiyorum inşallah busefer ilaçlarla iner

beyaz melekcim sizde çok geçmiş olsun inşallah öyküde hemen atlatır

Dün sağlık ocağına gittim aşı vurdurmak için. Orada aşı kalmamış. 18. ay aşısı 24. aya kadar vurulabiliyormuş. Burada yazdıklarınızı okuyunca açıkçası korktum. Haftaya tekrar gideceğim. İnşallah İpek kolay atlatır.

Bende korktum şimdi.Bizde daha vurdurmadık önümüzdeki hafta yaptıracağız.İnşallah zor olmaz..

18. ay aşısı karma aşı değil mi?5 li karma diye yazıyor aşı takviminde.Pnömokok özel aşı mI?Karıştırdım ben şimdi..Hangisi ağır geçiyor??

selam kızlar beni hatırladınızmı ? temmuz annelerinin ikiz annesini. Uzun zamandır takip edemiyorum sizi ikizleri büyütmek hiç kolay olmadı ama artık 18 aylık oldular çok şükür ve nihayet bi yardımcım var şimdi hayat daha kolay..hala aynı kişiler varmı bilmiyorum arada girip arşivleri okudum ama güncel bilgilerden haberim yok..artık daha sık katılmak paylaşmak istiyorum bu sayfaların ne kadar yardımcı olduğunu çok çok iyi biliyorum ve sizinle sohbet etmeyi özledim :7:

hoşgeldin canım

selam ipeğimu bu arada hamileliğin epey büğümüş maşallah nasıl göbüşün büğüdü mü seni ve oğluşunu da çok merak ediyorum

kafayı yemek üzereyim yaaaaa
elifin kalan diğer bademciğide şişmiş bu sabah fark ettim sesi kısılmıştı zorla güldürüp bi bakarımki diğeride nerdeyse boğazını kapatıcak ama inanın hiç hasta bi çocuk gibi değil maşallah
ama yine aynı sahneleri yaşamak istemiyorum inşallah busefer ilaçlarla iner

beyaz melekcim sizde çok geçmiş olsun inşallah öyküde hemen atlatır

Geçmiş olsun canım. Senin ufaklık pek bir zorlu çıktı. Allah beterinden saklasın kuzuyu.

kikole aman geçmiş olsun canım çok zor bu kışı da atlatsak seneye 2,5 yaşında olacaklar daha dirençli olurlar inşallah

Ondan sonra da kreş telaşı başlar ve asıl o zaman hastalıklarla tanışıyorlar. Valla ne yapacaz bilmiyorum.

selam ipeğimu bu arada hamileliğin epey büğümüş maşallah nasıl göbüşün büğüdü mü seni ve oğluşunu da çok merak ediyorum

Çok büyüdü. Bu sefer erkenden fırladı karnım. Bazen beni zorluyor. Biraz yürüyünce bel ağrısı falan yapıyor. İpek'te bu dönemlerde fır fır dolanıyordum. Bu sefer o kadar kolay olmayacak galiba. Bebek şu aralar 700 gr'ın biraz üstünde. Ve acayip hareketli. Dışarıdan bile hareketleri çok net görünüyor. Fotoğraf koymaya çalışırım canım.

hamileymişsin tebrik ederim çok şaşırdım ama itiraf edeyim. benim vücudum daha yeni yeni toparlandı sen şimdi her heyecanı yeniden yaşıyorsun ne güzel üstelik bilgilerin çok tazeyken.zorluklarıda olacaktır mutlaka ama bebek gelince herşey unutuluyo nasılsa kolayca atlatırsın inşallah..

aşımızı bizde geçen hafta vurulduk ama diğerlerinden farkı olmadı ateşleri oldu çok hafif ama bir kez ateş düşürücü kullandım geçti oda seninkide öyle oluır umarım

Son düzenleme:
canım bu vitagil şurup nasıl bişi??

www.vitagil.com.tr - MULTİVİTAMİN ŞURUP

burdan bakabilirsin canım...çok memnunum
18. ay aşısı karma aşı değil mi?5 li karma diye yazıyor aşı takviminde.Pnömokok özel aşı mI?Karıştırdım ben şimdi..Hangisi ağır geçiyor??
pnomokok aşısı ağır geçiyor canım karma aşımızı ocağın 3. haftası vurulucaz biz..

ticker ı nasıl yapıyorduk hangi kodu yapıştırıyorduk unuttum denedim ama yanlış kod uyarısı veriyo

bu linkten dene hayatım..
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/352515-bebek-takip-cizelgesini-nasil-yapariz.html

Son düzenleme:
Back
X