2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

valla aslında eve gelince aynısını nette buldum ama eklesem mi eklemesem mi bilemedim burcucum büyüsü kaçar mı acaba fisfisfis

canım ben eklemedm :utangac:
süpriz olsun istiyorum....
seçim senin hayatım ben ısrar etmem saygı duyarım fikrine:1hug:
ama insanların benden beklentileri yüksek. özelime bile mesajlar geliyor senin düğününü çok merak ediyoruz falan diye. aylar geçti albümler bölümünde hala yorum alıyor nikah fotoları buda beni strese sokuyor ya insanlar aa çok sıradanmış düğünleri falan derler diye:roflol: korkudan eklemiyorum vallahi....
sende eklemezsen ben heycanla beklerim tatlişimmma.s.

ayy dayanamıcam ama hadi ekleyeyim
gelinliğim tam olarak böylee ve sırtı açık bayag,umarım dikimi güzel olur

gelnligm.jpg

tatlım boşver insanların beklentilerini önemli olan bütçen ve senin isteklerin zaten şu dönemde yeterince stres yaşıyoruz bir de başkalarının beklentilerini düşünme bence çok zorlanırsın

evet haklısın hayatısım çok haklısın hemde....
gelinlik müthiş sevimli pinkcimm....
göğüs altında ki fiyonk felaket hava katmış. ayrıca çokda zarif bir model. sende benim gibi fazla kabarık olmaan bir model seçmişsin. bence çok sade ve class... sana çok yakışacağından eminim kuzum biran önce üstünde görmek için sabırsızlanıyorum....
birde kaça anlaştınız canım fiyat olarak???

mandilincim çok sevindimm.. inş güzel bir balayı geçirirsinizz... bizde vogage belek düşünüyoruz. hiç oraya bakanınız varmı kızlar veya gidicek olan :kahve:

cnm voyage belek harika bi yer bence bi arkadasımda gitti çok memnun kalmış ama biz 14 temmuzda gidicez ve tam sezonu deli gibi pahalı bizde club alibey park sideyi seçtik sözleşmeyi yaptık

kızlar aslında ben şu modelle gitmiştim
res.png

res2.png

ama kadın bi gaz verdi bana sormayın, ordan çıkınca kendimi manken gibi hissediyordum naniknanik
fiziğin çok güzel standartların üzerinde her giyeceğin yakışır bu da çok yakışır eminim ama azıcık süsü olsun yine de ben sana bunu da dikerim ama ilerde pişman olabilirsin çok da sade olmasın diye bende hadi bari bir iki gelinlik deneyeyim dedim ve yukarıdaki gelinliği giyince gerçekten de çok yakıştırdım kendime riske girmesem iyi olacak galiba ve dedim ve tamam dedim bu olsun

Son düzenleme:
ayy dayanamıcam ama hadi ekleyeyim
gelinliğim tam olarak böylee ve sırtı açık bayag,umarım dikimi güzel olur

gelnligm.jpg

amanda mana gelinliğinide mi halletmiş benim kuşşşuummm :sm_cool: yaşasın herşey yavaş yavaş halloluyor.bak o kadar stres yaptın geciktim diye ama bi seferde hallediverdin oh bee.gelinliğe bayıldım süppeerrr.boyum uzun olsa kesin böyle bi model düşünürdüm ama maalesef 1.62 boyum var ve dar gelinlikler yakışmadı.daha bi bodur gösterdi beni.
güle güle giy bitanem a.s.

burcucum yanlış hatırlamıyorsam sende benim gibi helenistik tarzı kıyafetleri beğeniyorsun hatta benim nişanlığımda öyleydi aslında bu tarz bir gelinlik sana da gider gibi ben bunu çok beğenmiştim tatlım bu vardı kafamda taa ki bugüne o gelinliği giyene kadar,bu gelinliğin olmamasına en çok da annem sevindi diyebilirim kadıncağızın hiç içine sinmemişti zaten kaydirigubbakcemile3
bak bu da arkadan görünüşü bence çok zarif ...
res3.png

ya kuşum sen yaz benim şimdi çıkmam lazım.yarın okurum artık.hepinize iyi geceler kızlar sizi seviyoorrruuummmm bay bay muckxxxxxxxxx kaydirigubbakcemile5

canlarım 1300dü herşey dahil
ama sıkı bir pazarlıktan sonra 1000 tl olarak anlaştık ama belki yine biraz artar fiyat, çünkü taç olarak burcucello da bilir biraz farklı bir model var kafamda gelinlikçilerin elinde pek bulanacağını sanmıyorum başka biryerden getirtcez

pinkkk inanaılmaz kibar bi gelinlik canım yaaa

çok teşekkür ederim buketçim daha kibarları senin olsun inşallah kaydirigubbakcemile5

amanda mana gelinliğinide mi halletmiş benim kuşşşuummm :sm_cool: yaşasın herşey yavaş yavaş halloluyor.bak o kadar stres yaptın geciktim diye ama bi seferde hallediverdin oh bee.gelinliğe bayıldım süppeerrr.boyum uzun olsa kesin böyle bi model düşünürdüm ama maalesef 1.62 boyum var ve dar gelinlikler yakışmadı.daha bi bodur gösterdi beni.
güle güle giy bitanem a.s.

ah kıyamam ben bodur tavşanımaa kaydirigubbakcemile3 Şeniz tatlım senin gelinlik de çok zarifti bence güle güle giy bitanecik arkadaşım
hakkaten fazla dert etmişim hele bugün nişanlımı birgüzel payladım sabahtan benle gelemiyor diye beklenmedik bir ihracat çıkmış onla uğraşmak zorundaydı gerçi keyfi değildi ama sinirden ağlamıştım artık o kadar sıktım ki şu gelinlik işine canımı,ama akşam fikrim değişti iyi ki de gelememiş dedim hatta tarif bile etmedim ve de etmicem gelinliğimi merak etsin o gün görsün surpriz olsun :1closedeyes:

pink sakın anlatma annem madem gelmemiş çatlasın meraktan
hatta ben bi çılgınlık yaptım gelinliğii mor aldım dekaydirigubbakcemile3
bu arada rengi kırık beyazmı nasıl?

evet buketcim kırık beyaz rengi
aa hakkaten öyle aldım deseydim
yada gelinliğin tamamı transparan deseydim keşke kaydirigubbakcemile

iyi geceler kızlar ben çıkıyorum
benjamin buttonin tuhaf hikayesini almıştım onu izlicem
herkese iyi geceler öptümm

burcucum yanlış hatırlamıyorsam sende benim gibi helenistik tarzı kıyafetleri beğeniyorsun hatta benim nişanlığımda öyleydi aslında bu tarz bir gelinlik sana da gider gibi ben bunu çok beğenmiştim tatlım bu vardı kafamda taa ki bugüne o gelinliği giyene kadar,bu gelinliğin olmamasına en çok da annem sevindi diyebilirim kadıncağızın hiç içine sinmemişti zaten kaydirigubbakcemile3
bak bu da arkadan görünüşü bence çok zarif ...
res3.png

tatlişim evetttttttttkaydirigubbakcemile5 önden resmine bakınca ay dedim tam benlikmiş :roflol:sonra sen arkasını ekleyip bana yazmışsın. evet doğru hatırlıyorsun bende bu tarz kabarık olmayan bir şeyler istyırum. ve böyle sade model gösterdim 1500 ile 2000 arası tutar dedi.. bana pahalı geldi doğrusu.. ama burda dah güvenebileceğim hiç kimse yok... mecbur diktiricem orda....:çok üzgünüm:

bu arada gelinliğinde alt kısmını çok beğendim kabarıklığını falan kendinden kabarık yaa... hemen kaydettim sağol canım....

Back
X