2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Double nüans gelinliğe baktınmı orada çok işlemeli modeler var.
Ben bir-ikisini gidip denemiştim.

Azeri ve kazakistanlılar ile sürekli çalışıyoruz. Azerilerin konuşmalarına bayılıyorum kaydirigubbakcemile3

canım nüansa hiç gitmedim netten bakayım hmen nasıllarmış diyee:))))
azerilerin konuşmaları harika gerçektenn:))

bence yarın istanbul çok karışacak o yüzden evlerinizden çıkmayın derim.ben yine 7 de cafeyi a.arım bakalım işler nasıl olcak heryer kapalıya otururuz akşama kadar

Günaydın selcim, diğer topike baktım az önce bir gelinlik eklemişsin onun üst kısımını çok beğendim ama altını ve o yuvarlak şeyleri sevmedim.
Double nüans gelinliğe baktınmı orada çok işlemeli modeler var.
Ben bir-ikisini gidip denemiştim.
tubişcim ben gelinliğime karar verdim geçen koymuştum ya buraya resmini o olcak, abartılı şeyleri sevmiyorum çok fazla sade olsun güzel olsun, asil dursun istiyorum.
başka gelinliklere baktıkça aklım karışıyor o yüzden bakmıyorum kaydirigubbakcemile3

cnm ben bı kez oluo burda dıe daldım valla azcık ılerledım baktım çöp kovalarını yakıor polıse kufur yagıo bı cocuk vardı 9-10 yaslarında maske takmıstı polıse kufur edıodu merak ettım daha da ılerıye gıttım sonrası malumm:roflol:

Kız sende ne meraklısın dikkat etsene, bizim oralar yarın karışmazsa iyidir. Sen işe gidersen dikkatli ol.

Ha Pardon Nisanlim Bosnak göcmeni, benide araniza alin, nee oluuuurrr

Hoşgeldin şekerim gel gel, sizinkilerin adetleri birazcık abartılı olur. Şalvar alcaklarmı kız sana.

Selcim, biliyorum gelinliğini görmüştüm. Diğer topiktekine dedim bende model olarak göstermişsin anladım.

Hoşgeldin şekerim gel gel, sizinkilerin adetleri birazcık abartılı olur. Şalvar alcaklarmı kız sana.
Ha Hosbulduk kaydirigubbakcemile3
Ben müstakbel kaynanaminkini giyecegim. Oda kendi dügününde giymis. Ama ben Kinada bir saat gibi giyim diyorum. Hem elbisem var cünkü, hem Bindalli, hemde onlarin kiyafeti. Üc tane kiyafet degistirecegim yani -tatlicadiarzu-

Selcim, biliyorum gelinliğini görmüştüm. Diğer topiktekine dedim bende model olarak göstermişsin anladım.
anladım tubişcim evet onu da denemiştim benimde etekleri hoşuma gitmedi ama doumple öle bişi gösterince gösterttim.
bu arada senin gelinliğinde harikaymış, düğün albümüne baktım ışıl ışıl olmuşsun , gelinlik çok yakışmış a.s.:nazar:

jülide, başka elbise almadılarmı kız, 3 tane falan abiye almaları lazım, neden yeni şalvar diktirmediler.
Önce elbise, sonra şalvar sonrada bindallıyı giyeceksin dimi, her elbise değişiminde yaınvalidenin elini öpecekmisin öyle yapıyorlar.

selcim, o gelinlik olana kadar ben bunalıma girdim. Şükür ki istediğim gibi oldu sonunda sağol.

jülide, başka elbise almadılarmı kız, 3 tane falan abiye almaları lazım, neden yeni şalvar diktirmediler.
Önce elbise, sonra şalvar sonrada bindallıyı giyeceksin dimi, her elbise değişiminde yaınvalidenin elini öpecekmisin öyle yapıyorlar.

selcim, o gelinlik olana kadar ben bunalıma girdim. Şükür ki istediğim gibi oldu sonunda sağol.
hahahayyy kaydirigubbakcemile3 nasıl özeniyor insan değil mi :delphin:

aaaa siz amma adetli yapiyormussunuz :) Benim kınamda -evde küçük birşey olacak- giyeceğim elbiseyi ben alacağim, öyle ağır abiye birşey düşünmüyorum. Kayınvalidem kınayı biz alalım dedi, ki kastettiği yarım kilo kına zaten :))))

Düğün günü de ayakkabıdan çamaşıra, kuaförden makyaja herşeyi ben yapıyorum. Hatta düğünün de nişanlımla beraber yapıyoruz.

ayy adetlere bak ben okurken bile daraldım herhalde hayatta uygulamazdım zaten kına gecesini hiç sevmem allah yardım etsin yani julideye

Ha ha yok be, onlar birsey almadi. ELbisemide, Bindallimide kendim aldim. Neden bana salvar almadilar bilmiyorum. Benim onun salvarini giymemi istedi. Bende olur dedim. Kirmak istemedim yani.
Zaten ben elbisemi alirken onlar yanimda degildi. Salvar konusuna gelince, istersen giy dedi. Normalinde onlar dügünde giyiyorlarmis.

Ilk önce elbisemi, sonra kina yakilirken Bindalli, sonra Salvar (ama kisa düsünüyorum) sonra yine elbisemi giyerim diyorum. Offff cok mu fazla oldu kafamçokkarıştı
Neyse kimseyi kirmak istemedim, böyle oldu iste. Salvar bide pembeymis laelaelaelaelae

Kız sende ne meraklısın dikkat etsene, bizim oralar yarın karışmazsa iyidir. Sen işe gidersen dikkatli ol.

cnm partona solıcem gelmıyım dıcem ıns ızın verır

kızlar ben kınada sade bi abiye elbise giymeyi düşünüyorum nişanda elbisemi kendim almıştım onlar sadece ayakkabı aldılar kınada da ben alırım heralde gelinliğin bile lafı açılmıyo galiba onu da biz alıcaz

Back
X