2009 Temmuz anneleri uykularımız nasıl?

bende hacı yatmaz gibiyim..ırmağı uyutuyorum arkamı dönüyorum viiiiigggg diye bir ses..geri kalkıyorum.tekrar uyutuyorum bir daha yatıyorum bir daha aynı...sabah ediyorum böyle..onlar yorulmuyorlar mı acaba çok merak ediyorum..

:roflol::roflol::roflol:evet arkadaşım bizim şansımıza böyle afacanlar çıkmışsırnaşık şeycanları sağolsun elbet düzelicekler ama ne zamanbilmiyorumkismile

daha vaaaaar daha çok var canım benim öbür kızdan biliyorumboshayallersmile

bende hacı yatmaz gibiyim..ırmağı uyutuyorum arkamı dönüyorum viiiiigggg diye bir ses..geri kalkıyorum.tekrar uyutuyorum bir daha yatıyorum bir daha aynı...sabah ediyorum böyle..onlar yorulmuyorlar mı acaba çok merak ediyorum..

aynen benim kızımda öyle kucağa alıştı bırakmıyor beni ilk aylarda akşama kadar omuzumda uyuduğunu bilirim

vallahi okudum şurdaki düzenli uykucuları ve annelerinin yaptıklarınıda ben neler neler denedimde yine odüzeni oluşturamadık .benimde aklıma gelen tek ihtimal diş sancısı oluyor.çok erken den altı tane diş çıkardı daha yedi aylık.bitürlü sancıları huızur vermedi oda huzurlu uykuya dalan bi bebek olamadı oysa neler neler denedik aile olarakda huzursuz bi ailede değiliz bizim şansımızda böyle yapıcak bişi yok eninde sonunda büyüycekler nasılsa alah izin verirse:(

benim kızım 22:00 yada 22:30 da uyuyor.gece 2-3 kere emmek için mutlaka uyanıyor.karnını doyurup beşiğine koyuyorum uyuyor tekrar.ama sabah 8:00 en geç 8:30 ayakta.maşallah.gündüz uykularımız kısaldı artık ama olacak okadar.tek sorun gündüz odada yalnız kalmak istemiyor.evim sobalı mutfağa yada odadan dışarı çıksam basıyor yaygarayı zilli.hemde iki göz iki çeşme sanki ne olmuş :)) yanına gelince bişi yok ağlayan o değil sanki. bu yönden işim zor.oooff bi yaz gelse artık alayım yanıma mutfağa falan

Back
X