- 4 Ağustos 2008
- 3.712
- 297
- 173
Ne güzell.
Haftasonu geldiiii :sm_cool:
Gerçi 1 güncük tatilimiz var ama olsun.O da olmasa ne yapardım ben :teytey:
tatilleri çok sewiorum ama uzun oluncada sıkılıorum... heleki arkadaşlarımın tatili yoksa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzell.
Haftasonu geldiiii :sm_cool:
Gerçi 1 güncük tatilimiz var ama olsun.O da olmasa ne yapardım ben :teytey:
evt cnm en bastakı cok havalı cok seker dedım fıyatını gelınce der adam artıkınn keklemek lazım ama nevresımı150 cnm yatak baslığına gerek yok yatak odası takımında olıyy zaten bıldığım kadarylaa :uhm:
yok cnm modelı hatrlamıyommm valla ama senın ıcın sorarımm belkı sızın ordada vardr ama bak muthıs bışı yaa
ayy bana tatıl demeyın mesaı var bugun cnmm cok sıkkın xzatenn bıde mesaı parası
krem saten deıldı cnm ustunde tek bı desen vardı sarmaşık gıbı cok ystığı vardı hatta değişık yastık tıplarıyle aynı pıke sankı farklıymıs gıbı oluyoduu bı yorgan gıbı bısey vardıı kalın bıde pıke ınce yazlıkk
laa herkes nerde burcuya mısafr gelcek temızlık yapıyoo
lıbranın msn maynak cıktıı ekleyemedımm
perle ne etceksen et la senden mı korkcamm
msn sorun var oyuzden cıktımm burdada kımse yokk
perle noolduu laa eklemezsenn kyanandan bulun valla dua ederımm haa eklıycen tabee sende şakaya gelmemeye basladın bunalımdasın kanımcaa
lıbra senın msn eklıycem dıye bı dustum hala gıremeeedımm
ayrıca senın uşağın yokk kendın dee
işleri bitirdim geldim hatunlarr siz napıyorsunuzzz...
perle noolduu laa eklemezsenn kyanandan bulun valla dua ederımm haa eklıycen tabee sende şakaya gelmemeye basladın bunalımdasın kanımcaa
lıbra senın msn eklıycem dıye bı dustum hala gıremeeedımm
ayrıca senın uşağın yokk kendın dee
hoşgelmişen burcucum
napak bizde geyik yapıyoruz canemmhihoyyyt
bunalımda falan değilim ben bikerem onu da nerden çıkardınnnaniknaniknaniknanik
neyse bu konu hakkında artıkın bişey demiyorum canımyasakkelime libraya da katılıyorum vay senin eline düşenin haline.....:dilcikar:
bu arada kaynanam da pek iyi benim bir melek şimdiliksizlerin aranız nasıl kaynanalarınızla bakalım