2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

çekılenn ulee ben geldımm kaydirigubbakcemile4 çarpmayım sıze
ayy artık benımde pc varr :dilcikar: sabha kadr sızınleyım kocada bulurumm nettenn ohh sositososito ama abımden otlancam pcyı artıkı her zmn deıl az o cok benn :roflol:

Günaydın fıstıklarım, bugün yogun bir gün olacak benim için. Sabah bir toplantım var, ardından da yeni bir proje üstünde çalışmaya başlayacağım. Her daim yazamasamda gözüm üstünüzde olacak ona göre naniknanik

yokyok sızde hayat yok :mymeka: nerdesınzı laa allahım ya sabır keske burcum burda olsaydı ahh ahh :delphin:
oşgeldın perle msn kapalı senın yawruu

hoşbuldm canımmm evet ya bugün de msn de sorun var benim açılmıyo:çok üzgünüm:

bişey sorucamm ayrı şehirlerde oturan arkadaşlarımm nişanlınızın ailesiyle ne kadar sıklıkta görüşüyosunuz acabaa:uhm:

ben sözluyken
benımkının aılesı ıspartada ıdı ama kaynımlar burdaydı cok sık olmaasada yemeğe gelırlerdıı ama eğer ıst olsaydı ben 1 ayda bı kere anca gıderdım ama telle cok arardımm

herkese günaydın..
kızlar müjde benim de msn'im açılmıyordu şimdi açıldı..
bir yeniden deneyin derim..
perlişkom ben nişanlımın ailesi ile bayramdan bayrama görüşüyorum..
ayrı şehirlerdeyiz malumunuz veçhile mesafeyi korumak lazımcokacimcoook

10-15 günde 1 arıyorum ben:uhm:

ben de sık sık arardım 2 haftada bir bazen ayda 1 giderim.Ama işlerim yoğun olunca hiçbirşey yapamaz oldum seyrek aradım darılmışlar bana kayınvalidem çok üzülmüş neden böyle oldu diye halbuki birşey yok.Şimdi sık sık aramaya özem gösteriyorum a.s

kızlar bu konuda konuşmuş muyduk hatırlamıyorum ama elektrik süpürgesi hakkında ne düşünüyorsunuz.?Ben almak istiyorum artık süpürgemi neyi tavsiye edersiniz?Hepa filtreli düşünüyorum bu arada

canikolarım çay makinası almayı düşünüyorum da ,
hangisini tavsiye edersiniz?

adsız.bmp

lkşliş.bmp

tefal olanın normal fiyatı 173YTL civarı fakat indirimde olduğu için 114' e denk geliyor ,
arzum olan da 110 YTL kahve robotu ile birliktegamyoncuiremsu
karar veremedim canikolarımsüprizzzzz

canım bende alacağım ama Bekonunda çelik çaycısı var o daha kullanışlıymış. arzumu kullanan yakınım var dışı hem leke oluyor diyor.çayınıda beğenmiyor.ama beko olanın dışı mat ve daha kullanışlı.tabi bu bi tavsiyee..

turuncum seni aradım baktıgım sayfalardada bulamadım en iyisi genele yazmayı dusundum :) moderatorler silmez die umut ediorum... markalardaki tuketici şikayet sitesinin web adresını nişanlımdan aldım ve sizinle paylasmak istedım kızlar.. bu siteden her turlu markaya bakıp şikayetleri yada memnun kalınmayan her turlu tuketici esyasını veya gıdasını okuyabilirsniz .. yada sizlerde memnun kalmadıgınız urunu yazabilirsniz gerekli marka musteri hizmetleri temsilcileri oradan cevaplıyorlar bilginize neyse lafı çok uzattım buyrun adres...

http://www.sikayetvar.com/p_sikayetoku

Back
X