2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

herkese selam.bende merak ettim.bizde ocak 21 de karma aşı olucaz.19 aylık olucak çağın.pnömokok aşısı demedi doktor.beyaz melek ve kikole çok geçmişolsun kuzucuklara

sizlere birşey sorucam.sizin bebelerin su içme durumları nasıl.ben çağına su içiremiyorum.bun üzerine doğru dürüst çişde yapmıyor.canım sıkılıyor bu duruma.sizlerde durum nasıl

sizlere birşey sorucam.sizin bebelerin su içme durumları nasıl.ben çağına su içiremiyorum.bun üzerine doğru dürüst çişde yapmıyor.canım sıkılıyor bu duruma.sizlerde durum nasıl

Benim bıcırıklarda icmiyo yemeklerden sonra 1cay bardagi iciriyorum aklima geldikce soruyorum bir yudumda olsa icirmeye calisiyorum.

Bizimkide yemeklerden sonra su içiyor biraz.Kendisi susayıncada istiyor içiyor.
Pnömokok aşısı bizede demediler sadece karma aşı olucak haftaya..

Kaan bu sabah kahvaltısını kendisi belirledi.Aşure istemiş 5-6 kaşık yemiş arkasından da kuru ekmek tıkıştırmış :1:Ne güzel bir kahvaltı menüsü değil mi:9:

Arkadaşlar bana bu kahvaltı için fikir verin lütfen ya..Eskiden herşeyi yerdi ayrı olarak.Şimdi ise yemiyor.Yumurtadan da usandı.Kaşarlı tostu severdi ondanda 2 lokma ancak yiyor.Ne yedirmeli hergün bilmiyorum.

Kikoleyim ,Melek çok geçmiş olsun kızlar ,acil şifalar ....

Selsin su içmiyorsa meyve yedir cnm sulu olanlardan aklıma o geldi :)) benim kızda canı isterse iciyor .bardaktan vermeye calışıyorum ...

Seher bir günleri birgünlerini tutmuyor,aşurede çok besleyici şeyler var canım .inş eski düzeninize geri dönersiniz kahvaltıda .

Arkadaşlar bana bu kahvaltı için fikir verin lütfen ya..Eskiden herşeyi yerdi ayrı olarak.Şimdi ise yemiyor.Yumurtadan da usandı.Kaşarlı tostu severdi ondanda 2 lokma ancak yiyor.Ne yedirmeli hergün bilmiyorum.

sehercim tunişte zeytin yumurta domates salatalık bazen bal bunları yiyor .doymuyormuş gibi geliyor bana da ekmek cok yemediği için ..

tuanacım bu mevsimde domates salatalık fazla yedirmesen iyi olur diye düşünüyorum.Yazın bende hep domatesi rendeleyip içine zeytinyağı koyardım.Kaşık kaşık yerdi.Ama artık vermiyorum.

bide günde 1 bardak kadar içiyoruz,su biberonu hep elimizin,gözümüzün önünde duruyor sürekli içer çok hareketli ona bağlıyorum ben ,ben su içerken de hemen peşimden gelip oda istiyor yarım su bardağı usyu kendisi içiyor artık yakalarını ıslatmıyor....
netice günde 1-2 bardak su içiyoruz biz..

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar doktor bi alerji uzmanı görsün dedi ama bugün doluymuş yarın sabaha kldı benim şüpelerim astım yönünde ama inşallah öyle değildir bakalım artık

selsincim benim kızda bebekkken hiç su içmezdi hatta korkardı sudan burdada paylaşmıştım ve 1 çay kaşığı suda bile boğulurdu düşün yani bende ozamanlar çok dert ederdim şimdi seni anlayabiliyorum
ben sürekkli şakalarla komiklikliklerle ona suyu alıştırdım şimdiyle felaket sucu bi kızım var
ilk başlarda suya mooo derdi şimdi duu diyo hem bizde görünce hemde mutfağa her girişinde direk duuu diyo hatta bazen elimden tutup mutfağa götürdüğü bile oluyo
sende dene bakalım bu yöntemi belki çağında böle böle alışır

sehercim kahvaltıyı bizimki neyi isterse onu yiyen cinsten bazen sadece peynire odaklanıyo bazen sadece helvaya zeytine felam bende ne yerse yesin diyorum öğlen güzel besleyici bi menüyle zaten doyuruyorum eksik kaldığını düşünmüyorum yani sende sıkılma bence ve sıkmayın kahvaltıdan soğumasın bence yediği kadar yesin acıkınca zaten illaki yiyecekler
benim diğer kızım da çok çektim ne kahvaltı ne yemek bazen 1 bardak sütle akşam ederdi düşün ama enerji o biçim bazen 3 gün nerdeyse tek tük yer 4. gün bi bakardım doymak bilmez yer de yerdi
şimdi daha düzenli besleniyo tabi

Ben sinana kavhaltida bazen cornflakes veriyorum, balli olanlarindan, icine bol sut ve ceviz katiyorum , bayila bayila yiyo, arada degisiklik yapmak gerekiyo.

bizimde allaha sukur su problemimiz yok, gunde 2 bardak iciyodur heralde,

hamileymişsin tebrik ederim çok şaşırdım ama itiraf edeyim. benim vücudum daha yeni yeni toparlandı sen şimdi her heyecanı yeniden yaşıyorsun ne güzel üstelik bilgilerin çok tazeyken.zorluklarıda olacaktır mutlaka ama bebek gelince herşey unutuluyo nasılsa kolayca atlatırsın inşallah..

aşımızı bizde geçen hafta vurulduk ama diğerlerinden farkı olmadı ateşleri oldu çok hafif ama bir kez ateş düşürücü kullandım geçti oda seninkide öyle oluır umarım

Sağol canım. Sen ikiz büyüttün. Daha zoru başardın. Benim avantajım artık İpek'in büyümüş olması. Aynı anda emzirmem uyutmam gerekmeyecek. Bir de İpek derdini anlatıyor olacak. Bir wc eğitimi kaldı o da doğumdan sonra yaşını geçince artık.
Sen nasıl becerdin bu arada 2 çocuğu beraber büyütmeyi merak ettim. Bana ders ver azıcık. Sürekli yanında kalan bir yardımcın var mıydı?

herkese selam.bende merak ettim.bizde ocak 21 de karma aşı olucaz.19 aylık olucak çağın.pnömokok aşısı demedi doktor.beyaz melek ve kikole çok geçmişolsun kuzucuklara

Ben 1,5 yaş aşısı düyorum. Artık ne vuracaklar bilmiyorum. Bir de hepatit A'yı vurdurmak istedim ama dr'lar sonra olacak dedi. Benim kız pis şeylerle oynuyor. Yere düşen toplarla mesela veya alışveriş merk.'de yerlerde emekliyor sürünüyor falan. ben de çok müdahele etmek istemiyorum bağışıklığı geliişsin diye. Bir taraftan da aşı olmadığı için korkuyorum. Bu aşıyı yaptıran var mı?

Kelin ilacı olsa başına sürermiş. Bu sabah 2 zeytin, 2 dilim salam yedi. Bir parça da poğaça.
Sonra hazır kahvaltılardan verdim aç kalmasın diye. Üstüne de 1 saat sonra 90 cc süt içirdim.

Ben suyu ölçü ile içirmiyorum. Ne zaman isterse o zaman veriyorum. Eskiden mama diyordu anlamıyordum ne istediğini. Su yerine başka şeyler verdiğim çok oluyordu. Artık su diyor da çocuğun içini yakmıyorum.
Benim kız çok komik. Bir ara ağzına giren herşeye mama, tüm hayvanlara pisi diyordu. Şimdi hayvan ayrımı yapıyor. 2 kateorimiz var. Pisi ve hav hav. İnek gibi büyük olanlar hav hav oluyor. Kuş gibi küçük olanlar pisi.

Son düzenleme:
Back
X