2009 Temmuz Bebeklerinin Gün Gün Fotoğrafları

bu arada uzun zamandır giremiyorum siteye. annemler gittiler ben de onlarla birlikte antalya ya gittim 12 gün kaldım. tatil oldu oğluma ve bana. hepinizi çok özledim şimdi oğlumla başbaşayımm.. bütün bebişlere de maşallahh hepsiiçok çikinn...

iştee bu da benimm kuzumm 55 günlüğüz...

oyy oyy yerim bunu o saçlara bak bakışlara bak maşallah paşanaa çok tatlııopuyorumnanaktan

olsun canım alışırsın yanlız kalmaya iyi olmuş sende gitmişsin tatil yapmışsın keşke benimde öyle bi fırsatım olsaydıı ama nerdeeeee:sinifsinif:[/B]

ayyyy maşşallah Rabbim nazarlardan saklasın çok tatlı hepside ben henüz fotoğraf koyamamıyorum bilgisayarda sorun var inşallah en kısa zamanda bende minik berramın resimlerini koyacağım teyzeleri

tüm kuzularımıza maşallahhh

eylülümmmm seni varyaaaacokacimcoook anladın sennnnnnndelikafaduldenŞeniz

emelcimm ibrahim egemisde kocamann olmuşşşşşş

hepsine hepsineeeeeeee kocamannnnn

dilaracım çok sağol canm yaa.. yanlız kalmamız çok iyi oldu walla. acayip keyifli tabii bazen uykusuzluktan yakınıyorum ama olcak o kadar...

demetcimm maşallahh kuzuna çok tatlıı biişeyy bu ya maşalahhh

dilaracım çok sağol canm yaa.. yanlız kalmamız çok iyi oldu walla. acayip keyifli tabii bazen uykusuzluktan yakınıyorum ama olcak o kadar...

demetcimm maşallahh kuzuna çok tatlıı biişeyy bu ya maşalahhh

teşekkürler teyzesiiiiiiiii:kedi:

ayyy hepsi çok tatlı anacımmmmmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…