Teşekkür;
Tam 7 ay önce başladı kk daki maceram.Arama motoruna evlilik hazırlığı diye arama yaptırdığım zaman karşıma çıkmıştı.Hemen üye oldum ve 2009 yazı evleneceklerin topiğinde aldım yerimi.Aylarca iyi-kötü,mutlu-üzgün anlarımı paylaştım sizlerle.Bir derdim olsa buraya koştum ve içinizden birçoğu hemen derdime ortak oldu.Alınan eşyalarımı,alamadıklarımı paylaştım sizinle.Yeri geldi heyecanlandık,yeri geldi bıktık usandık.
Aileme, en yakınlarıma,arkadaşlarıma anlatamadığım şeyleri sizlerle,yüzünü bile bilmediğim ama kişiliklerine aşık olduğum sizlerle paylaştım.Nişan dönemi 7 ay sürdü ve ben her bir gününü size rapor ettim hiç sıkılmadan,zevkle….
Ve 17 gün sonra aranızdan nişanlı bir kız olarak ayrılıp,evli bir kadın olarak gelicem.Anne baba evinden çıkmak gibi içimi burkuyor bu.Hiç ama hiçbirinizin yaptığı iyilikleri,verdiği akılları,bana kazandırdığı en ufak bi bilgiyi bile unutmayacağım.
Öncelikle bu siteyi kuran ve yönetenlere,sonrasında bana destek olan tüm kk dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim.Hepiniz sağolun varolun canlarım.
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.İyiki varsınız……
ElifSever