• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kahve-turkuaz-imaj.jpg

bu cnm

ama bunun rengi daha hoşmuş.Ben bizim yaylada allmode mağazası açıldı ordan baktım 168 ytl yazıyodu bir de evkurda bakıcam.Sen o fiyata nerden buldun

cnm bence evkura hıc bakma cok kazık ya vadelrı cok uzatıp baya fark koyuıyo allah gostermesın bı hal olduğundada hemen faız koyuyo ben esnlerde otuyum dortyolda sordum cnm ben pembe ve lıla rengı pek sevmem oyuzden bu renk beğendım

daha dün esenlerdeydik arkadaşım dörtyolda hayat hastanesinin orda oturuyor ama biz atışalanına gittik anişanı orda düğün salonunda oldu arkadaşımın

bende esenlerde oturuom atısalanını cok ı bılırım hangı düğün salonu ı
dortyola gelebılırsen bıdaha bakarsın cnm kapalı caddede zaten bı evkurda var bıde benım sorduğum yerde ben alcaktım ama bu rengı getrcekler yoktu sol tafata bı mağaza sona doğru adını bılmym cnm ama almak ıstersen bakrım oraya

bılıyom gıbı ama tam hatrlamadım neyse ben bazı seylerı cok arastırıp ole alıyom mesela ben braun evlılık setı alcaktım epılasyon aletı ve sac kurutma mak.bı metal kutuda cok sık ve guzel yanı neyse bı yer bana tam 375 ytl dedı aynı yere gene gıttım babası 250 dedı baska gun gttım oğlu 190 olur pesın dedı sen dusun artık ben gene yolda gordum o setı sordum 150 pesın 130 olur kanımca ve hersey esenlerde ck ucuz bazı yerlerde mesela ben celık tencere setımı 600 ytl dedıler aynsını 430 ytl takstle aldım

kızlar bende örgü battaniye setinin lilasını almıstım. gercekten güzel bu setler.
birde benim alısveris yaptıgım firmanın nette sitesi var alacagınız ürünler konusunda size fikir olur bence kesin bakın. insan nevresimleri örtüleri gördükce hepsinden alası geliyor. www.ceyizevi.com

hayrlı sabahlar sultanlarr bu bahsettın netı adresını bılıyom cnm bende bıeyler alcm ordan nışandan sonra

günaydınnnnnn bu sabah nasılsınız ayanlar benim canım sıkkın dün akşam nişanlımla tartıştık.

ana bende dun barstım cnm ayağıma kadr geldı cok yalvardı affettım bıde cıcekler almıs ayıp olmasın ama genede fstık al yoksam barsmam dedım fıstık dondrma aldrdım :utangac: onu cok sevyom yaa
ama sende takma barısrsınız cnm sorun nee :oklava:doverım ıstersen

ana bende dun barstım cnm ayağıma kadr geldı cok yalvardı affettım bıde cıcekler almıs ayıp olmasın ama genede fstık al yoksam barsmam dedım fıstık dondrma aldrdım :utangac: onu cok sevyom yaa
ama sende takma barısrsınız cnm sorun nee :oklava:doverım ıstersen

canım sorunun kaynağı uzun ama konu ev ile alakalı diyebilirim.:roflol:.Çok canım sıkılıyor dün gece yatağıma çekilip çok ağladım:roflol:Gözlerim şiş

Bu arada bayanlar benim düğüne kadar kilo vermem lazım.:sm_confused:Ben diyorum ki şu zayıflama bantları var ya bir tanesi çok iyiymiş 140 ytl ama faydasını görür müyüm yoksa param boşa mı gider?Ama düğüne kadar kilo verirsem arkadan bağlı gelinliklerden giyebilirm.:1rolleyes:

canım sorunun kaynağı uzun ama konu ev ile alakalı diyebilirim.:roflol:.Çok canım sıkılıyor dün gece yatağıma çekilip çok ağladım:roflol:Gözlerim şiş

ınsan moralı bozukken kahkaha atarmı bacı yanlıs ıfade kullanmısın :a015::a015: olcaktı

cnm cok buyuk bı sorun deıldr ıns aıle sorunları baya ınsanı yıpratıyo benım askımla sadece ıkımız kavga ederız ıkımızın aılesıyle hıc sorunumz yok sukur olsunkı
ben zayf olduğum için hıc bılgım yok cnm 36 bedenım oyuzden bısey dıyemem ama ben bu formumu sadece ve sdece uzun yuruyuse borcluyum gunde 100 dk yuruyom

Back
X