2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kuzum evliymisşşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama nikahtır belkide kımbılır ben gibi kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
hosgeldın sevdas a.s.

aaaaaaaaaa ben senin evli olduğuna da bakmamışım ki...kaydirigubbakcemile3
senin resmi nikahın olmuştu değil mi asker mi nişanlın canım hatırladım şimdi-tatlicadiarzu-

kızlarr bunları sadece nettenmı bulucaz.ben almak ıstıorum cok begendımmmmmmmmmmmmm:)))))yada gercekten bulabılen varsa para yollarım bana alsın :((böcuk nan sen bılırsınnnnnnnnn

benım cok yaknımda bı mağaza satıyormus anacımm fıyatı farklıdrı haftasonu bakcamm derım sana tmm mı -tatlicadiarzu- alev sana deımm kapalı caddede satılıyormus kız hatta bız o mağazadan pc aldık kaydirigubbakcemile3 ben bı soram hallerız

fritöz almayı dusunuyormusunuz kızlar?? evetse hangi marka ? :D

ben almayı dsunmuyorum evde kullandık kendmızden kıllandık :roflol: hıc beğenmeıyom onları benn kurutuyolarr ben 10 ytl bı tencere alcam kızartma tenceresı ok anam herseyınde makınası alıoz herfler bızıı ne etsın :roflol:

benım cok yaknımda bı mağaza satıyormus anacımm fıyatı farklıdrı haftasonu bakcamm derım sana tmm mı -tatlicadiarzu- alev sana deımm kapalı caddede satılıyormus kız hatta bız o mağazadan pc aldık kaydirigubbakcemile3 ben bı soram hallerız

o kapalı caddeyi bu yüzden çok merak ediyorum işte

kızlar iyi akşamlar haykolik canım takımı cbell biliyor ben hiç bakmadım nerde var yazmışlardı ama bir siteye arkadaşlar yarın yazarlar.hayırlı iftarlar.

o karauzum canım kendine iyi bak canım benim yazılarını yarın okurum artık

güle güle kullan canım

fıstığım dün şarjlı süpürgem geldi.Evdekiler ve komşular dahil herkes bayıldı.Görüntü olarak çok şık duruyor.Hemen şarja taktım ve dolduktan sonra deneyince şaşırdım.Acayip çekiyo ve ucundaki fırçası harika.Alacak olanlara tavsiye ederim.
Özellikle görünüşüne ve çalıştığında o başlığındaki dönen fırçaya bayıldım.
Çok kullanışlı anlıyacağınız a.s

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Owner/Belgelerim/Al%C4%B1nan%20Dosyalar%C4%B1m/100_0204.JPG file:///C:/Documents%20and%20Settings/Owner/Belgelerim/Al%C4%B1nan%20Dosyalar%C4%B1m/100_0205.JPG file:///C:/Documents%20and%20Settings/Owner/Belgelerim/Al%C4%B1nan%20Dosyalar%C4%B1m/100_0206.JPG file:///C:/Documents%20and%20Settings/Owner/Belgelerim/Al%C4%B1nan%20Dosyalar%C4%B1m/100_0208.JPG file:///C:/Documents%20and%20Settings/Owner/Belgelerim/Al%C4%B1nan%20Dosyalar%C4%B1m/100_0209.JPG file:///C:/Documents%20and%20Settings/Owner/Belgelerim/Al%C4%B1nan%20Dosyalar%C4%B1m/100_0210.JPG file:///C:/Documents%20and%20Settings/Owner/Belgelerim/Al%C4%B1nan%20Dosyalar%C4%B1m/100_0211.JPG

Back
X