Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alcak bişeem kalmadı ütü masasıyla elektrik süpürgesinden başka gelem du orayada yetişemiyom lan bi geyik, bi dert, bi hayatın içinden bi bura deli oldum -tatlicadiarzu-sel ne gelmion hiç çeyiz topiğinee :mymeka:
canım bizide ihmal etmeeŞeniz
sende sağol bitanem unutmamışsın beni Şeniz
napım kızım merak ediyom yemek öğrenmeye çalışıyoz burda tarif isticem belki sananee lülülülülülübeni 6. yapan elini yerim ben senin :)))
bu da her gün yemek soruyo, sonra oklava cıkarıyo canını çektiriyoruz diye :)))
ben bakıyorum arada oraya ama döndümden beri bakamadım işlerden ancak buraya yetişebiliyorum.
khenam değiştircem takvimde yapıcam boş vaktimde.
kırmızı mercimek çorbası, pilav, biber kavurması yoğurt ve sarımsak ile servis yapıyoruz. ayrıca annemin yaptığı hamur var cızmana dedikleri hamur var.
şimcik gidiyorum biraz işim var onları halledeyim gelirim inşallah bişi çıkmazsa.
cümleten öpüldünüz
bende yokum listede![]()
kız liste yapınca kalabalikti buralar, hergün yoklama mı alsak naapsak, 3 defa yok yazılan listeden silinse...
made senin de bebişin doğumn tarihini ekleriz listeye inşallah :))))
made yide evlendilere ekleyelimm..
ya nilo hiç su iç demiyosun daha 1 lt su içemedim bugünklava:
valla eklemeyelim paylaşımda bulunmayanı artık sonuçta o listede her evlenenle biz o heyecanı yaşıyoruz ama paylaşımda bulunmayanlarla ne yazıkki yaşayamayız üzgünümm şakkıdı
valla eklemeyelim paylaşımda bulunmayanı artık sonuçta o listede her evlenenle biz o heyecanı yaşıyoruz ama paylaşımda bulunmayanlarla ne yazıkki yaşayamayız üzgünümm şakkıdı
kızlar ahanda çöktüm buraya oturan boğa misali kaydirigubbakcemile3
şakkıdı şakkıdı şakkıdı ben olmasam ciğerlerin susuzluktan kavrulcak desenee