2009 Temmuz Bebeklerinin Gün Gün Fotoğrafları

ilsu kızın çok tatlı
ebrush çizmelerle pek havalı büyümüşte küçülmüş
stardust tosun oluyor yavaştan yakışıklı bey

nesguik negüzel düşünmüşsün bu topiği yaaa
hakkaten gün ve gün bebişlerimiz göz önündeler
nasılda değişiyolar
maşallahhh hepsineeee
HEPıNıZ ÇOK TATLISINIZZZZ MAŞALLLAH

masallah deyin teyzeleri,

cizmelerimiz nasil yakismismi??

maşaşllaaaahhhhhhhhhhhhhh paşama yaaaaaaaaaaaa
yakışmaz olur muuuu , yakıyor küçük beyyyyyy :asigim:

aaa sen nerlerdeydin bakiiiim , zaten hamileyken de bi batar bi çıkardın ortaya , sonra sonra iiice kayboldun klava:
gelirsin artık bundan sonra yerimseniben

bu da bizim resmimiz...

maaaşallah yavrukuşum annesiii
amaaaaa sana çok kızıyorum , hiiiiç görünmüyorsun artık ,ne ses seda var , unuttun bizi :dilcikar:
arada sırada uğra biraz yerimseniben

kızlar unutmadan Deniz bugün 6 ayını doldurdu 7 den gün alıyor 7 temmuz doğumlu..zaman nasıl da geçmiş...hemen tazecik foto bu haftakilerden.

nesquikcim yerim ben bu denizi yahuuu....aynı salıncağın kırmızı grilisi var bisde deee:) Arda çok sevio bazen salıncağında yiyo yemeğini:) dur bakiim birazdan ben de bi resim göndereyim oğluşumun

tonton ARDA yerim seni hammmmmm :) şeker şeyy boncukcuk seni...:):)MAŞALLHHHHH

VALLA BıLMEM OYUNCAK SALINCAK AYNI ıSE TESADÜFTÜR :) HıHıHıHı
NERESıNDEN ıSTANBULUN BU ARADA?

kuzumun resmi. ama son hali değil. ev taşıdık herşey kaybolmuş. fotoğrafları aktaramadığım için yeni resmini koyamıyorum

maaaşallah yavrukuşum annesiii
amaaaaa sana çok kızıyorum , hiiiiç görünmüyorsun artık ,ne ses seda var , unuttun bizi :dilcikar:
arada sırada uğra biraz yerimseniben

canımm çok haklısın.. ama ev taşıma derdinden giremedim bi süre. sora pc yoktu. daha 15 gğn oldu alalı. şimdi de annem kalp ameliyatı oldu. yoğun bakımda şu an. onunla uğraşıorum. yoksa unutmuş diilim arada sırada girip takip ediorum hepinizii..mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…