2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

güle güle kullan canım

Canım ben kolaylığını bildiğim için mutlaka almak istedim.Daha doğrusu yengoşum aldı saolsun.
Philips marka.Bu da resmi.Biraz küçük ama idare et

product-776242.jpg

alevcim kek icin degil ama ben ekmek yapmak icin istiyorum. etrafımda kullanan herkes cok memnun sabah sıcak ekmek kokusuyla uyanıyorsun diyorlar.
cokacimcoook

kızlar haftasonu bir ekme yapma makinesinin tanıtımını gördüm kek yapıyordu ve 2.5 saatte pişeceğini döyledi tanıtan bayan ne dedim yanlış anladım sandım nişanlım dürttü beni doğru anlamışım 2.5 saat

canım arastırdıktan sonra banada bilgi verirmisin

Anaaaam hihoyyyt Kızlar nevresim takımını ararken bir site buldum, hem ellerinde istedigim nevresim takımı var, hem de battaniye takımı 140 ytl. Ayy güvenilir bir site olduğunu biraz araştırayım da burdan sipariş vereyim. Bir de days in colours ın bazı modellerinde 3 al 2 öde kampanyası var sitede. (Site adı verilmediginden yazamadım)

bende hafta sonu baktım karar veremedim canım
biz evde biraz büyük olan modelini kullanıyoruz. ama bizde bütün parcalar cıkıp bulasık makinasında yıkabiliyor. bu rahatlıgı olunca sık kullanıyoruz.

CANIM BEN O FRİTÖZDEN ÇEYİZİME ALMIŞTIM..
DENEMEK İÇİN AÇTIK..
ANNEM ÇOK BEĞENİNCE KENDİME 1 TANE DAHA ALDIM..
ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM KESİNLİKLE ALkaydirigubbakcemile

kızlar siz sarevin hangi model nevresim takımını beğenmiştiniz? bi bakem bende kataloğa
ve ne kadar sarevin nevresim takımları ortalama biliyormusunuz?

Günaydın canlarım

elisaa'cım sarevden beğendiğimiz nevresim takımı bu.Bi kırmızısı bide bordosu var bunun.Piyasa fiyatını bilmiyorum ama internette en ucuz fiyatı 112 ytl yerimseniben

eaksev68servfloralv1.jpg

eaksev69servfloralv2.jpg

Son düzenleme:
ben celdummm enerjı ıceceğınızz geldııı hihoyyyt
naparsınzı laa benı ruyasında goren var mı kaydirigubbakcemile3 ayy mıdemde ağrıyoo kkya gıremde stres atam ddım ayy ruyamda bılen bılır yer altı canavarı mıydı neydı o fılmı gordumm tırstım laa resmennn :tomato: ayy benden bu kaa nerdesınız hatunlarımmmm benımm
burcucum örtmen hanımm ıste perle calısır bırazdan damlarr
sıcell msn konustuk sımdkk gelırr
turuncu zatı burda bıde zahmet olcak ama fıyatını yaz kız elısaa fıyatı ve model ısmınıde sordu cnm

naparsınzı laa benı ruyasında goren var mı kaydirigubbakcemile3 ayy mıdemde ağrıyoo kkya gıremde stres atam ddım ayy ruyamda bılen bılır yer altı canavarı mıydı neydı o fılmı gordumm tırstım laa resmennn :tomato: ayy benden bu kaa nerdesınız hatunlarımmmm benımm
turuncu zatı burda bıde zahmet olcak ama fıyatını yaz kız elısaa fıyatı ve model ısmınıde sordu cnm

öyle olsun bir beni hatırlamadın:dilcikar:

alevcim kek icin degil ama ben ekmek yapmak icin istiyorum. etrafımda kullanan herkes cok memnun sabah sıcak ekmek kokusuyla uyanıyorsun diyorlar.
cokacimcoook

sen akşamları gırıyon sadece cnm galıbaa ama ben saa kusüm :dilcikar: hanı benım msjlara cvp :dilcikar:

Hoşgeldin canım..Yazdım fiyatınıda yerimseniben.

Kızlar çok kötü bi gece geçirdim.Sahurdan sonra kabus mu gördüm anlamadım,odanın içi sıcak olmasına rağmen tir tir titredim.Kalın yorganın altına girdim.Yorganın altındada piştim ama yorganı açar açmaz bi titreme başladı.Ne olduğuna bi anlam veremedim :sm_confused:

canım arastırdıktan sonra banada bilgi verirmisin

Tabiki canım haber veririm, dün mail atmıştım elinizde nevresim takımından var mı diye, hala bir cevap gelmedi. O yüzden benden ilk eksilerini aldılar bile benneyaptımki

Günaydın kuzularım hepinizeee kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin canım..Yazdım fiyatınıda yerimseniben.

Kızlar çok kötü bi gece geçirdim.Sahurdan sonra kabus mu gördüm anlamadım,odanın içi sıcak olmasına rağmen tir tir titredim.Kalın yorganın altına girdim.Yorganın altındada piştim ama yorganı açar açmaz bi titreme başladı.Ne olduğuna bi anlam veremedim :sm_confused:

bende yer altı canavarı fılmını gordum bee valla bugunherkes kabus gormuss :delphin:

moralım cok bozukk aslında :çok üzgünüm:
akşam babacık yanına gıttım(komsum hanı amelıyat olan) okadr değişmıskı eskısınden eser yokk zeyflamış espırı adam gtmıs sınırlı yapısı olmuşş
bıde akşam kızını hastaneye kaldrmıslarr amelıyat olmus apantstenn yanında unı kız var kankam kardesım herseyımm bıde yığenlerı vardı neyse oturduk ıkıde bı melek nerde dıoo aleyna nerde (melek eşı aleyna amlıyat olan kızı 11 yaşı) zorla aklını baska yeer cekıyozz gelcekelr gelcekler dedık sınrlenıyo aha dıo telıde kapalıı sora kalkıyoo ceplerını arıyoo sıgara arıyo aslında ama ne aradını bılmyoo yanı anlatılmaz yaa ccouk aklı gelmıss 4 tane ılacı vardı zorla ama zorla 3 tanesını ıcırdık 1 tanesı ıcmedı kızı deıdkı baba bak alnındakı kafandakı ızlerı goruyon mu dıo amelıyat oldun ıyı olması ıcın ıcmen lazımm yok dıo :kızgın: ben amelıyat olmadım sen benı kandrııyonn ya ağlamamk ıcn kendımı zor tutuyom benı hatrladıı cok sevıyoo benı dınlıyoo gel dıom bana çay koy ıcelım oysa cay sevmem sırf aklına baska sey gelmesın dıee anladınız mı ondna kotuyum ya
HZ MUHAMMED (sav) nazr deveyı kazana adamı mezara goturur
bunlar okadar mutluydularkı nazar değdıler gozu olanın gozu cıksın ıns :Saruboceq: annecımede sabır versın cnm benım yaa :çok üzgünüm:

moralım cok bozukk aslında :çok üzgünüm:
akşam babacık yanına gıttım(komsum hanı amelıyat olan) okadr değişmıskı eskısınden eser yokk zeyflamış espırı adam gtmıs sınırlı yapısı olmuşş
bıde akşam kızını hastaneye kaldrmıslarr amelıyat olmus apantstenn yanında unı kız var kankam kardesım herseyımm bıde yığenlerı vardı neyse oturduk ıkıde bı melek nerde dıoo aleyna nerde (melek eşı aleyna amlıyat olan kızı 11 yaşı) zorla aklını baska yeer cekıyozz gelcekelr gelcekler dedık sınrlenıyo aha dıo telıde kapalıı sora kalkıyoo ceplerını arıyoo sıgara arıyo aslında ama ne aradını bılmyoo yanı anlatılmaz yaa ccouk aklı gelmıss 4 tane ılacı vardı zorla ama zorla 3 tanesını ıcırdık 1 tanesı ıcmedı kızı deıdkı baba bak alnındakı kafandakı ızlerı goruyon mu dıo amelıyat oldun ıyı olması ıcın ıcmen lazımm yok dıo :kızgın: ben amelıyat olmadım sen benı kandrııyonn ya ağlamamk ıcn kendımı zor tutuyom benı hatrladıı cok sevıyoo benı dınlıyoo gel dıom bana çay koy ıcelım oysa cay sevmem sırf aklına baska sey gelmesın dıee anladınız mı ondna kotuyum ya
HZ MUHAMMED (sav) nazr deveyı kazana adamı mezara goturur
bunlar okadar mutluydularkı nazar değdıler gozu olanın gozu cıksın ıns :Saruboceq: annecımede sabır versın cnm benım yaa :çok üzgünüm:

Canım yanılmıyorsam büyük bi ameliyat geçirmişti arkadaşının babası.Toparlanması kolay olmayacaktır tabi.Allah yanında olanlara bol sabır hastayada acil şifalar versin inşaallah.

gecmiş olsun ugur bocugum allah acil sifalar versin tatlım..
gunaydın kızlarrr vee yenıden benn :P
gectımız hafsonu nişanlımla komple salon tak.aldık peşin 3900a .nişanlımın peşin parası vardı ölelıkle işte :))
kıymanın salon tak.için aldıgı oturma grubuna benziyor..:)) rengını kırmızı aldık :))
sayıorum ;)
2tanede 3lü acılabilir koltuk,2tane tekli koltuk (kırmızı)
halım (kırmızı)
orta sehpam (cam oval,gumus rengi ayakları)
masam (cam katlanabilir ,ortası kırmızı kanrları krem rengi cam.kapalı halde 4kişi acıldıgında 6kişi)
2kırmızı,4krem deri sandalyelerim
2krem abajurların biraz buyukcesi (ayaklı olanı)
krem tv unitem + vitrin takımım...
hepsini depoya koyduk mobilyacının yaza dugun olcagı için ozaman isteyınce alıcaz..

bu arada boschtanda beyaz esya alıcaz hepsinin peşin fiyatını arastırdık eskısehırden
bulasık mak.4programlı 55dka yıkama özelligi, alt katının tabaklıklı kısmı çıkabılır tencere koymak için
camasır mak.6kılo.800devir,tek su girisli
buzdolabı.no-frost
saydıklarımın bu üçüne peşin 2.300e indirdi ama gölcükte daha ucuz olmus nişanlım oyle soyledi şimdie izmittekine bakacak hangisi uygunsa ordan alıcaz anlıcanız..

yatak odasına tepe mobilyadan bakındık dun annemle ,haftasonunu beklıorum nişanlıma gore artık(yatak odası kız tarafı alıyorya)

oturma odasınıda rabpid yada arpiden bakacaz bakalım hayırlısı.. dugunde ya temmuza yada ramazandan sonra yapılcak orası daha belli deil :)
banyo tak. için annem kapitone ve havlu aldı(annem terzi olduna)kendımız yapcaz ceyıslık sonucta ama yine carsıya cıkınca hazırda alcam..
şimdilik bukadar benden havadis ;)

Back
X