çoook romantik canım yaaaaaaaaaaa:asigim:
çok duygulandımsenağlama benim öküz hiç böyle bişi yapmadııııısenağlama
ömür boyu mutluluklarrrŞeniz
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: öküz denirmi kıss
ayy ben gidiyorum benimkini paralamayaaaaklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
:roflol::roflol::roflol: ama benim yaptıklarımıda yabana atmayın lütfen :dilcikar:kaydirigubbakcemile3herkes küfür ediyor simdi askisina kaydirigubbakcemile3bu aksam coook erkek dirdir dinlicek demektirkaydirigubbakcemile
daha neler neler var ttlım yaa anlatsam burdan marmarise yol olurr:asigim:burcucum senınkısıde baya bı romantikmiş hanı yaaaa
burcu okurken çook duygulandım ya çok güzelmiş Allah mutluluğunuz hiç bozmasın.
Mesaim bitti çıkıyorum artık kendinize iyi bakın.
ahhh cnm benımkıde yapmadı valla bu akşam yandıııı valla kurtulamaz elımdennnsenağlamaklava:
taksimde ılk bulustugumuzu yere götürmüştü ve tek taş almıstı orda kulağıma fısıldayarak evlenme teklıf etmıstı olsun beee buda guzeldı kızz senınkı nasıl evlenme teklıf ettııı?
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: öküz denirmi kıss
ayy ben gidiyorum benimkini paralamayaaaaklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
akşam bizde büyük bir kavga var:))))))
odun mu diyim o zaman:roflol::roflol::roflol:
ayy hiç anlamıyo böyle şeylerden yaaaaaaaaaa:mymeka:
anaaa 2009 gyaz gelinleri diye bir şey kalmayacak benim yüzümden :roflol::roflol::roflol:
seninki yine iyimiş. benimki hiç etmediidirek konuya girildiisenağlama
hadi kızlar bende banyo yapmaya gidicem..
yarında başka maceralarımı anlatırım sizlere:)
minilyam seninkide güzelmiş kuzum yaaaa
ayy aklıma geldi geri döndüm.:))) yarında ilk sevgili oluşumuzu,dostluktan aşka terfimizi,ilk inalı aşkın ı anlatayıım sizlere....:1rolleyes:
ayy aklıma geldi geri döndüm.:))) yarında ilk sevgili oluşumuzu,dostluktan aşka terfimizi,ilk inalı aşkın ı anlatayıım sizlere....:1rolleyes:
benimkide öyle bir evlenme teklifi etmedi, yani iliskimizin gidishati kendi kendine evlilige gitti :) ikimizde sanki birbirimize teklif edilmis gibi zamanla evlilik muhabbeti etmeye basladik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hatta bikere dedi, ya ben sana evlenme teklifi etmedim dimi diye, etmedin tabi dedim, cikma teklifini bile ben ettim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizimki utangactirdakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evlenmeden önce bari bi teklif edeyim diyordu biara ama unuttu sanirimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: hatırlat etsin canım teklifi. çok tembellliğe alışıyolar sonraa
maşallah allah mutluluktan ayırmasın.
amin kuzucum aminn.. :1rolleyes: duşumuda aldım geldim bu arada :roflol:
aman benim doğurasım varr kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:
valla şimdi bi gelin adayı çıkarda neden beni sildin derse tek başıma burda kalırım hepiniz nilay sildi der çekilirsiniz kenara biliyorum ben sizi gamyoncuiremsu
o yüzden herkei silmedim bana kalsa bi kendimi bırakırdım zaten kaydirigubbakcemile3
Merhaba kizlar,
pek giremiyom bu aralar. Zaten iki hafta istanbuldayken hic giremedim sayilir. Pazartesi günü icin sunumu hazirliyorum. Bütün bölümün önünde tezimi sunacagim :1shok:
Pazartesinden sonra yüksek mühendis Julide olacagim. Bana öyle hitap edilecek bundan sonra ;=))))
selam kızlar bende geldimmmm,benimde nasipse bu yaz nikahım olucak
böyle giyemiyeceğim bi kesin hayatım ama ne bilim öpücük kol diyorlar sanırım öyle bişi olabilir yada v yaka gelip yarım kol olabilir duruma göre karar vericem.
haziranda başlıyor provalarım bu sadece kalıp yani :uhm:
ne isim koysak acaba:)
hım ben şey yapmıştım çalıştığı yerdeki en yakın arkadaşlarına birer not vermiştim,mesai saati içinde herkes ayrı bi zamanda verdi, hepsinde ayrı şeyler yazıyodu,seni seviyorum,herşeyimsin biliyomusun gibi sonra en son en yakın arkadaşına bi not vermiştim hepsi toplu bi yere gitmişlerdi( o zaman eşim bandırmada görevliydi)en son notu o arkadaşı verdi ondada şuan yanında yokum belki ama seni çok seviyorum yazıyodu o bunu okurken ben pasta elimde içeri girmiştim şok olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?