2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

düğün nişanlımın ailesinin olduğu şehirde yapılacak. Bu yüzden düğüne herkes gelemiyecek. Bende burda kına gecesi gibi küçük bi düğün yapmak istiyorduk. Ama malesef bütçe ayıramıyoruz kına gecesi için. Kına gecesini evde yapamayız baktığımız yerleden 900den aşağı değil. Eğer yaparsak borçlanmış olucaz. senağlamasenağlamasenağlama

canım vallahi kusura bakmada şu düğün hazırlığında 900 lira çok gereksiz bir ppara...
ben yapsaydımda evde istiyordum. evde olanları daha çok beğeniyorum. han kızın yuvası orası yaa :1rolleyes:daha anlamlı bence. bakalım bizimkiler çok istiyor ama ben paso ağlama gecesi olarak görüyorum o geceyi:roflol:

KHENA iş görüşmesini yeni okudum canım..
hadi git göster kendinii
eminim başarılı olacaksınn kuşummmmmmm

ay inşallah burcucumm ben zaten bu gazla yarın garanti işi alırım.
ama beni en çok zorlayan olay bu iş yerinden çıkacağımı patronlarıma söylemek fisfisfis

ya kızlar nikah anında bence bir erkeğin orjinallik yapması daha güzel oluyo bence eşiniz yapsın

oo onlara kalırsak yandık valla benimkinden çıkmaz ole orjinallik zaten nikahı düğün salonunda istiyodum o kadar kişinin içinde utanırım ben diyo HAHAHA
onun için iş başa düştü belki oda benden gaz alıp bişi yapar bilmiyorum.
şarkı söylicem diyo ama zor gibi geliyo bana evet demekten utanıyosaaa şarkıda napar allah bilir :roflol:

hadi gel başlayalım kızzz birlikte..... araştırmakla başlıyorum işe yanımdasın dimi :dilcikar:

aşkolsun şekerim tabiiki araştırım hemen başlıyorum kaydirigubbakcemile5

kızlar şuna bakın yaaaa öldüm gülmektennn
davetiyeemn3.th.jpg
[/IMG]

süper yaa :roflol::roflol:

bakın ben bu davetiyeyi çok beğenmiştim

Hımmmm ben de cok beğendim. Otelin süslemeleri somon olacakmış. Cünkü yerdeki açık yeşil halıya en çok o renk uyuyormuş. Yani üzerindeki renkler de tam bizim renkler. Hehehehe, tabi söyle bişey var, benim nikahım ayrı düğünüm ayrı olacak. Ve düğün kendi aramızda bir yemek gibi olacak. Davetiye de düğün yeri bile yazmayacak, sadece nikah yeri... Dolayısı ile neden uydurmaya çalışıyorsam renkleri :)

canım vallahi kusura bakmada şu düğün hazırlığında 900 lira çok gereksiz bir ppara...
ben yapsaydımda evde istiyordum. evde olanları daha çok beğeniyorum. han kızın yuvası orası yaa :1rolleyes:daha anlamlı bence. bakalım bizimkiler çok istiyor ama ben paso ağlama gecesi olarak görüyorum o geceyi:roflol:

tabiki canım benim 900 verilir mi..
200 falan olsa tamam dicektim ama bulamadık.
bende gıptayla bakıyorum ewde yapılan kına gecelerin ama malesef öyle bi imkan yok bizim oturduğumuz yerde benneyaptımkibenneyaptımki.. keşkee.....

Back
X