2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Selam kıslar geçmişi okudum öyle geldim
Huriyi Allah kurtarmış Allah analı babalı büyütmeyinasip etsin ne güsel oda normal doğum yaptı tebrikler
Kıslar bizimde ilk ölçümlerde sarılık 15 çıkmıştı doktor 4 gün sonra tekrar ölçüm yaptır bu arada sık sık emzir birde sabah 10a kadar ve akşam 5 ten sonra direk güneş ışığı aldır 10-15 dk dedi bende aynen öyle yaptım 4 gün sonra ölçüm yaptırdığımızda 9,5 olmuştu sarılığı neyseki hemen geçti güneş ışığı çok faydalı melekcim mutlaka direk güneş ışığı aldır öyküye sabah 10dan önce akşam 5 ten sonra faydası görüceksin emin ol
Doktorumuz bize ACD3 diye bir vitamin verdi günde 1 kez 10 damla olarak veriyoruz paşama
Bunun yanında ateş düşürücü gaz önleyici gibi evde bulunması gereken fitillerden yazdı elinin altında olsun gerekirse günde yarım şeklinde kullanabilirsin dedi aldık bizde
Kaka yapamadı bi kez 8 saat yarım uygulayalım dedik annem koymaya çalıştı nasıl bağırdı canı yandı sanırım koyması ile çıkarması bir oldu inş. bi daha gerekmez de kullanmayız paşam pek sevmedi fitil olayını mafoldumben

Kıslar bu arada ben sütün artması ve kaliteli olması için ısırgan rezene çayı yapıp içiyorum kayısı kompostosu günde 1 lt ye yakın içiyorum ve bol sıvı alıyorum su çok faydalı süt arttımı için aklınızda olsun

selam kızlarrŞeniz
bugün kontrolümüz vardı bizimde
birde sağ gözü mikrop kapmış meleğimin çapaklanıyor hele uyuyunca kapnıyor resmen çapaktanmafoldumben
bebek öpenlere sinir oluyorum sinirrrrrrrrrrrkötükedihüso:mymeka:
kimseye bişey de denmiyor hırsımı ağlayarak çıkartıyorum kendi kendime:kızgın:

bunun dışında sarılığımız da tam geçmedi ama doktor bundan sonra yükselmez yavaş yavaş düşer dedi:gitme: inşallah çabucak düşer:Saruboceq:

bugün 12. günümüz:asigim:
boyumuz 2 cm uzamış 51 cm, kilomuzda 3 700 olmuş maşallah kuzucuğuma teyzeleri:nazar::nazar::nazar:

bu arada hurişcimiz de kurtulmuş çok şükür tebrik ediyoruma.s.
diloşum valla ben fırsat bulamıyorum ya emiyor ya kakalıyor o uyurkende işlerle uğraşıyorum tabi birde oğlumda var o da ilgi bekliyor hemde eskisinden daha çokkkafamçokkarıştı

nasılsınız kızlar bizde durumlar böyle
10 kilo oldu verdiğim çok şükür bu arada:teytey:

Demetcim maşallah kuzuna ne güsel bak iyi bakıyosun demekki doktorumuz bizede göz damlası vermişti olurda çapaklanma felan olur ise kullanırsınız diye neyseki şimdilik olmadı bişiy inş. gerek kalmaz
Hakikaten bebeklerden vakit bulmak çok zor bende ya iş yaparak geçiriyorum vaktimi yada onunla uyuyarak gece çünkü bi kalkmamız 3 saatimize tekabül ediyor sersem gibi oluyorum kafamçokkarıştı

Kıslar bu arada ben sütün artması ve kaliteli olması için ısırgan rezene çayı yapıp içiyorum kayısı kompostosu günde 1 lt ye yakın içiyorum ve bol sıvı alıyorum su çok faydalı süt arttımı için aklınızda olsun

hoşgeldin gaydincim

bize fitil vermedi dr ama oğlumda çok kullandım diloşun dediği fitili asıl ağrı kesici o fakat çok güzel uyutuyor gaz için etkisini bilmiyordum.

bende bol su içiyorum artı rezene ve humananın çayını iştahım yok ama zorla yemeğe çalışıyorum sütüm kesilmesin diye

Demetcim maşallah kuzuna ne güsel bak iyi bakıyosun demekki doktorumuz bizede göz damlası vermişti olurda çapaklanma felan olur ise kullanırsınız diye neyseki şimdilik olmadı bişiy inş. gerek kalmaz
Hakikaten bebeklerden vakit bulmak çok zor bende ya iş yaparak geçiriyorum vaktimi yada onunla uyuyarak gece çünkü bi kalkmamız 3 saatimize tekabül ediyor sersem gibi oluyorum kafamçokkarıştı

çok şükür canım gelişimi güzel dedi dr gözü içinde bir krem birde damla verdi bakalım inşl iyi gelir:Saruboceq:
ben gözüne yüzüne bakmaya kıyamıyorum kuzumun millet öpünce yüzüne gözüne sürünce deliriyorum yaaaaaakötükedihüso:mymeka:
daha ne babası ne abisi ne de ben öptüm kıyamıyoruz öpmeye ama bazı kişiler var ki hiç umursamıyorlar dediklerimi inadına yapar gibi:oklava: birde akşam demez mi ki ben mikrop kaptı kimse öpmesin bundan sonra deyince yok sen üşütmüşsün diye delirdim delirdimmmmm:mymeka:kötükedihüso

senin kuzuna da maşallah canım 1 gün büyüğüz biz sizden abla diyecek hee ona göreeeekaydirigubbakcemile3

canım yeni gordum..biz iyiyiz gece uykusuzluk dısında..birde gaz sancılarımız var arada..sen nasılsın oyku zehramız nasıl?

gece uykusuzluk mahfediyor insanı canım yaa
bizimkinde gaz problemi yok çok şükür ama meme tiryakisi oldu kızım hep memişte uyumak istiyor o yüzden serseme çeviriyor beni emziği de almıyor sadece dışardayken alıyor cadı sanki biliyor annesi meme veremez dışarda idare ederiz emzikle diyor ama evde fırlatıp atıyorrrrkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

Selam kıslar geçmişi okudum öyle geldim
Huriyi Allah kurtarmış Allah analı babalı büyütmeyinasip etsin ne güsel oda normal doğum yaptı tebrikler
Kıslar bizimde ilk ölçümlerde sarılık 15 çıkmıştı doktor 4 gün sonra tekrar ölçüm yaptır bu arada sık sık emzir birde sabah 10a kadar ve akşam 5 ten sonra direk güneş ışığı aldır 10-15 dk dedi bende aynen öyle yaptım 4 gün sonra ölçüm yaptırdığımızda 9,5 olmuştu sarılığı neyseki hemen geçti güneş ışığı çok faydalı melekcim mutlaka direk güneş ışığı aldır öyküye sabah 10dan önce akşam 5 ten sonra faydası görüceksin emin ol
Doktorumuz bize ACD3 diye bir vitamin verdi günde 1 kez 10 damla olarak veriyoruz paşama
Bunun yanında ateş düşürücü gaz önleyici gibi evde bulunması gereken fitillerden yazdı elinin altında olsun gerekirse günde yarım şeklinde kullanabilirsin dedi aldık bizde
Kaka yapamadı bi kez 8 saat yarım uygulayalım dedik annem koymaya çalıştı nasıl bağırdı canı yandı sanırım koyması ile çıkarması bir oldu inş. bi daha gerekmez de kullanmayız paşam pek sevmedi fitil olayını mafoldumben

selam kızlarrŞeniz
bugün kontrolümüz vardı bizimde
birde sağ gözü mikrop kapmış meleğimin çapaklanıyor hele uyuyunca kapnıyor resmen çapaktanmafoldumben
bebek öpenlere sinir oluyorum sinirrrrrrrrrrrkötükedihüso:mymeka:
kimseye bişey de denmiyor hırsımı ağlayarak çıkartıyorum kendi kendime:kızgın:

bunun dışında sarılığımız da tam geçmedi ama doktor bundan sonra yükselmez yavaş yavaş düşer dedi:gitme: inşallah çabucak düşer:Saruboceq:

bugün 12. günümüz:asigim:
boyumuz 2 cm uzamış 51 cm, kilomuzda 3 700 olmuş maşallah kuzucuğuma teyzeleri:nazar::nazar::nazar:

bu arada hurişcimiz de kurtulmuş çok şükür tebrik ediyoruma.s.
diloşum valla ben fırsat bulamıyorum ya emiyor ya kakalıyor o uyurkende işlerle uğraşıyorum tabi birde oğlumda var o da ilgi bekliyor hemde eskisinden daha çokkkafamçokkarıştı

nasılsınız kızlar bizde durumlar böyle
10 kilo oldu verdiğim çok şükür bu arada:teytey:

kızlar geçmiş olsun inşallah zorlu dönemeri atlatcaz takmayalım moral bozmak yok o bebek öpenlere bende sinir oluyorum ya ben öpmeye kıyamıyorken millet şapır şupur yutuyor resmen:oklava::olmaz:

bende 5 kilo kaldı oda göbekte oda ancak memkik çekerek giderlaelaelaelaelae

demetcim öptürme kesinlikle söyle canım sonra ben uğraşıyorum hastalığıyla de bir süre öpülmesin de aman millet alem ya minicik şey neresini bulupta öpüyolar anlamıyorum geçen babası öptü eymeni ay bi ağladı surat değişti felan eşimde şok oldu özür diliyo istemiyo paşa öpülmek felan
ıştah konusunda bende de azalma başladı korkuyorum sütümü etkiler diye zorla yiyorum sanırım yorgunluktanda iştahlarımız gidiyor
Birde bizimki yalancı emzik almıyo kıslar ya azına veriyorum midesi bulanıyo hemen doktorum 1 ay kesinlikle vermeyin dedi ama bir ay sonrada alışmazki zaten napıcam bilmiyorum yalancıya alışmazsa anneden hiç ayrılmıyomuş sürekli meme istiyomuş gece gündüz harap olurum kafamçokkarıştı

demetçim sezaryanda sonra sana antibiyotik verdilermi ve hepsini bitirdinmi ilacının ben içmedim hepsini antibiyotiğimin yani sütüme geçer diye 5 tane içtim içinden dikişlerim malesef iyileşmedi tam sanırım ilacımı bitirmemekle hata yaptım ben şimdi çıkıyorum anneme gidiyorum cuma günü memelekete gidecek bugünden yolcu edeyim onu gece döncez tabiki 4 ay bakalım nasıl geçicek annemi görmeden:(

valla birde spor yapabilsem tam süper olacak diloşum ama vakit nerdeeeeekafamçokkarıştı
wc e zor gidp geliyorummm-tatlicadiarzu-

Banada doktorum doğumdan sonra rahim toparlayacı ve antibiyotik verdi kullandım bende şimdi demir hapımı eleviti ve balık yağını kullanıyorum 40ından sonra kontrole gidicez o zamana kadar kullanıma devam edicem üç ilacımı

demetcim öptürme kesinlikle söyle canım sonra ben uğraşıyorum hastalığıyla de bir süre öpülmesin de aman millet alem ya minicik şey neresini bulupta öpüyolar anlamıyorum geçen babası öptü eymeni ay bi ağladı surat değişti felan eşimde şok oldu özür diliyo istemiyo paşa öpülmek felan
İştah konusunda bende de azalma başladı korkuyorum sütümü etkiler diye zorla yiyorum sanırım yorgunluktanda iştahlarımız gidiyor
Birde bizimki yalancı emzik almıyo kıslar ya azına veriyorum midesi bulanıyo hemen doktorum 1 ay kesinlikle vermeyin dedi ama bir ay sonrada alışmazki zaten napıcam bilmiyorum yalancıya alışmazsa anneden hiç ayrılmıyomuş sürekli meme istiyomuş gece gündüz harap olurum kafamçokkarıştı

gamzecim izin alan mı var sanki:kızgın:
hiçbişeyle ilgilenmediler hazır bebeği seviyolar işte:mymeka:
birde bana sen üşütmüşsün öpmekle olmaz demesin mi kötükedihüso
ya izin versem resmen yüzünü yalatıyo çocuğa yaaa deliriyorummmmmmmmm:mymeka::mymeka:

emzik meselesini hiç sorma bizimkiside almıyor sadece doktora giderken 2 kere aldı arabada sanki benimle oyun oynuyo yaramaz evde verdimmi fırlatıyo vallaa memeyle yapışık geziyolar ne yapıcam bilmemmmm:ecrin_bebek:

demetçim sezaryanda sonra sana antibiyotik verdilermi ve hepsini bitirdinmi ilacının ben içmedim hepsini antibiyotiğimin yani sütüme geçer diye 5 tane içtim içinden dikişlerim malesef iyileşmedi tam sanırım ilacımı bitirmemekle hata yaptım ben şimdi çıkıyorum anneme gidiyorum cuma günü memelekete gidecek bugünden yolcu edeyim onu gece döncez tabiki 4 ay bakalım nasıl geçicek annemi görmeden:(

canım doktorum bana zaten yarısını kullan yeter demişti bende öyle yaptım ağrı kesiciyide almadım valla dikişlerim şu an iyi çok şükür ama ilk zamanlar çok zorladığım için baya bi kanama yapmıştı hele sağ tarafım resmen ağlatıyodu acısı beni meğerse orada iç dikişlerin düğümleri varmış geçer dedi dr geçti sayılırr şimdi o kadar ağrım olmuyor çok şükür:Saruboceq:

anneciğine iyi yolculuklar şimdiden Allah kavuştursun canım 4 ay da çokmuş yahu:1no2:

demet ve gaydın hoşgeldiniz canlarımmmmmmmmmmm
maşallah paşana gaydıncım
allah nazardan korusun
gün ışığını deniyeyim bakalım bende
harap oldum valla üzüntüden sarılık için
şimdi daha iyi gibiyiz ama bakalım
salı tekrar kontrole gideceğiz

deemetimm geçmiş olsun benim de öykümün gözü çapaklandı sıcak suya bandırılmış pamukla pansuman yapın dedi doktorumuz
birde anne sütü damlat gözüne dedi birde göz masajı gösterdi onu uyguluyoruz bakalım
inşallah geçer
geçmezse damla yazdı onu kullancaz

demet ve gaydın hoşgeldiniz canlarımmmmmmmmmmm
maşallah paşana gaydıncım
allah nazardan korusun
gün ışığını deniyeyim bakalım bende
harap oldum valla üzüntüden sarılık için
şimdi daha iyi gibiyiz ama bakalım
salı tekrar kontrole gideceğiz

hoşbulduk canım nasılsın öykümüz nasıl olduŞeniz

melekcim hemencecik geçmez sarılık dedi dr biraz sabır gerek dedi ve bol bol emzir dedi
Allahım meleklerimizi korusun tüm hastalıklardan tüm kötülüklerden:Saruboceq:

ben sen doğum yaptığında bi topik açmıştım melek ama sana söylemeyi unutmuşum tabi doğurunca akıl baştan gitti benimmkaydirigubbakcemile3
arkadaşın çok hepsine müjdeyi vereyim diye

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...94153-beyaz-melek-imiz-oyku-sune-kavustu.html

salı günü inşallah çok mutlu dönersiniz doktordan inşallah düşmüş olur öykümüzün sarılığıŞeniz

o kadar yorucu günler geçirdim ki sonunda dikişlerimi şişirmeyi başardımmmmmmmm
kızımı kimselere veremedim ilk günden beri herkez yanımda ama ben hep kendim baktım
kıyamadım yavruma
sonra sarılık olduk hastanelerde hep koşturdum çok ağladım ve sonunda dikişlerim şişti çok üzüldüm bakalım antibiyotik içiyorum umarım iyileşir

Back
X