2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Tubişcim, yatak örtümü göstermiştim aslında da sen olmaz demiştin. Ama dinlemedim sözünü :)

Yatağın 2 kenarına uzun tüylü beyaz halılar gelecek. Tabi bir de yatak gelecek, yatak henüz yapılmadı yani, bazanın üzerine yatak örtüsünü öylece örtüverdim... O yüzden yerleri süpürüyor.

fotoraf0283.jpg

merhabalar kızlar bende 7 haziranda evclenicem inşşl. çok heyecanlıyım ya. bide şu duvar sticker ve yatak örtüsü süper uyumlu durmuş allah güle güle kullanmayı nasip edsin inş.

hazırlıklar devam ediyo hala bide benim nişanlım asker bu pazar gelio bitio yani :) işte kuaför işini fotoğraf işini hallettim bi eksik koca evimiz bile tamamlandı :) sen de ne durumda hazırlıklar nikahın oldumu geceyim ben adını bilmiorum ama benimki tuğba ?

geceyimben; evet canım yatak örtünü biliyorum. Benim fikrimce çok siyahtı.
Birde duvardaki stickerı diğer tarafa neden yapmadın. Dolapmı var orada anlayamadım.

hazırlıklar devam ediyo hala bide benim nişanlım asker bu pazar gelio bitio yani :) işte kuaför işini fotoğraf işini hallettim bi eksik koca evimiz bile tamamlandı :) sen de ne durumda hazırlıklar nikahın oldumu geceyim ben adını bilmiorum ama benimki tuğba ?

Hoşgeldin, hayırlı olsun.

şekercim nasıl olsun işte bu gün aşkımın işleri vardı gelemedi daha bende benkliyorum öylece... :çok üzgünüm:

3 ay bekledin kız, gelir birazdan asma suratını.

Tugba memnun oldum. sen de bana Gece diyebilirsin, herkes öyle diyor :) Nikahım olmadı benim o da 6'sinda olacak. Benim de hazırlıklarımdan çoğu tamam. Ev hazır gibi, oturma odası ile yatak odasının avizeleri kaldı. Yatak, halılar ise bu hafta gelecek, siparişleri verildi. Eve erzak bile almaya başladım :)

Kına için müzik, kına kıyafetim, nikah şekerlerimiz eksik, bir de davetiyeleri bastırdım ama daha yazıp dağıtmadım.

Bu arada gözün aydın, hayırlı teskereler.

Tubis diğer tarafta dolap var, evet. Ama tek tarafta olsun istedim zaten... Sen iki tarafa da mı yapsaydın demek istedin, yoksa yeri diğer taraf mı olsaydı demek istedin, anlamadım...

Tubis diğer tarafta dolap var, evet. Ama tek tarafta olsun istedim zaten... Sen iki tarafa da mı yapsaydın demek istedin, yoksa yeri diğer taraf mı olsaydı demek istedin, anlamadım...

ilk görünce diğer taraftada olsaydı diye düşündüm, sonra dolap var gibi geldi. Dolabın yanında nasıl durur kafamda canlandıramadım öyle kaldım.

:))))
Bunun tam simetriği yok, o yüzden iki yana koyamıyorum zaten, peşpeşe iki dal gibi olur diye... Dolabın yanında kötü durmazdı bence, ama pencere tarafından uzanan bi dal gibi olsun istedim. Sanki pencerenin yanında bi ağaç varmış da dalı içeri kadar girmiş gibi :))))

:))))
Bunun tam simetriği yok, o yüzden iki yana koyamıyorum zaten, peşpeşe iki dal gibi olur diye... Dolabın yanında kötü durmazdı bence, ama pencere tarafından uzanan bi dal gibi olsun istedim. Sanki pencerenin yanında bi ağaç varmış da dalı içeri kadar girmiş gibi :))))

walla diyorum ya göz önüne getiremedim. Ama stickerler her türlü güzel duruyor kendi evim olsaydı bende cibinlik ve stickerı çok istiyordum.
Güzel durmamış falan değil beğendim, yatak odanda güzeldi bir tek yatak örtüsünde ayrıldı kaydirigubbakcemile3

Yatak odama güzeldi demiş yaaa... Hala güzel bi kerem :))))

Kızlar benim kınam evde olacak, 40 kişi falan olacağız. Ama ben öyle MP3lerle falan uğraşmak istemiyorum. Eve bi tane ud ya da kanun falan calan birini getirsem, komik olur mu sizce?

kız geçmiş zamanda gördüğüm için güzeldi yazdım.
çirkin oldu anlamışsın ay güldürdün beni walla.
:dance::dance::dance:

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr

geceyim sticker çok hoş durmş :))
yasmin canım evin hayırlı olsunn
burcu kız az daha sabrett:))
felicity allah yardımcın olsunn:) iş bitmezz
tubişcim sanada selamlar:)

Yatak odama güzeldi demiş yaaa... Hala güzel bi kerem :))))

Kızlar benim kınam evde olacak, 40 kişi falan olacağız. Ama ben öyle MP3lerle falan uğraşmak istemiyorum. Eve bi tane ud ya da kanun falan calan birini getirsem, komik olur mu sizce?

canım hiç de komik olmaz hatta daha güzel olur ama birde darbuka olsun malum iyi kıvırmak için :teytey: :roflol:

Back
X