- 21 Aralık 2008
- 439
- 2
- 621
- 42
arkadaşlar benim de dğünüm temmuzda.sizinle bir üzüntümü paylaşacam. belki bazılarınıza üzüntüm yersiz gelecek.ama insan evliliğe girdiği bir yolda her şeyin güzel ve kendisi içinçok özel olmasını istiyo ve bu konuda karşı taraftan çok ilgi bekliyo.konu şu:kayınvalidem.geçen gün evlerine gittim.kına için bir şeyler_işte tepsi kınalık örtü mörtü bunları kastediyorum_
almyın ben kızıma almıştım dedi.kızının kayınvalidesi de getirince de onun aldıkları kalmış.bunları kullanırız dedi.almadık zaten dedim.brnim bildiğim kınalık tüm malzemeleri erkek tarafı alır.bir de üstelik baktığımda dikkat ettim kına tepsisinin üzerindeki mumlar kullanılmıştı.yani kendi de almamış.kızının kayınvalidesi alımş.ama bana böyle söylemesi çok zoruma gitti.sonuçta yine kullanılır ama ayy siz almayın da ben aldım demesi ve kullanılmış olması beni salak yerine koydu.aradan bir süre geçti yine evlerine gittim bu sefer ,zaten bana alacaklarının konusu hiç geçmiyo,kaftan dedim.ayy dedi kızım dediki onun kaftanını giyebilirmişsin.bu sefer hepten sinir oldum giymem diyebildim sonunda.onun kayınvalidesi özenmiş almış bir de benim kayınvalideye bakk.işte böyle arkadaşlar bu durum beni çok üzdü.sizce üzüntüm yersiz mi. bir de kına gecesi için malzemeleri sizler mi aldınız yoksa erkek tarafı mı?
canım kına bölümüne yazmıştım cevabımı sonra burayı gördüm artık ordan okursun