Bebeğim uykuya dalamıyor

eceysr90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
24
9
1
34
Merhaba sevgili annler 54 günlük bebeğim var. 2 hafta öncesine kadar gündüzleri 1 saat uyanık kalır devamında da 1 saat uyurdu. (Sadece mamayla besleniyor) Uyuturken yan yatırıp emzik verip pış pış açıyorum bu şekilde uyuyor. Uykuya dalarken emziği atar uyumaya devam eder mama saati gelince uyanırdı. Ancak 2 haftadır emziği attıktan sonra geri dalamıyor başında bekliyorum emziği geri veriyorum 1 2 dk uyuyup tekrar uyanıyor bu şekilde defalarca nerdeyse 1 saate yakın aynı şeyi tekrarlıyorum yada uyuyamayıp şiddetli ağlıyor verimli bir uyku olmuyor. Uyutmayıp kaldırsam gözlerini zor açıyor uyumak istiyor ama uyuyamıyor bu durum neden olabilir. Acaba karnı acıkıyor o yüzden mi dalamıyor uykuya yatırmadan mama mı vermem gerekiyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz

Acaba karnı acıkıyor o yüzden mi dalamıyor uykuya yatırmadan mama mı vermem gerekiyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz

Acaba karnı acıkıyor o yüzden mi dalamıyor uykuya yatırmadan mama mı vermem gerekiyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz
Bu gibi olaylar maalesef deneye yanıla öğreniliyor siz annesiniz en doğru hislerle o şekilde hareket edin bebeğinizi en iyi siz tanırsınız :) belki gaz sancıları olabilir belki büyüme atağı belki sadece kucağınızı istiyordur daha çok küçük . Allah analı babalı büyütsün inşallah

Back
X