2009 Temmuz Bebeklerinin Gün Gün Fotoğrafları

maşallah yavruma nasıda tatlı yermiş püreyi :))

oh oh maşallah yarasın benim gelinime

afiyet olsunn kuzucuğaa yesinde şifaa olsunn öyküyeee buruşukk ağzını yerim seninnkaydirigubbakcemile3

gerçi çok az fırsat bulabiliyorum internete girmeye ama sizin bebişleri görünce bebişlerimizin ne kadar büyüdüklerini daha iyi anlıyorum.Rabbim nazarlardan saklasın hepside çok tatlı olmuş maşşallah

teşekkür ederiz teyzelerimizzz:kedipuyorumnanaktan

gürcancım eftelyacım sizin kuzularıda burda görmek isterizzzopuyorumnanaktan

maşallah filizciğim ve nesquil çok şeker tosunlarınzı ..
nescuquik sen sanki kilo vermişsin kız ...epey bi gitmiş gibi duruyooo

bende koycam mamanaeee

maşallahh yaa ne tatlılar bunnar hepsine kocaman bi bizimde saçlarımız uzasada bıcı bıcı tokalar taksak böle yaazemuszemus

maşallah hepsine kocaman olmuşlar ya bende haziran annesiyim bizimkiler 5. ayları bitmeye başladı 6. aya doğru yol alıyolar siz ek gıdalara başladınızmı daha erkn ama bizde çoğu bebek daha ek gıdaya geçmedi 5. aydan sonra geçilicek bizde bu ay başlarız 5. ayımız bitince çok şekerler bebişler maşallah sübanallaha.s.

kocaman bi maşallah tüm bebişlere

sağolun kızlar...
diloş kocaman olmuş eylül hanım masallah ona:asigim:

evet canım büyüdü maşallah tostosuma artık bıraktığım yerde bulamıyorum dönüyo fırıl fırıl anakucağınadada bağlıyorum bu sefer kızıyo zilli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…