2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Günaydın herkese..
cep telefonum bozuldu iyi miÇok üzgünüm çoook
dün gece şarja takmıştım..sabah oldu açamadım:1no2:
çok üzgünüm çookbenneyaptımki

Günaydın canım...
Durup dururken niye bozuldu acep:uhm:.
Amaan bisürü para döküp alıyoz,sonra bi sabah bakmışın ki tlf açılmıyor.Ne sinir bozucu :kızgın:

Kızlar ben çeyizime emsan çifte keyif izgara almayı düşünüyorum.Bunu alan veya almayı düşünen var mı aranızda?

Canım benim nişanlım da tost makinesi+ızgara oaln modelelrden almayalım, ben ızgarayı ayrı istiyorum deyince Philips HD 4428 Dumansız Kokusuz Izgara aldım. Epeyi araştırdık beraber ve istekleri doğrultusunda bu modeli almaya karar verdik ( haftasonları ızgara yapacakmı da benimki kaydirigubbakcemile3 )

b_28b9bfcd-4c4d-4480-878e-47a1477ae735.jpg

Hem etler için hem sebzeler için bir bölümü var ve ızgara tarafı direk aşağı akıtıyor yağı suyu, öyle tıkanabilecek delikleri de yok.

ayrıcaa dun maca gıttımmmm bjk macınaa vee ıbrahım toramannn formasını kaptımm yaa kıskananlar catlasınn :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

kızlar resim indiremedim ama sarev sitesinde ilk açılan ANOUSHKA modelin sarı çiçekli ama yorganı beyaz olanından

diğeri ise LAVİNİA modelin sarı mor çizgili olanını aldım bu modelde uğurböcekleri de var.En güzelleri bunlardı ablamın aldığı da çok hoş krizantem modeli ben özellikle açık renkler seçtim ki yazın ferah ferah serelim diye

Canım güle güle kullan, güzel günlerde :1hug:

canım ben de telefonsuz duramam çok üzülürüm bozulunca:bbo:

canım Allahtan 2 hattım var..bir de önceki cep telefonumu atmamıştım..kartımı ona taktım şimdilik..
Günaydın canım...
Durup dururken niye bozuldu acep:uhm:.
Amaan bisürü para döküp alıyoz,sonra bi sabah bakmışın ki tlf açılmıyor.Ne sinir bozucu :kızgın:
sorma turuncum , başıma gelmeyen kalmadı..
bir de msn'imi patlattılar..
kızlar hepinize davet gönderdim yeni adresimden , eskisini silip beni eklersiniz
kaydirigubbakcemile5

Canım benim nişanlım da tost makinesi+ızgara oaln modelelrden almayalım, ben ızgarayı ayrı istiyorum deyince Philips HD 4428 Dumansız Kokusuz Izgara aldım. Epeyi araştırdık beraber ve istekleri doğrultusunda bu modeli almaya karar verdik ( haftasonları ızgara yapacakmı da benimki kaydirigubbakcemile3 )

Hem etler için hem sebzeler için bir bölümü var ve ızgara tarafı direk aşağı akıtıyor yağı suyu, öyle tıkanabilecek delikleri de yok.

Saol canım.Bu modelide araştırayım yerimseniben

kızlar haftasonu bir ekme yapma makinesinin tanıtımını gördüm kek yapıyordu ve 2.5 saatte pişeceğini döyledi tanıtan bayan ne dedim yanlış anladım sandım nişanlım dürttü beni doğru anlamışım 2.5 saat

kızlar haftasonu bir ekme yapma makinesinin tanıtımını gördüm kek yapıyordu ve 2.5 saatte pişeceğini döyledi tanıtan bayan ne dedim yanlış anladım sandım nişanlım dürttü beni doğru anlamışım 2.5 saat

2,5 saatte kek mi yapılır yaw.Ben çatlarım vallaa.At fırına.45 dakikada hazır olsun.hihoyyyt

Canım keki bilmiyorum ama ekmegi hemen hemen 2.5 saate pişiriyor. Mayalı olduğu için bir müddet hiçbirşey yapamdan öylece bekliyor, ara ara karıştırıyor. Sonra da pişiriyor. Bizde Arçelik in ekmek yapma makinası var ordan biliyorum; ancak hiç kek denemedim içinde :) Canım kek kalıpları varken ve 20 dakkaya pişerken 2,5 saat beklersem tez canlı biri olarak kafayı yerim herhalde :roflol:

Canım keki bilmiyorum ama ekmegi hemen hemen 2.5 saate pişiriyor. Mayalı olduğu için bir müddet hiçbirşey yapamdan öylece bekliyor, ara ara karıştırıyor. Sonra da pişiriyor. Bizde Arçelik in ekmek yapma makinası var ordan biliyorum; ancak hiç kek denemedim içinde :) Canım kek kalıpları varken ve 20 dakkaya pişerken 2,5 saat beklersem tez canlı biri olarak kafayı yerim herhalde :roflol:

ay ben ekmeğide fırında yaparım.Yumuşacık ve çok lezzetli olur.Üstelik öyle 2,5 saatte sürmez.Bence çeyize ekmek makinası almak çok gereksiz.2,5 saatte ben çatlarım zaten :bbo:

ayrıcaa dun maca gıttımmmm bjk macınaa vee ıbrahım toramannn formasını kaptımm yaa kıskananlar catlasınn :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

En son bunu yazmışın bacım.
Maçla pek ilgilenmediğim için cvp yazmamıştım bende.Ayrıca ibrahim kimdir nedir bilmemde terli olan formayı yıkamayı unutma emi :lepi:

senağlama senağlama senağlama Days in colours ın Ankara'daki bölge bayisini aradım, bu örgü battaniye için. Hem benim istediklerim renk yok ellerinde hem de 185 diyorlar!!!! Sinir oldum. Annem de sormuş bir yere 185 demişler 175 olur peşinde demişler! Ben 150 ye bulmustum bir yerde ama işte istediğim rengi yok senağlama 150 varken de 185 verilmez ki... Bu olmadığı gibi kırk yılda bir beğendiğim bir nevresim takımı (Creton grubunda Charm) da artık üretilmiyormuş...
colors0094.jpg

Ay ne sinir bozucu bir gün!!!!

Bir de Alkom'u aradım kek kalıpları için. 1 ay önce mail atmıştım bir cevap gelmeyince aradım İstanbul'u. Ankara'da zaten 2 yerde satılıyormuş. Teflon olan ise bir yerde. Orda da karşıma bir bayan çıktı ki telefonda, derdimi anlatana kadar öldüm!!! Annem senelerdir kullanıyor Alkom kek kalıbımı, cidden çok güzel ve son derece kalın. O nedenle Alkom istiyorum ama gel de bul işte senağlama

Haftaya kötü bir başlangıç yaptım :kızgın:

Anaaaam hihoyyyt Kızlar nevresim takımını ararken bir site buldum, hem ellerinde istedigim nevresim takımı var, hem de battaniye takımı 140 ytl. Ayy güvenilir bir site olduğunu biraz araştırayım da burdan sipariş vereyim. Bir de days in colours ın bazı modellerinde 3 al 2 öde kampanyası var sitede. (Site adı verilmediginden yazamadım)

Back
X