Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Peki illa ki hala kayıtlı öğrenci olmak mı gerekiyor? Ben de 2009 da girdim. Üniversiteye kayıt yaptırıp başladım fakat 2 ay sonra kaydımı sildirdim. Bu konuda bir fikriniz, bilginiz var mı?
Sizin adınıza da sevindim buarada
Peki illa ki hala kayıtlı öğrenci olmak mı gerekiyor? Ben de 2009 da girdim. Üniversiteye kayıt yaptırıp başladım fakat 2 ay sonra kaydımı sildirdim. Bu konuda bir fikriniz, bilginiz var mı?
Sizin adınıza da sevindim buarada
Çok teşekkürler :)) kayıtlı olmak gerekiyor . Universitelerin geri dönüş yolu açık olabilir belli sartlarda kabul edebilirler geri af gibi. Onu bir araştırın siz
Çok teşekkürler :)) kayıtlı olmak gerekiyor . Universitelerin geri dönüş yolu açık olabilir belli sartlarda kabul edebilirler geri af gibi. Onu bir araştırın siz
Doğru hatırlıyorsun ben açıköğretim okuyorum mesleğimle ilgili ama bitmiyo bi türlü çalışırken okumak zor. Bu bi bitse :) o zaman yüksek falan düşünürüm :)