Abba mobilyayı almak için erken davranmışsınız bence.Daha 1 sene var şimdi çok beğendin ama yeni modeller çıkacak.Görünce aklın kalır.Ben geçen sene bir yemek odası beğenmiştim siyah beyaz.Alsak mı almasak mı daha çok zaman var diye düşünüyoduk.Neyse almadık.1 sene sonra aynı yere gittim.O yemek odasını sordum diğer dükkanda varmış.Bi gördüm ki hiç hoşuma gitmedi.Ama bir sene o yemek odasını düşünmüştüm.Süper bişeydi kafamda.Yeni gelen modeller çok daha güzeldi onun yüzüne bile bakmadım.Şimdi mobilyalarımla çok mutluyuz:1hug: Allah herkese baktıkça mutlu olduğu bir ev nasip etsin.
aslında cevremdekı herkes aynı seyı soyluyor :) nişanlımın peşin parası vardı yanı enınde sıonunda alcaktık birseyler .. nişanlım takst yapmayı sevmeyen biri peşin varsa mutlaka alınması lazım die dusunur.. benım salon takımım klasık deil aksine spor modası öle kolay kolay gecmez die dusunduk ve aldık .mobilyalarımız acık renk krem desem yeridir siyah yada koyu renk almadık ( hem koyu mobilya sevmıorum hemde hergun toz al nere kadar