2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

evt cnm en bastakı cok havalı cok seker dedım fıyatını gelınce der adam artıkınn keklemek lazım ama nevresımı150 cnm yatak baslığına gerek yok yatak odası takımında olıyy zaten bıldığım kadarylaa :uhm:

ben ztn yatak odamı kendim çizip yaptırmak istiorum... onun için başlıkta almak uygun geldi bana... çünkü krem rengi başlık kullanılmış bende takımımı açık meşe yaptırmak istiorum uyumlu olurkaydirigubbakcemile4
bakalım artık 2 modele de bakarım warsa eğer ellerinde belkide senin beğendiinden alırım. çünkü o da hoşuma gitti... lisu ve vito güsel ...
3ne bakarım... dediin pike tk modelini falan hatırlıomsuun cnm?

ben geldim kızlar merhaba herkese
07.gif

hoşgeldin cnm...
merhaba...

yok cnm modelı hatrlamıyommm valla ama senın ıcın sorarımm belkı sızın ordada vardr ama bak muthıs bışı yaa
ayy bana tatıl demeyın mesaı var bugun cnmm cok sıkkın xzatenn bıde mesaı parası

yok cnm modelı hatrlamıyommm valla ama senın ıcın sorarımm belkı sızın ordada vardr ama bak muthıs bışı yaa
ayy bana tatıl demeyın mesaı var bugun cnmm cok sıkkın xzatenn bıde mesaı parası

belki bugün gidebilirsem bakarım bende biras ters yerde bize ama çok merak ettimkaydirigubbakcemile4
pike tk krem di dimi? saten falan mıydı , yoksa koton mu nasıdı?

krem saten deıldı cnm ustunde tek bı desen vardı sarmaşık gıbı cok ystığı vardı hatta değişık yastık tıplarıyle aynı pıke sankı farklıymıs gıbı oluyoduu bı yorgan gıbı bısey vardıı kalın bıde pıke ınce yazlıkk

krem saten deıldı cnm ustunde tek bı desen vardı sarmaşık gıbı cok ystığı vardı hatta değişık yastık tıplarıyle aynı pıke sankı farklıymıs gıbı oluyoduu bı yorgan gıbı bısey vardıı kalın bıde pıke ınce yazlıkk

hıım ilginç ve güsel bi şeye benzio fotosu olsaydı keşke...

laa herkes nerde burcuya mısafr gelcek temızlık yapıyoo
lıbranın msn maynak cıktıı ekleyemedımm
perle ne etceksen et la senden mı korkcamm
msn sorun var oyuzden cıktımm burdada kımse yokk

herkes benim yeni adresimi ekledi mi..
böcük adresimin neresi manyak nan:delphin:
sorun varsa inci'den ya da burcu'dan al yavrusu..
kızlar turuncu ile siboş'a haber edemedim..
söylerseniz sevinirmkaydirigubbakcemile5

perle noolduu laa eklemezsenn kyanandan bulun valla dua ederımm haa eklıycen tabee sende şakaya gelmemeye basladın bunalımdasın kanımcaa
lıbra senın msn eklıycem dıye bı dustum hala gıremeeedımm
ayrıca senın uşağın yokk kendın dee

perle noolduu laa eklemezsenn kyanandan bulun valla dua ederımm haa eklıycen tabee sende şakaya gelmemeye basladın bunalımdasın kanımcaa

nan böcük danası ,
sana uşağımsın mı didim mayyak karıkafamçokkarıştı
bi zahmet haber ediver dedim alt tarafı:delphin:
Allah senin eline düşürmesinÇok üzgünüm çoook

tmm tmm sızlanma tmm ekledımm senı sensız olar mı benım gulummsun
elısaa cok saol cnm

bunalımda falan değilim ben bikerem onu da nerden çıkardınnnaniknaniknaniknanik
neyse bu konu hakkında artıkın bişey demiyorum canımyasakkelime libraya da katılıyorum vay senin eline düşenin haline.....:dilcikar:
bu arada kaynanam da pek iyi benim bir melek şimdilik:nazar: sizlerin aranız nasıl kaynanalarınızla bakalımCADIARZU

hoşgelmişen burcucum
napak bizde geyik yapıyoruz canemmhihoyyyt

hadi birlikte yapalım o zaman hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

bunalımda falan değilim ben bikerem onu da nerden çıkardınnnaniknaniknaniknanik
neyse bu konu hakkında artıkın bişey demiyorum canımyasakkelime libraya da katılıyorum vay senin eline düşenin haline.....:dilcikar:
bu arada kaynanam da pek iyi benim bir melek şimdilik:nazar: sizlerin aranız nasıl kaynanalarınızla bakalım

benim kayınvalidem yok :1no2:geçen sene kaybettik... senağlama

Back
X