Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalan o laf yalan ne umutlarla çıktım ben bu yola... verecek yere habire alıorum off off!!!
şunun şurasında 50 gün kaldı şimdiye kdr wermedim ne zmn verecem yaaa
nastasia kınada pasta nerden çıktı kız, birde onalrlamı uğraşcaklar. kuruyemiş kına yeterdi.
yasmincim sen kaç kilosun fotolarda hiçte tombik görünmüyordun.
double, darısı başıma bizimkilerde daha ses yok.
kızlar benim kayınvalidemde hiç bişey sormadı valla kına için ne hazırlıyonuz bn şunları alcam diye falan aramıyo zaten bn arayıncada soğuk soğuk konuşuyo bnle bindallımı kuzenimin eşininkini gicem örtümde onunki olcak ama bu fedakarlığı kaynanam için yapmıyom hepsini aşkım ödeyeceği için yapıyom bide abiye alcaz işte aşkım askerden izne gelince vercek parasını bu arada yakılcak kınayıda canım annecim almış nolur nolmaz erkek tarafına given olmaz diye dağıtılcak tülbentleri arabalara takılcak havlularıda anneciğimle beraber aldık:çok üzgünüm:
Amann çk ağladım çok üzüldüm ama napalım bizimkide böyle olcak herhalde kendimi böyle avutuyorum üzmemeye çalışıyorum
yasmn sen kilolu değilsin yaaaaaa sadece öyle sanıyosun herkes gibi:)))
yok kıs valla kiloluyum göbeğim heryere benden önce gidip oturuyoo şakkıdı
Ben senin resimlerini neden göremiyorum arkadaşın olmadığım için mi kaydirigubbakcemile5
yoo şuanda görebileceğin bi resmim yok da o yüzden göremiyosunn kaydirigubbakcemile3
kız abartma o kadar sende mekik falan çekte şekle girsin göbüşünn:)
gördüğünüz fotolarımda 64 kiloydum şuanda 58 kiloyum ama hedefim 53 falan olmak inşallah az kaldıı
valla cnm ne ettıysem şu göbişi içerı sokamadım ben 52 kıloyum hala göbek var mıllet dıokı sendemı göbek var dıo bı kıza actım göbişimi şok oldu senın gıbı kızda bu göbek dedı valla bende şoke oldumsenağlama
napım ya napım napımmmmmmsenağlama
valla benim bildiğim mekikle gider.
benimde hiç göbeğim yoktur çok şükür ama baseninm varr.
bu daha kötü bide böyle düşününnn
jlo gibi dolanıyom ortalıktaaa:roflol:
valla benim bildiğim mekikle gider.
benimde hiç göbeğim yoktur çok şükür ama baseninm varr.
bu daha kötü bide böyle düşününnn
jlo gibi dolanıyom ortalıktaaa:roflol: