2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

günaydın kıslarrr... nasılsınız?? nasıl gidiyo annelik??

biz kızımla çok şükür iyiyizz.. göbeğimizdeki ufak sorun ve sarılığımız dışında tabii.. cuma kontrol var bakalım inş düşmüştür..

çok şükür huriş de doğum yapmışş.. çok mutlu oldumm.. çok az kişi kaldı sanırım kavuşmayan meleğinee.. rabbim herkese kolay doğum nasip etsin inş.

kızlarr huriş gece 1 de doğum yapmış çok kolay olmuş epidurali takmaya bile fırsat kalmadan ipek böcüğümüz gelivermiş maşallah allah analı babalı büyütsün darısı diğer arkdaşlarımızın başına inşallah:nazar:

allah analı babalı büyütsün. biranda doğuru verdi.maşallah.darısı bizim başımıza inş.:nazar:

bu arada tam olarak kimler doğum yaptı kimler yapmadı liste çok karıştı bilen varmı toplamda doğum yapmayan kaç kişi kaldık...

kızlar suyum patladı ben doğuma gidiyorum ....sabah haberimi alırsınız anacığım...

laelaelaelaelae:CüvCüv:hihoyyyt

kızlarr huriş gece 1 de doğum yapmış çok kolay olmuş epidurali takmaya bile fırsat kalmadan ipek böcüğümüz gelivermiş maşallah allah analı babalı büyütsün darısı diğer arkdaşlarımızın başına inşallah:nazar:

ohh çok şükür ya çok sevindim maşşallah ipeğimize
gelmiş demek dünyamıza hoşgelmişşşş
gözünaydın huricimmm:lepi::lepi:
a.s.a.s.
:nazar:

oh oh oh:lepi::teytey::teytey::teytey::teytey:

nihayet huricim hadi bakalim.

ben de bugun gittim. cumaya kadar mucize olsa da bebek gelse diyordum. rahim kontriolu yapti. cok siki endiselenmeye gerek yok cumaya kadar dogum falan olmaz dedi. neyse hayilrisi yani benim de cuma sezeryan olacak insallah.

sezeryan dikislerinizi nasil tutturdular? burada yapistiriyorlarmis.

benımde lazerle yapıstırma canım cok rahat dıkıs aldırma derdın yok

hele sukur geldı nazlı kızımız gozu aydın hurısın allah analı babalı buyutsun:nazar:

merhaba kızlar. bizim bugün gaz sancımız çok. fitil ver dedi dr umuz. veren varsa nasıl veriyorlar acaba uyurken mi?

selam kızlar..hurişede tebrikler..Allah analı babalı buyutsun inş.ipegimiz gelmis masallah..

ya gaz sancısı icin fitil mi var dr bana hic vermedi..kullanan arkadaslar memnun mu acaba?

bir de bu fitil uyumasına da yardımcı oluyor mu?

[COLOR="Purple"

Analı babalı büyüsün uzun ömürleri olsun inşallah Tuana'mızınn:nazar:opuyorumnanaktan:nazar:
ilsucum tebrik ederim canımŞeniz

karen nasılsın tatlım uzun zamandır görüşemiyoruzŞeniz[/COLOR]

canım yeni gordum..biz iyiyiz gece uykusuzluk dısında..birde gaz sancılarımız var arada..sen nasılsın oyku zehramız nasıl?

selam kızlar..hurişede tebrikler..Allah analı babalı buyutsun inş.ipegimiz gelmis masallah..

ya gaz sancısı icin fitil mi var dr bana hic vermedi..kullanan arkadaslar memnun mu acaba?

bir de bu fitil uyumasına da yardımcı oluyor mu?

canım ben dun eczaneden aldım ama hıc kullanmadım henuz
annem aynı fıtılı bebekken bana kullanmıs çok ıyıymıs ve çok guzel uyutuyormus

Bizim gaz sancılarımız için damla verdi doktor metsil diye onu kullanıyoruz gayette memnunum

kızlar bu fitili çok ağlarsa huysuzlaşırsa durmazsa veriyorum ben oda fitilin yarısnı yarım fitil yani hem rahatlatıyo hem sakinleştiriyo ben her gün vermiyorum 1 gün arayla genelde bigün çok uslu ertesi gün huysuz o yüzden öyle veriyorum ama 2 gündür rezene ve ısırgan çayı içiyorum oda çok güzel sakinleştiriyo uyuyo kızım tavsiye ederim kızlar sizde için rezene sütünüze geçer bebişte rahatlarr:ecrin_bebek:

valla dilosum bende rezen ve ısırganı karısık iciorum bazen uyutuyo bazen bana mısın demiyo..bu sancı icin kullandıgınız fitilin adı ne?dr uma sorayım bende..

canım fitilin adı paranox ben ancak çok ağladığında durmadığında veriyorum doktorumuz öyle dedi ben büyük kızıda fitille büyüttüm size bi tavsiyem eğer gündüz bebişiniz uyumuyorsa fazla ve akşamları çok huysuzlaşıyorsa güzel bi emsin yada mama veiyorsanız mama karnı yok olsun sonrada bi fitil koyun gece uykusuna rahat geçer:ecrin_bebek:

Back
X