Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar az kaldı bılıyormusun elımde olsa gunlerı sarmak yerıne gerıye tekrar sasarım cunkuuuuuuu sınırlıyım zaman yaklastıkca heycan yerıne korkuuu stres basıyor
kızlarrrrrr benim düğün yine değiştiiii sanırım kasımm yani 2 ay sonra noluyo yawwww :S kafayı yicem
gunaydınn hihoyyyt yaww 5te yattım cok uykum vaaa mirmirmirmir mirmirmirmir
ne yaptında 5 te yattın dıycenızz şeyyy telde konustummm kaydirigubbakcemile neysee zaten dun yenemedıkk tarbzonu neyse ıns bızım sahaya gömerız onlarrıı ayy ayy uykum vaa mirmirmirmir
gunaydınn hihoyyyt yaww 5te yattım cok uykum vaaa mirmirmirmir mirmirmirmir
ne yaptında 5 te yattın dıycenızz şeyyy telde konustummm kaydirigubbakcemile neysee zaten dun yenemedıkk tarbzonu neyse ıns bızım sahaya gömerız onlarrıı ayy ayy uykum vaa mirmirmirmir
![]()
okarauzum güle güle kullan canımmmmm
bende alıcam henüz almadım
markası ne cnm bunun ?
Günaydın böcük cadısı
5'e kadar kimle konuştun kız :icecream:
herkese günaydınlar...
hayırlı haftalar kızlar..Şafak 319
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Topicimizde kalıcıysanız düğünü hangi ay ve varsa hangi tarihte yapmayı düşündüğünüzü paylaşırsanız takvimimize ekleriz yerimseniben
kızlarrrrrr benim düğün yine değiştiiii sanırım kasımm yani 2 ay sonra noluyo yawwww :S kafayı yicem
iyi akşamlar arkadaşlarr
benim düğüne az kaldı sayılır ama arada bir sizin topiğinize girmeyide ihmal etmiyorum öyle güzel paylaşımlarda bulunuyosunuzki özelliklede eklediğiniz nevresimlere bayılıyorum
inşallah hayırlısıyla bu dönemleri atlatırsınız ve bu heyecanınız hep devam eder ...
canım bi çok şeyi almışsın sen maşallah
umarım bende tamamlayabilirim çeyizimi-tatlicadiarzu-
ayrıca çok güzel bir paylaşımdı saolasın..a.s.
slm kızlar az kaldı bılıyormusun elımde olsa gunlerı sarmak yerıne gerıye tekrar sasarım cunkuuuuuuu sınırlıyım zaman yaklastıkca heycan yerıne korkuuu stres basıyor
canım günaydın sana birşey sorucam ben acemiyim biraz hani takvim hazırlıycaz ya o nerde olacak canım böyle buraya mı yazıcaz:sm_confused:
yakuplaa konustum hergun osaate kapatıyozz :asigim: bılmemkı ne varr anlamıss deılem safım ben saff kafa karısıkk basmıyoo
dıyen bakem ruyada balık gormek ne demekkkk -tatlicadiarzu-
canım ben excelde geçici bi tablo hazırladım şimdilik.Siteye nasıl yapıştırılıyor bi bakayım
yakup kimmm kafamçokkarıştı
niye yakup diyince kalpler uçuşuyo kafanın üstünde :uhm:
bilmediğimiz bişey mi var :jeyyar:
güle güle kullan canım
bu arada internetten iyice arastırıyorum bende fiyatlar cok farklı olabiliyor.
blender konusunda biz evde moulinex setini kullanıyoruz ve cok memnunuz
fikir olması acısından göndereyim
![]()