dikkat edilmesi gerekenler:
*evde maşa ve sehpa örtülerimiz e dikkat edelim çünkü bebeişler emekleyerek veya yürüyerek ki yüüteçte dahil yanlarına ulaşınca çekmek isteyeceklerdir ve üzerinde bulunan nesnelerde direk kafalarına düşerek bebişlere zarar verebilir
*lavabo altlarındaki dolaplara sıvı deterjanları ve böcek vb ilaçları kaldırmalıyız allah korusun merak edip içebilirler ki böyle birçok vaka duyulmuştur
*elektrik prizlerini mümkünse kapalı olanları tercih edelim hatta yinede üstlerine bant yapıştırabiliriz
bebekler bu tarz küçük deliklere bişiler sokmaya çok meraklıdırlar
*mutfaktaki çekmecelerimizi tekrar elden geçirmeliyiz keskin ve sivri mutfak aletlerini mümkün olduğunca üstlere kaldırmalıyız
bebekler anneleri mutfaktayken çok fazla çekmecelere merak duyarlar
*buzdolaplarımızın içinde alt raflarda alkol vb ürünleri bulundurmayalım
ağzı açık sulu gıdalar bulundurmayalım
*balkonlarda tabure-oturak- sndalye vb eşyalar bulundurmayalım
aynı zamanda aşağı bakma meraklarıda çok fazla olur
*pencelerimiz eğer açıksa önünde koltuk veya sandalye bulundurmamaya dikkat edelim
*halılarımızın altlarına kaymayı önleyen plastiklerden alabiliriz veya kalkan uçları için bantlayabiliriz ki çocuklar bunlara takılarak çok fazla düşüyolar
*sıcak içeçeklerle meşguken asla ve asla dalmayın gözünüz hep çocuğunuzda kalsın
*mutfakta ocağın ön gözlerine asla yemek koymamaya dikkat edelim
*evdeki tv sehpası kitaplık vitrin gibi mobilyaları sabitlemeyi unutmayın tırmanma meyili olabilir veya sallaya bilirler buda üzerine devrilmesine veya eşyaların üüzerine düşmesine sebebiyet verebilir
allah kkorusun
*
işş ya canım acıdı işim cızları..ARKADAŞLAR YAŞANMIŞ BİR OLAY DAHA BELİRTMEK İSTİYORUM
örtülü olan arkadaşlarım çenenizin altındaki iğneye aman dikkat ben malesef bianlık dalgınlıkla kızımın başını çizdirdim
bide annanemizin bluzündeki boncuk işlemeleri yine yüzünü tahriş ettei
giydiğimiz kıyafetlere de dikkat etmek gerekiyomuş yüzünü dayayıp bianda sürttürebiliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?