2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

evt benım olmadım bellı anam sızde canlanın azz resımlerını koyardım ama maalesef pcde dıjıtal fotomu sokcakk yer bulamadım yok galıbaa neysee akşamları acık olursanız gosterrırım cnm ne demekkk
ayrıca bugun cok kırıldım sebebını öğrenmek ıstersen yaza evlencekler bölumune bakk :çok üzgünüm:

ehh be güzelim sende istenmediğin yerde neden yazıyordun ki :uhm:
bizim alanımız burası,biz her geleni kabul ediyoruz sende buranın bir paçasısın.
üzme kendni boşver.
heryerde azmayı ver sende a.s.

cnm benım bu msjı oku sılcemmm
ben ılk orda yzıyodumm vee kendını bılmezz ınsanlar heryerde olduğu gıbı ordada var vee ışın tuhafı oraya gtmeyınce bana msj yazıp neden buraya gelmıyon bızı sattın sen oraya takıl dedıler bende kırmamk ııcn bazı ark gıttımmm ama artık aslaa cunku kalıtesız ıkı ınsan ıcın kalıtemden odun vermemm

günayydıııın kızlarr....
nasılız bugün... ben biras hastayım... üşütmüşüm boğazım arıo, bi de midem bulanıo:(
bi de aşkımı çok özledim...

gostertırm anam nolcekk sankı valla bıkac ark gosterdımmm ama cok yoruldummm yerlerı yerlestırırıken faaln zaten sadece odamda bulunanları gostermıstım pıkeler tencere yemek takımım faln bızım maynak karılarr baksana merk etmıyoo turuncu alev sıcell burcu perle sıze dıyorummmm :dilcikar: :dilcikar:

cnm bıtmıo ceyız yaa benım bı suru eksık varr benımde anne dun mutfak takımlarını yaptırmıs pıko yaptırmıs yanee..bıde pıke yaptırmıs gorsen cok guzel olmus ıkısıne ppıko ıcın 150 ytl vermıs ıyı ama kadın guzel yapmıs dusun bıde danteller ıcınde dunya para gıtmıstı...ay sımdıye kadar 5 mılyar dan fazla gıtmıstır yanı haa..bıde daha bıs uru eksık var 2009 yazında nıkahım olcak nısanım da ocak gıbı olcak inş...

bu arada bak ceyızlerını gormek ıstıom heee

günayydıııın kızlarr....
nasılız bugün... ben biras hastayım... üşütmüşüm boğazım arıo, bi de midem bulanıo:(

cok dıkkat et cnm salgın baslıyoo kış geldıyaa yengemde evde hasta 1,5 aylık yığenıme sütüyle kımyasal madde gecmesın dıe ılacta ıçemıyoo -tatlicadiarzu-
askın varkı özluyonn ya beeen :1closedeyes:

günayydıııın kızlarr....

ahh cnm benım gecmıs olsun benımde belım arıo malum durumdan dolayı..bıde bogazım kuruo habıre su ıcıom yarın oruc tutcam bakalım nasıl tutcam allah sabır versın bana..bu arada bende askımı cok özledım yaa saat bır olsada askım gelseee...:1hug:

cnm bıtmıo ceyız yaa benım bı suru eksık varr benımde anne dun mutfak takımlarını yaptırmıs pıko yaptırmıs yanee..bıde pıke yaptırmıs gorsen cok guzel olmus ıkısıne ppıko ıcın 150 ytl vermıs ıyı ama kadın guzel yapmıs dusun bıde danteller ıcınde dunya para gıtmıstı...ay sımdıye kadar 5 mılyar dan fazla gıtmıstır yanı haa..bıde daha bıs uru eksık var 2009 yazında nıkahım olcak nısanım da ocak gıbı olcak inş...

bu arada bak ceyızlerını gormek ıstıom heee

bende mutfak takımını hazr aldım dantellı cunku sarmakla harcadın emeklı almak arasından pek fark yok ve bızm burda pıko cok pahalı benımde 1 ara 2 pıke 2 nevresım 1 bohca 1 gobeklı takım ve 1 masa var sarılcak masa örtum ortası ve kenarları vaar eğer pcde bulursamm resımlerı eklerımmm dantelrden ornek yaparsnız :1closedeyes:

cok dıkkat et cnm salgın baslıyoo kış geldıyaa yengemde evde hasta 1,5 aylık yığenıme sütüyle kımyasal madde gecmesın dıe ılacta ıçemıyoo -tatlicadiarzu-

kız senın yokmu?vayy sımdıden ceyız yapmaya basladın olemı ne guzel valla yap yap bı gun anıden cıkınca benım gıbı apısıp kalmassın..ben askımı tanımadan once anneme ceyız dıe bısey aldırmıodum hatta tum ceyızlerımı anneme serıodum bak mesela supurge yı mutfak takımını sonra ne bılım her seyı annem kullansın dıe actım napıcam dıe sımdı yenıden almaya calısıom valla..
sadece ben calısıom baba desen emeklı ..kendılerıne yetıo hersey..bıde kendı evımız olmasa ne yapardık bılmem hehe
aman sukur bunada yedıgımız onumuzde yemedıgımız arkamızda..
ben calısıp yaparım ceyızımı..

tşk ederim cnm bakalım vitamin falan alırım bende, yengen sarımsak yutsun cnm geçen sene ben öle yapmıştım, ilaç içeceğime bunu yutayım demiştim geçirmişti antibiotik sonuçta...
ayyy kıyamam böcüüm sana, nası senin gibi tatlı bi kızı yalnız bırakırlar anlamıorum...

bende mutfak takımını hazr aldım dantellı cunku sarmakla harcadın emeklı almak arasından pek fark yok ve bızm burda pıko cok pahalı benımde 1 ara 2 pıke 2 nevresım 1 bohca 1 gobeklı takım ve 1 masa var sarılcak masa örtum ortası ve kenarları vaar eğer pcde bulursamm resımlerı eklerımmm dantelrden ornek yaparsnız :1closedeyes:

cnm ekle tabıkı bende eklım barı ama bır baslık acalım ole daha ıyı olur..bu arada ben bı mutfak takımı ole sardırdım perdelerı olsun masası buzdolabı felan bıde ayrıyetten buzdolabı ortusu var sırf dantel yanı onada sadece sırf dantel pecete yapcam zaten 15 taneya baslıcam onlarada elımde suan havlu kenarları var bıde yatak odası dantelı var ama super bısey buraya eklım herkes cok begendı ama zor gıdıo yanı..
benımde pıke takımıuc tane ıkısını yaptırdık ole bıde benım yaptıgım var kucukken onlar sarılcak hepsı sırf beyaz bıde ablam yapıo elınde pembe renkte bıde hazır alırım benım nevresımler hep hazır olcak ıste daha hıc almadım..vıtrın takımı desen sırf dantel yaptırdım ben cok para tutuyo ya bıde hazır aldım 220 ytl ye ama super bısey bayrampaşa carrefour un ıcınde home textıle den aldım cok gzuell ama yaa..
sarılacak benım cok seyım kalmadı cok sukur yanı..hihoyyyt

ahh cnm benım gecmıs olsun benımde belım arıo malum durumdan dolayı..bıde bogazım kuruo habıre su ıcıom yarın oruc tutcam bakalım nasıl tutcam allah sabır versın bana..bu arada bende askımı cok özledım yaa saat bır olsada askım gelseee...:1hug:

tşk ederim cnm, ohhh ne güsel benimde aşkım yanıma gelse keşke 1de:( ama aşkım 4 ay sonra anca gelebilecek yanıma off off

burcucum tşk ederim cnm, malum okullar açıldı çocuklardan kapıorum mikrop bi süre böle gider benim artık, bi de yüksek sesle konuşmaktan boğazım tahriş oluo galiba...

tşk ederim cnm, ohhh ne güsel benimde aşkım yanıma gelse keşke 1de:( ama aşkım 4 ay sonra anca gelebilecek yanıma off off

ayy cnm benım yaa bılseydım sabah sabah okumamısım alttakı yazıyı bılseydım solemezdım öle cnmm benımmm benım arkı var onun daha cok var 340 gun bugun safagı ve suan tokata gıttı askını gormeye oda her sabah özledıgını soler bu haftayı beklıodu sımdı aklıma sultanım geldı bakk..:1hug:

senın daha az kalmıs ıns hayırlısıyla gelır cnm benım

ayy cnm benım yaa bılseydım sabah sabah okumamısım alttakı yazıyı bılseydım solemezdım öle cnmm benımmm benım arkı var onun daha cok var 340 gun bugun safagı ve suan tokata gıttı askını gormeye oda her sabah özledıgını soler bu haftayı beklıodu sımdı aklıma sultanım geldı bakk..:1hug:

senın daha az kalmıs ıns hayırlısıyla gelır cnm benım

ewt cnm az kaldı sayılır ama benim gözümde büyüo genede fazla gelio bana... bi an önce geçsin bu günler gelsin aşkım banaaa

merhaba kızlarr ben de geldimma.s.a.s.a.s.

gostertırm anam nolcekk sankı valla bıkac ark gosterdımmm ama cok yoruldummm yerlerı yerlestırırıken faaln zaten sadece odamda bulunanları gostermıstım pıkeler tencere yemek takımım faln bızım maynak karılarr baksana merk etmıyoo turuncu alev sıcell burcu perle sıze dıyorummmm :dilcikar: :dilcikar:

ben bekliyorummmmşutarafagitti

Back
X