2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

demek herkes aynı şeyi düşünüyomuş kaydirigubbakcemile3
sizin bebeğe daha var bizimki az kaldı :utangac:

evet daha var ama en azından artık 9 ay demıorum ve ınsanlar bana dha cookk var evlılıge demıoo az kalmıs dıoo buda bı başarı dermısım:sm_cool:

ağlarsa anam ağlar ardımdan
göklerden ağıt yağar yağmurla
dost yüzlü yalancılar kapımda
yalnızlık çırılçıplak koynumda
gül çiçek kokan yanakları
ninniyle umut veren dudakları
hiçbirşeyde yok ana sıcaklığı
anam anam garip anam
sen yoksun yanımda
kime dert yanam
dünya yaman eller yaman

dövecemm heeeeeeee :oklava: :oklava: :oklava:

gülmeyin kız gidiyozzz şaka maka
ya bugün bi topic te okudum bu güllünün annem şarkısını çalacakmış kız kına gecesinde
dilime dolandı ağlıcam heeee

eller kadir kıymet bilmiyor annnemmmm
senin kadar kimseee sevmiyor annemmmm senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

çok arebeskk bence yaa.. birerde jilet versn konukların elinee:roflol:

benım düğün salonunu tuttugumda 31 aralıktı ve dugun tarıhım 10 ekım tamı tamına 9 ay 10 gun felandı aşkım dıodukı bı bebegın dogması kadar zaman var dıodu..

şimdi 5 ay 17 gunum kaldıkaydirigubbakcemile4

canımm :1rolleyes: senin düğün tarihin olan o 10 ekimin benim için ne kadar özel anlamlar ifade ettiğini sana söylemişmiydim...
Bundan 2006 ekim 10 da aşkım bana ilanı aşk yaptıı :asigim: ve 2008 10 ekimde nikahımız kıyıldı... a.s şimdi aynı gün senin içinde özel olacak :1hug::nazar:

canımm :1rolleyes: senin düğün tarihin olan o 10 ekimin benim için ne kadar özel anlamlar ifade ettiğini sana söylemişmiydim...
Bundan 2006 ekim 10 da aşkım bana ilanı aşk yaptıı :asigim: ve 2008 10 ekimde nikahımız kıyıldı... a.s şimdi aynı gün senin içinde özel olacak :1hug::nazar:

ne güzel anilar bunlar:asigim::asigim:
anilaarrr adinda bir sarkida vardi sanirim :) dj imiz nerde ? bugün bayagi agir takiliyoruz, cal bu güzel anilarada bir sarkii

Back
X