Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım peki ne kadara mal olmuştu hatırlar mısın?
düğün nişanlımın ailesinin olduğu şehirde yapılacak. Bu yüzden düğüne herkes gelemiyecek. Bende burda kına gecesi gibi küçük bi düğün yapmak istiyorduk. Ama malesef bütçe ayıramıyoruz kına gecesi için. Kına gecesini evde yapamayız baktığımız yerleden 900den aşağı değil. Eğer yaparsak borçlanmış olucaz. senağlamasenağlamasenağlama
KHENA iş görüşmesini yeni okudum canım..
hadi git göster kendinii
eminim başarılı olacaksınn kuşummmmmmm
ben davetiyelere bakalı çok oldu. ama karar veremedim. fikri olan varsa sunsun lütfen.
ya kızlar nikah anında bence bir erkeğin orjinallik yapması daha güzel oluyo bence eşiniz yapsın
hadi gel başlayalım kızzz birlikte..... araştırmakla başlıyorum işe yanımdasın dimi :dilcikar:
kızlar şuna bakın yaaaa öldüm gülmektennn
[/IMG]![]()
bakın ben bu davetiyeyi çok beğenmiştim
kızlar şuna bakın yaaaa öldüm gülmektennn
[/IMG]![]()
ciddimisin tatlım, bekliyorum önerilerini???
canım vallahi kusura bakmada şu düğün hazırlığında 900 lira çok gereksiz bir ppara...
ben yapsaydımda evde istiyordum. evde olanları daha çok beğeniyorum. han kızın yuvası orası yaa :1rolleyes:daha anlamlı bence. bakalım bizimkiler çok istiyor ama ben paso ağlama gecesi olarak görüyorum o geceyi:roflol:
kaynananın yer aldığı hiçbir davetiye güzel olmaz bakınız üstteki resim
bakın ben bu davetiyeyi çok beğenmiştim
yalanmı bacım yalan diyeni kaynanası öpsün:)))
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
yalanmı bacım yalan diyeni kaynanası öpsün:)))