Tüp Bebek Merkezleri 2009 tüp bebek merkezleri ve fiyatları.TÜPBEBEK YAPTIRANLAR ARAŞTIRMALARINIZI ANLATIN

Smyrna funda hanım arkadaslar 33 haftalık ıkız bebeklere hamıleyım okadar cok arastırdımkı ızmırde adı duyulmus butun klınıklere ve hocalara on gorusmeye gıttım tup bebekte dr dan cok embrıyolog onemlı smyrnayı aynur hanım orda oldugu ıcın sectım cok az yumurtam gelısıtı buarada oncesınde ben bırsuru amelıyat gecırmıstım neyse az yıumrtam gelıstı dıye vazgecmyı bıle dusundum benı kendısı vaz gecırdı ve ben ona cok guvendım pamuk gıbı bır kadın funda hanımda cok yı bır dr ılk basta bıraz soguk gıbı gelıyor ama cok ılgılıler ılaclarda da yardımcı oluyorlar gıdın bı ongorusme yapın orda burhan bey var halkla ılıskılerde ben cok memnun kaldımm erol hocaya da ıyı dıyorlar ama hastalorına cok zaman ayırmıyormus genlede ıslerını asıstanlarına yapıtrıyor dıyorlar tabı karar sızın

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım denizlide oturuyorum 2 aşılama yaptırdım denizlide ve izmirde malesef tutmadı şimdi hem maddi hemde kaliteli merkez arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar...
şuan 2009dayız hep eski bilgiler var sitede.
lütfen buraya en son güncel bilgileri yazınız.
izmirde tüp bebek yaptıran arkadaşlar.kaç paraya hangi doktorlara yaptırdınız.ve memnun kaldınızmı?

Merhaba ben 2009 ocak ayında izmirdeydim orda Smyrina tüp beb. mrk en başarılı demişti hamile kalan birkaç bayan ve fiyat 3300 demişlerdi..ama istanbuldakiler 4000-4500den bahsediyor belki izmirde de fiyatlar değişmiştir...

Smyrna funda hanım arkadaslar 33 haftalık ıkız bebeklere hamıleyım okadar cok arastırdımkı ızmırde adı duyulmus butun klınıklere ve hocalara on gorusmeye gıttım tup bebekte dr dan cok embrıyolog onemlı smyrnayı aynur hanım orda oldugu ıcın sectım cok az yumurtam gelısıtı buarada oncesınde ben bırsuru amelıyat gecırmıstım neyse az yıumrtam gelıstı dıye vazgecmyı bıle dusundum benı kendısı vaz gecırdı ve ben ona cok guvendım pamuk gıbı bır kadın funda hanımda cok yı bır dr ılk basta bıraz soguk gıbı gelıyor ama cok ılgılıler ılaclarda da yardımcı oluyorlar gıdın bı ongorusme yapın orda burhan bey var halkla ılıskılerde ben cok memnun kaldımm erol hocaya da ıyı dıyorlar ama hastalorına cok zaman ayırmıyormus genlede ıslerını asıstanlarına yapıtrıyor dıyorlar tabı karar sızın

Merhaba sen ne için ameliyat olmuştun?

mrb kızlar ben ankara anatolıa tüp bebek merkezine yaptırıcam 200 tl.muatene parası 3.750 tl.tüp bebek için fiyat verdiler kdv dahil mi onu bilmiyoruz dahil degilse 350-400 tl.civarıda kdv tutar.transferde 3 gün ankarada kalmak zorunda yız misafirhanedenin günlügü 55 tl.2 kiş için sabah akşam yemegi ve servis var.

bbende balıkesırdeyım ama erol beyde laparoskopı oldum banada tüp bebek için 4500 tl dedi hersey dahil ilaçların bir kısmını ben veririm demişti irenbe ve smyrnayı da arastırıyorum

Arkadaşlar ben çocuk özlemi nedeniyle bu yolda çok yoruldum çünkü yanlış kararlar yanlış seçimler benim yaıpranmama sebep oldu enson olarak arkadaş tavsiyesi ve internet araştırmaları sonucunda Umut Tüp Bebek Merkezini buldum ve bütün hayatım değişti Özel umut tüp bebek merkezinde ssk'lı olarak tüp bebek tedavimi yaptırdım ödediğim miktar 804 TL.Hastaneden ve doktorumdan çok memnun kaldım zaten umut tüp bebek merkezi bahcecinin bir uzantısı oluyor benimle beraber tedavi gören birçok arkadaşım gebe kaldı tabiki bende gebe kaldım:CüvCüv: umut tüp bebek merkezinin hasta ilişkileri çok iyi her aşamasında IVF koordinatörü Yasemin Hn.ve Hasta ilişkiler sorumlusu Neslihan Hn yönlendirmeleri yapıyor.

:lepi:Herkese Umut Tüp Bebebk Merkezini Tavsiye ederim:lepi:

merhaba, geçen hafta yeditepe ile görüştüm.. rapor olursa 2026 + ilarların %50 istiyorlar.. bize bir de genetik tahlil olacağı için ona da 1000 dolar istediler.. ama ben emin değilim..
arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum, istanbulda anadolu yakasında rapor çıkarabileceğim hastaneler hangileri, yani kartal eğitim araştrıma ya da zeynep kamil rapor veriyor mu? veriyorsa prosedüreri biliyor musun, neler yapmamız lazım ?
herkese sevgiler

merhaba, geçen hafta yeditepe ile görüştüm.. rapor olursa 2026 + ilarların %50 istiyorlar.. bize bir de genetik tahlil olacağı için ona da 1000 dolar istediler.. ama ben emin değilim..
arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum, istanbulda anadolu yakasında rapor çıkarabileceğim hastaneler hangileri, yani kartal eğitim araştrıma ya da zeynep kamil rapor veriyor mu? veriyorsa prosedüreri biliyor musun, neler yapmamız lazım ?
herkese sevgiler

anadolu yakasında bildiğim kadarıyla haydarpaşa numunede veriyor

arkadaşlar aranızda tüp bebek yaptıran var mı.nasıl oluyo bide istanbuldaki fiyatları merak ediyorum.ALLA'IM SEN KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE SINAMA.AMİNNN:Saruboceq:

merhaba bende yeni okudum bende tüp bebek yaptırdım ama ist çok şükür şuan 6 aylık hamileyim bi kızımız olacak sana da benim gittiğim hastaneyi tavsiye ederim ücret 3.30 dü ben yaptırdım vede çok memnun kaldım hastaneden doktorumun adı süha sönmez di ama yinede siz bilirsiniz
:ecrin_bebek::

sevgili arkadaslar ben gecen sene 2 kez ozel bir doktorun muayenehanesinde asılama yaptırdım fakat sonuc her ikisindede negatifiti daha sonra tüp bebek olmasına karar verdik esimle ilk baslarda merkez olarak epey bir arastırma yaptık hatta bu sitedende faydalanmaya calıstım en son GEN ART a gittim. zaten maya olsun ankalife olsun bana ne rapor konusunda nede ilac olsun eczane olsun hiç bi sekilde yardımcı olmadılar hatta işin içine rapor girince biraz sogukta davrandılar.GEN ART a gittiğimizde her sekilde her kesime hitap edecek bir merkez olduğunu gördük.yaklasımları cok iyiydi rapor olsun ilac olsun hepsi ayagımıza geldi.yaklasık tedavimiz 50 gün sürdü ücret olarakta raporlu ssk lı toplam bütün 2200 tl tuttu ve doktorum SERTAC SEN di hepsine tesekkür ediyorum bugün gebe oldugumu ögrendim hemde bu ilk denememdi TESEKKÜRLER GEN ART TESEKKÜRLER SERTAC SEN VE SÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM

hayırlı olsun arkadaşım darısı bizlere olsun inşallah filatların son durumunu bilen varmı yazsın lütfen

4 yıl önce buraya hamile olduğumu yazmıştım arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. O zamandan bu zamana bi oğluşum oldu:) Bir erkek bebek dünyamıza girdi inşallah sizde anne olmuşsunuzdur oğluşum şuan 3.5 yaşında çok şükür Rabbime Allah bize bağışladı İnşallah sizinde bebişiniz olmuştur tek dileğim bu Ve yine diyorum GENART GENART GENART ALLAH RAZI OLSUN ONLARDAN VE DOKTORUM SERTAÇ ŞEN'DEN..:nazar:

Maşallah ikincisini düşünme zamanı gelmiş:)) ben de genartta başlayacağım ama bizim sorunumuz biraz farklı, globozoospermia diye bir şey inşallah sizin gibi hamileyim yazabilirim ben de:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X