Ankara bahçeci tüp bebek merkezi gerçeklerinden konuşalım lütfen

Ben orada beklerken konuştuğum birisinden 100 bin tl gibi bir rakam istendiğini duydum çok az bir yapışıklık var onu açacağım denilmiş . Anlaşılan o ki kişisine göre kimden ne koparırlarsa sanırım o fiyat alınıyor .zaten herkesin az çok mali durumlarını tahmin edebilecek zekaya da sahipler illaki
zaten hangi merkeze gidersen git soruyolar mı bilmiyorum direk ne iş yapıyorsun eşin ne iş yapıyor diye sorup kayıtlara alıyorlar o da ayrı bir saçmalık.dediğiniz gibi çok akıllılar

Valla sadece embriyo dolduruluyor başka hiç bir şey yok. Opu oldum vitamin dışında birşey kullanmadan adeti bekledim. Adetle birlikte estrofem başladı. Transfere bir kaç gün kala da progestan iğne ve fitil başladı.Başka hiç bir ekstra tedavi falan uygulanmadı.Bahçeci bunu ticaret kapısı haline getirmiş ne yazık ki. Ben tedaviye başlarken doktor bana taze mi dondurulmuş transfer mi olur bilemiyorum opudan sonra bakacağız dedi. Ama ben dondurulmuş olacağını adım gibi biliyordum öyle de oldu 😬
İnanılmazzzzz başka bir şey demiyorum

Bahçeci gerçekten çok pahalı sürekli şikayet okumuştum onlarla ilgili o yüzden gitmeden direk elemiştim kafamda

gerçekten aşırı saçma mesela ben opu oldum 2 embriyo oldu doktor herkese dondurulmuş transfer öneriyor genelde 1 ay dondurma parası için para almayacaktı. Hatta o sıra seyahatlerim vardı diye 4-5 ay erteledim tsh da yüksekti şubatta embriyom donduruldu temmuz sonu transfer oldum ama ekstra ödeme istemediler rahim dinlendirme vs için.o süre için de dondurma parası vermedim sadece 1 embriyom kaldı merkezde dondurdular onun ödemesini yaptım transfer sonrası.gerçekten insanların duygularıyla oynuyorlar bu nasıl bir kul hakkıdır ya rahim dinlendirme parası nedir şaka gibi gerçekten
Bahçeci de tedaviye başlıyorsun (iğneler falan) aynı hafta 33bin gibi bir rakam direkt alınıyor. Yani daha ortada fol yok yumurta yok. Kendi cebimden ödediğim iğne ve ilaçlar dışında bana ne hizmet veriyorsunuz ki?Cidden yaa yumurta oluşmazsa ne saçma ama ödeme alınıyor. O ödemeyi yaparken ödemelerle ilgilenen bayan herşeyin kalem kalem yazılı olduğu bir kağıt veriyor size. Orada rahim dinlendirme ücreti de var. Yani bu hastaya özel ekstra bir durum olsa oraya yazmazlar bence, asıl taze transfer onlar için sıradışı olmuş. Yani bilmiyorum 20 gün için 20 bin TL akıl karı değil hiç, vicdani de değil.

Çok şaşırıyorum şuan nasıl yani rahim dinlendirmeye para alınıyor ekstra ne yapılıyor ki rahmim dinlenirken ne alaka yani bir ilaç tedavisi bir ameliyat ekstra bir şey mi yapılıyor ki ? Ciddi soruyorum o 25 günde size ne gibi bir hizmet sunuluyor? Yani emriyo donduruluyor demeyin ona zaten bir yıllık 2 yıllık bilmem ne ücretleri ödüyoruz o ayrı.
Açıklamaları şu şekilde . Yumurtaların toplandığı döngüde transfer etmiyoruz araya zaman girdiği için doktor tekrar rahim hazırlığı için bize tedavi uyguluyormuş 2/3 defa tekrar bu hazırlıkta kan vs veriyoruzya buna sayıyorlarmış o parayı . Ya doktor rahim hazırlığı için ne yapıyor altı üstü estrofem veya belli başlı ılaçlar vs vs . Bunun için bu fahiş ücret asla asla doğru değil bu düpedüz dolandırıcılık. Kendi yaptıkları ekstra herseye yüksek ücretler yazıyorlar ama diyelim ki bizim ödediğimiz muayene ücreti 6 aylıkya,o 6 ay içinde diyelim ki beklemede olduğumuz ay var mesela o boş geçen ayda kontrol yaptırmak istesek veya kan aldırıp hormonlarım nasıl diye baktırmak istesek asla ama asla kabul etmiyorlar . E HANİ 6 aylık muayeneyi kapsıyordu ilk muayene ücreti

Birde şu konu var arkadaşlar . Embriyolarınız oluştu ve 2/3 ay sonrası için veya daha uzun süre için embriyo transferi planlandı diyelim,(çünkü bazen ameliyat olacak olanlar çok uzun süreler beklemek zorunda kalıyor transfer için) embriyo transferi yapıldıktan sonra KALAN EMBRİYORLARI DONDURACAK MİSİNİZ DİYE SORUYORLAR ,yani aylar sonra . neden? Çünkü o ayki embriyo dondurmanın güncel fiyatını almak için . Zaten bu insanların birden çok embriyosu var zaten 1/2 tanesi transfer edilecek ve kalanları çöpe atın diyecek halimiz yok ,neden yumurta toplamadan hemen sonra dondurma konusu konuşulup o ayki ödemeden kapatılmıyorda hesaplar aylarca transfer bekledikten sonra transferden sonra aaa dondurma ücretimiz şu kadar oldu donduracak mısınız diyorlar ??? Farkında mısınız her ama her aşamada bizleri aptal yerine koyup küçük hesaplarla hep daha fazlası alınıyor

Açıklamaları şu şekilde . Yumurtaların toplandığı döngüde transfer etmiyoruz araya zaman girdiği için doktor tekrar rahim hazırlığı için bize tedavi uyguluyormuş 2/3 defa tekrar bu hazırlıkta kan vs veriyoruzya buna sayıyorlarmış o parayı . Ya doktor rahim hazırlığı için ne yapıyor altı üstü estrofem veya belli başlı ılaçlar vs vs . Bunun için bu fahiş ücret asla asla doğru değil bu düpedüz dolandırıcılık. Kendi yaptıkları ekstra herseye yüksek ücretler yazıyorlar ama diyelim ki bizim ödediğimiz muayene ücreti 6 aylıkya,o 6 ay içinde diyelim ki beklemede olduğumuz ay var mesela o boş geçen ayda kontrol yaptırmak istesek veya kan aldırıp hormonlarım nasıl diye baktırmak istesek asla ama asla kabul etmiyorlar . E HANİ 6 aylık muayeneyi kapsıyordu ilk muayene ücreti
Merhabalar ben şubatın 27 sinde tedavime başladım ve hala devam ediyorum hala transfer olmadım. Eylül ayında transfer olacağım inşallah 🙏. Benden yeni bir muayene ücreti mi isteyecekler gittiğimde

Benim rahime cizik atılacak ve perde vs varmi diye bakacak 88.550 tl istediler. Yani aslında rahimde hsg ve ya baska birseyde görünür birsey yok. İçer de baktığında birsey görürse onu bilmiyorum.
Bu bahsettiğin hekim için 10 dk lık bir işlem ve anladığım kadarıyla öyle derin yapışıklıklar şekil bozuklukları vs den şüphelenilmemiş yanı basit bir kontrol bir iki çizme işlemi . Sende tedavi gören hastandan geniş çaplı bir operasyon gerektirmekyecek bu işlem için neden bu kadar fahiş fiyat istersin ! Ya da işlem gerektirmedi sadece kontrol ve çizik atıldı 88 bin dedik ama neredeyse hiç bir şeye gerek kalmadı hadi sizden 50 bin alalım deniliyor mu ? Hayır . Çünkü biz orada embriyo transferimiz gerçekleşsin ve bize şu sebepten olmadı diye bahane üretmesinler diye tüm bu önerilere tamm demek zorundayız

Merhabalar ben şubatın 27 sinde tedavime başladım ve hala devam ediyorum hala transfer olmadım. Eylül ayında transfer olacağım inşallah 🙏. Benden yeni bir muayene ücreti mi isteyecekler gittiğimde
Aa tabikide 😀tedavi devam etti sürece her 6 ayda bir yeni tarifeden muayene ücreti ödeyeceksiniz ve bir kötü haber daha vereyim size üzülerek ,eylüldeki transferinizden sonra kalan embriyolarınızı Eylül ayındaki dondurma ücret ne ise o fiyattan donduracaklar 😌

Ay vallahi yüregim şişti ne diyim Allaha havale edelim. Bu rahim dinlendirme akıllara zarar ama sanki beni bir odaya alıp besliyor tövbe yarabbim. Süreç zaten çok zor ah biraz anlasalar biraz nelerle başa çıkmaya çalıştığımızı anlasalar.

Bahçeci de tedaviye başlıyorsun (iğneler falan) aynı hafta 33bin gibi bir rakam direkt alınıyor. Yani daha ortada fol yok yumurta yok. Kendi cebimden ödediğim iğne ve ilaçlar dışında bana ne hizmet veriyorsunuz ki?Cidden yaa yumurta oluşmazsa ne saçma ama ödeme alınıyor. O ödemeyi yaparken ödemelerle ilgilenen bayan herşeyin kalem kalem yazılı olduğu bir kağıt veriyor size. Orada rahim dinlendirme ücreti de var. Yani bu hastaya özel ekstra bir durum olsa oraya yazmazlar bence, asıl taze transfer onlar için sıradışı olmuş. Yani bilmiyorum 20 gün için 20 bin TL akıl karı değil hiç, vicdani de değil.
Çok haklısınız bu kurumların kesinlikle denetlenmesi gerekiyor benim gittiğim merkezde öyle şeyler yok Allah var ama biz de nakit almalarına sinirlendik.Para sayma makinesi koymuşlar karşında banka gibi sayıyorlar o stresle insan sinir oluyor.kartla ödeme yapmak istediğinde yüzde 5 koyarım diyo
çok haklısınız benim gittiğim merkezde öyle ekstra para alınmadı söylenenden baska ama orda da şöyle bir şey var nakit istiyorlar kart kabul etmiyorlar kartla ödemek istersen yüzde 5 alırım diyor ne hakla ? Sadece ilaçları kart ile ödeyebiliyorsun bir de son ödemeyi öyle zorla ödeyebildik.para sayma makinesi koymuşlar falan.Allah hepimize bu süreçte maddi manevi yardım etsin gerçekten zor.

Çok haklısınız bu kurumların kesinlikle denetlenmesi gerekiyor benim gittiğim merkezde öyle şeyler yok Allah var ama biz de nakit almalarına sinirlendik.Para sayma makinesi koymuşlar karşında banka gibi sayıyorlar o stresle insan sinir oluyor.kartla ödeme yapmak istediğinde yüzde 5 koyarım diyo

çok haklısınız benim gittiğim merkezde öyle ekstra para alınmadı söylenenden baska ama orda da şöyle bir şey var nakit istiyorlar kart kabul etmiyorlar kartla ödemek istersen yüzde 5 alırım diyor ne hakla ? Sadece ilaçları kart ile ödeyebiliyorsun bir de son ödemeyi öyle zorla ödeyebildik.para sayma makinesi koymuşlar falan.Allah hepimize bu süreçte maddi manevi yardım etsin gerçekten zor.
Canım senin sonucun ne oldu hayırlı haberler insalllah

Aa tabikide 😀tedavi devam etti sürece her 6 ayda bir yeni tarifeden muayene ücreti ödeyeceksiniz ve bir kötü haber daha vereyim size üzülerek ,eylüldeki transferinizden sonra kalan embriyolarınızı Eylül ayındaki dondurma ücret ne ise o fiyattan donduracaklar 😌
Ödemezsek muayene etmeyecekler mi yani hali hazırda 350 bini buldu benim tedavim daha da ödeme yapmak çok saçma üstelik tedavi planlamasından kaynaklanan 2.500-3.000 dolara yakın bilet masrafım var. Bu arada zaten 2 embriyom oluştu onları transfer ettikten sonra kapısından geçmem daha Bahçeçi’nin.

Back
X