2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

anaamm topiğimizin ilk gelinini çıkarmışız.her ne kadar heyecanını bizlerle paylaşmasada mutlu olsun inşallah

Nerdesin yavs,sizin yüzünüzden ihmal ettiğim annemlere gitmedim,iki laf edecektik dimi :((((
İşte gidiyorum
Birşey demeden
Arkamı dönmeden
Şikayet etmeden..............::(((((

listemizdeki ilk gelini vermek benide bi garip yaptı gerçekten hiç gelmez sanıyordum sanki o koca liste biticek en sonda ben varım dilerim herkesin istediğigibi olur herşey.. arkadaşımızada mutluluklar

bnde evlendım ama evlenmedımÇok üzgünüm çoook nikahımız oldu amma velakın hazıran 21 ınde dugun olcak bızde oturup kuzu kuzu beklıyoz ıste dua edınde cabuk gecsın gunler ya nolurrrrrrrrrrrrrrrrr

Merhaba kızlar.evlenenlere evleneceklerrre hepimize mutluluklar....ayy bugünlerde bi garibim ya

AMANNNNINNN koca günde bi sayfayı dolduramamışız.
roselin canım neyin var senin.görüşemiyoruz zaten ne zamandır.özledim valla

kızlar bu arada burdaki düğün 3500 tl ye mal oluyorken şarköydeki 1000 tl ye maloluyor.kafayı yicem farka bakar mısınız aradaki.kendimi suçlu hissediyorum,bizim sülalaeye yapılan düğün yemekli içkili oh ne ala,nişanlımın sülalesine bi kuru düğün salonu.hep annemin kaprisi yüzünden.bana kalsa kıyacaktım bi kuru nikah bitti gitti.ama bu kız anneleri varya bu kız anneleri........

Neyim var bende bilmiyorum elifcim.zaman daraldıkça kendimi kötü hissetmeye başladım.acaba doğru kararmı.bir dönüm noktası bu kızlar için biliyosun.bi daha eski sen olamıyosun evlenince.Allah pişman etmesin hiçbirimizi

açmadım hiç bugün canım yaa.aslında ne yaptım bende bilmiyorum.haberlere daldım tüm gün.yarın sayın başbakanımız geliyor ya onun heyecanından zaman nasıl geçmiş anlamadım.laelaelaelaelae

Neyim var bende bilmiyorum elifcim.zaman daraldıkça kendimi kötü hissetmeye başladım.acaba doğru kararmı.bir dönüm noktası bu kızlar için biliyosun.bi daha eski sen olamıyosun evlenince.Allah pişman etmesin hiçbirimizi

amin canım.yaşadım o dönemleri bende hatta burdan da yazdım neredeyse ayrılıyordum nişanlımla.ama biraz sabret canım bu günlerde geçecek.zaman yaklaşınca koşturmacadan düşünmeye bile zaman kalmıyor inan.

Roselincim aslında çok doğru bir noktaya temas etmişsin.Kesinlikle eski sen olamıyorsun o veya bu sebepten dengeyi kurmak adına birçok şeyden fedakarlık ediyorsun,ailenden bile.Ben kesinlikle ödün vermem beni böyle tanıdı böylede devam eder demeyin sakınnnnnnnnnnnnnn.Çokkkkkk ama çokkkkkk farklı evlilik ne sevgililiğe benzer nede nişanlılığa.Ama bu iş hep böyle ya hiç evlenmeyeceğiz yada koşulları kabul edip bu işe gireceğiz.
Ayvayı yiyeli olmuş 35 gün :((((((

Back
X