2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayakkabılar çok şık
bende haftasonu kına kıyafetimi almaya gidicem:) acaba diyorum böyl tarlatanlı bişi mi alsam :roflol:
gelinliğimde kırık beyaz ayakkabıyıda sedefli krem renkli bişi düşnüyorum mümkünse platform topuk:))

selam kızlar bu aralar işler cok yoğun giremiyorum pek. düğüne 24 gün kaldi... Evle ilgili şeyler bitti ama düğün ve kınayla ilgili şeyler olduğu gibi duruyor. Canım sıkkın :(

Ay bizim daha ne isimiz var, nede evimiz, nede mobilya. Hicde takmiyom. Is hangi sehirde belli olmayinca, evde bakamiyoruz. Bir türlü hersey hal olur diye düsünüyorum ;=))))

selam kızlar,

jülide ilk gösterdiğin ayakkabı çok pahalıymış.

keyifler nasıl?

burcucellodan haber alan varmı?

Keyifler iyi canim. Aksesuar bölümüne gectim ya artik. YAni büyük isleri (Dügün ve kina ile ilgili) hallettik, kücük seyler kaldi, ki bence bu en eglenceli bölüm. Yok ayakkabiymis, yok takiymis, yok makyajmis filan. Kinaya davetiyé hazirliyacagim simdi. Bizim var olan resimlerinin üstünü yazi yazip davetiye yapacagim ;=))))

Sende evlilik, is nasil gidiyo canim? Cok fazla stres oluyo mu? Sonucta evin temizligi filan sana kaldi artik. Ve her gün yemek hazirliyacaksin birde ;=)))

Back
X