2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kilo mevzunda ben hiç açmayayım ağzımı o zaman :((((

bendeeee :utangac:

kesinlikle bende dişlerimi temizleteceğim düğüne yakın
bu arada kızlar cilt bakımınada gideceğim nişanlıma ödetmeyi düşünüyorum sırnaşık şey

ay 2 hafta sonra bu gün aşkım yola çıkacak ve cumartesi sabahı kollarında eriyeceğimmmmmm
benimde 1 nayıs sabahı burda olcak nişanlım yaşasınnnn hihoyyyt

slm kızlar nasılsınız:))) ne war ne yok...
offf yaa annemle alışwerişe çıktık bugün damada pijama vs aldık aman bir yoruldumki anlatamam nasıl ağrıyor her yanım:(((((
daha alınacaklar war off off!!!

öyle burcucum bitmiyor yaa... ben ki okdr alışwerişi seven bir insanım ama bıktım yaaa... düğün bi olsun bir süre alışweriş yapmayı düşünmüyorum...

topiği ben acayım bugun...

hepinize günaydın,güzel bir c.tesi diliyorum :)

bütün gece iş yaptım,sabahladım(mutfak dolapları içi,mutfagın tamamı,vestiyer içleri,dolap içleri,bütün evin tozu,banyo ve fayansları,merdivenler...bahar temizliği diyelim)daha yapacagım işler; kapılar,pencereler,süpürme,silme,camasır,balkonları yıkama,demirleri yıkama ve ikindi vaktine de hayatımda ilk kez kısır yapıcam (annaannemden tarifi aldım,antakya usulu nar ekşili,biber salçalı :))))))))

ne bu üşengeçlik dediniz beni gaza getirdiniz kızlarr :))

Son düzenleme:

bütün gece iş yaptım,sabahladım(mutfak dolapları içi,mutfagın tamamı,vestiyer içleri,dolap içleri,bütün evin tozu,banyo ve fayansları,merdivenler...bahar temizliği diyelim)daha yapacagım işler; kapılar,pencereler,süpürme,silme,camasır,balkonları yıkama,demirleri yıkama ve ikindi vaktine de hayatımda ilk kez kısır yapıcam (annaannemden tarifi aldım,antakya usulu nar ekşili,biber salçalı :))))))))

ne güzel yaa sen gelde üşengeçliği bende gör
eskiden yani bundan 7 ay önce falan evde bi mutfağa girer akşama kadar çıkmazdım kekler pastalar her pazar evi baştan aşağı temizlerdim ama 5*6 aydır eve 9 da gidiyorum 10 da yatıyorum bu 10 a kadar sadece oturuyorum üstümü bile çıkarmıyorum sonra odama geçip hemen yatıyorum pazarları mutfağa bile girmiyorum bi kahvaltı yapıyorum sonra ya dışarı çıkıyorum yada akşama kadar tv izliyorum eski hallerimi çok özledim kendini sürekli yorgun hissetmek ne kadar kötüymüş tabi bunun sonunda ne oluyo annem hiç bişey yapmıyorsun ne kadar tembelleştin zaten şurda 2 ay sonra gideceksin bişeyler yapda yiyelim ama ben yapmak istiyorum da kolum kanadım hiç kalkmıyoo off yaa yaşlanıyormuyuz nee:çok üzgünüm:

herkeste var demekki
bende öyleyim
hep bir yorgunluk uyku hali
eve gidip yemek yedikten sonra bulaşık yıkıyorum
başka hiçbişey yok

yawrucum sende bir günde abartmışsın kuzucuğum yaaaaa:roflol::roflol::roflol:

canım o bir hitap şeklidirrr..
hani deriz yaa gell annemm gelll falan:)))
sende bir şey bilmiinnnn:)
halletit çok şükür..bakalım dkilmeyi bekliyor gelinliğim..

burcucum gelinliği halledince üzerinden bir yük kalkmıstır,hadi canım hayırlı olsun inş. aynı hayal ettiğin gibi olur :))))

seker leblebi dünden hiç yüs vermion bana! ;)

:roflol::roflol: eli işte gözü oynaşta!! sigara molası,birazdan kapılara girişicem. uykusuzluktan da ölüyorum bu arada. :)) garip bir inat geldi sınırlarımı zorluyorum bugün!! -tatlicadiarzu-

burcucum bence geceleri yat uyu tatlım
temizliğini gündüz yaparsın
kendine eziyet edip yorma

Back
X