2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

çoook romantik canım yaaaaaaaaaaa:asigim:
çok duygulandımsenağlama benim öküz hiç böyle bişi yapmadııııısenağlama
ömür boyu mutluluklarrrŞeniz

ahhh cnm benımkıde yapmadı valla bu akşam yandıııı valla kurtulamaz elımdennnsenağlamaklava:

taksimde ılk bulustugumuzu yere götürmüştü ve tek taş almıstı orda kulağıma fısıldayarak evlenme teklıf etmıstı olsun beee buda guzeldı kızz senınkı nasıl evlenme teklıf ettııı?

kiz öyle demeyin yaa, benimki bukadar romantik degil ama yinede kiyamam askima. cani sagolsun yani kaydirigubbakcemile3
ben yinede yaparim süprizimi, onu simartmak hosuma gidiyorkaydirigubbakcemile3

bugün sanirim tek bizim evde dirdir olmicak

kaydirigubbakcemile3herkes küfür ediyor simdi askisina kaydirigubbakcemile3bu aksam coook erkek dirdir dinlicek demektirkaydirigubbakcemile
:roflol::roflol::roflol: ama benim yaptıklarımıda yabana atmayın lütfen :dilcikar:
burcucum senınkısıde baya bı romantikmiş hanı yaaaa
daha neler neler var ttlım yaa anlatsam burdan marmarise yol olurr:asigim:

burcu okurken çook duygulandım ya çok güzelmiş Allah mutluluğunuz hiç bozmasın.

Mesaim bitti çıkıyorum artık kendinize iyi bakın.

had görüşürüz tubişcim he valalhi yaa bitanedir kuzucuğumm Şeniz

seninki yine iyimiş. benimki hiç etmedii direk konuya girildiisenağlama

akşam bizde büyük bir kavga var:))))))

odun mu diyim o zaman:roflol::roflol::roflol:
ayy hiç anlamıyo böyle şeylerden yaaaaaaaaaa:mymeka:

anaaa 2009 gyaz gelinleri diye bir şey kalmayacak benim yüzümden :roflol::roflol::roflol:

seninki yine iyimiş. benimki hiç etmedii direk konuya girildiisenağlama

benimkide öyle bir evlenme teklifi etmedi, yani iliskimizin gidishati kendi kendine evlilige gitti :) ikimizde sanki birbirimize teklif edilmis gibi zamanla evlilik muhabbeti etmeye basladik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hatta bikere dedi, ya ben sana evlenme teklifi etmedim dimi diye, etmedin tabi dedim, cikma teklifini bile ben ettim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizimki utangactirdakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evlenmeden önce bari bi teklif edeyim diyordu biara ama unuttu sanirimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy aklıma geldi geri döndüm.:))) yarında ilk sevgili oluşumuzu,dostluktan aşka terfimizi,ilk inalı aşkın ı anlatayıım sizlere....:1rolleyes:

ayy aklıma geldi geri döndüm.:))) yarında ilk sevgili oluşumuzu,dostluktan aşka terfimizi,ilk inalı aşkın ı anlatayıım sizlere....:1rolleyes:

kiz kaybol yaa, valla 2009 gelinleri diye bisey kalmicak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bide atese körükle gitmekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:sm_cool::sm_cool:

:roflol::roflol::roflol: hatırlat etsin canım teklifi. çok tembellliğe alışıyolar sonraa

aman benim doğurasım varr kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:

:roflol: :roflol: :roflol:

pırpır bu arada listede temizlik yapmışın iyi olmuş efferim
ben anca mesaiden sonra yazıyom herkesler gitmiş

yok pırpır ben yanındayım merak etme :teselli:

Tebrik ederim canımmm

selam kızlar bende geldimmmm,benimde nasipse bu yaz nikahım olucak

hoşgeldinn

öpücük kol ne yawwww

ne isim koysak acaba:)

IŞIL koyyyyy Şeniz

manyak bişi bu not ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…