• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım çok büyük birşey değil ama ben çok hassas oldum bu aralar.Geçicek inşallah ona küsüm ama çok özledim onusırnaşık şey..Pazar nerdeyse tüm gün beraberdik bir de arada dargınlık olunca daha çok özlüyor insan.Ama yine de küsüm ona:oklava:
Gönlümü alırsa barışmaya çalışırımm:1hug:

bende dun barstım cnm akşam baktım motorunun sesı hemen numara yaptım uyma numarası geldı evdee sadece yengem vardı yuzumu oksadı sacımı falan cıt yok sonra benı dızıne yatrdı bıde cıcek almıs barstık ole ıste naz yaptım az

bızım sorunumuz dayısının oğlu ona gtmeısnı ıstemedım oda gtttı dun hıc aramadm sevmıyom akrabasını cunku benımkı askerken bana sarkıntılık ettı sonrada demedım kımseye bısey sımdıde demıyom anlasın dıye dolaylı anlatıyom ama anlamıyo benımkı cok sınırlı korkuyom derıde bısey yapr dıye zaten suan evlı neyse akşam brstık o sırada gene o akrabaı aradı yok bırı laf cıkarmıs bız onun evıne gtmısız bızı kovmus ben dıyo bole bısey yapmam evıme gelenı kovmam yanı bnmkıyle aramı acacak aklı sıra sonra ben dedım sonuna kadr gt bunun ustune cunku ben asla ole bısey demem ve evını bılmemkı askım senle gıdım demı deıdm

gece abım aradı yanı kaynım benı 2de bırak ısmaıllere dedı benımkı tmm askım bak sakın grme evlerıne dedım yok askım soz verdımya ama kapıdan konusurum abım konussun he bıde benım kayınbabam aramıs ısmaıle(akrabasına) demıskı nıye benım gelınımı koydum demıs yalan hersey yaa aramızı acmaya calısıyo

sımdılık ole ama genede dedıkodular yıpratıyo ınsanı bakalım aradım mesgul galıba acmadı aşçı kendısıde yoğun oluyo ben cağrı bırakıyom arıyo

ay ne güzel yemekler yapıyordur dimi şanslısın canım .Benimki de az önce işyerinin önüne geldi.Benim işyerinin yan tarafında işi varmış oraya gelmiş.Bana mesaj attı aşağı çağırdı yemek yiyodum oralı olmadım.Bizim genel müdür görmüş beni çağırdı bak kim var dedi aşağıda seni çağırıyor dedi.İndim hem ilaç almaya eczaneye gidicektim,Beraber gittik eczaneye.Bana biz çok mutluyuz ama neden böyle oluyor surat yapma ne olur dedi yanlış anlamaları açtı anlattı bana.Ama sadece 10 k görebildim.Sana da demiştim ya az önce özledim diye Allah çıkardı karşıma

oh ne guzel benımkı bana hala cvp vermedı merak edıom gecede oraya gtttıler ya aklım onda babamı arycam ama onla konusmadan olmaz
rep veren altın bulsunnn

ohhhh askım msj cektı cok yoğunmus sonra konusalım dedı :icecream: ck sevındım askıma asıkım ben ya:asigim::asigim:
kız ben rep veren altın bulsun dedım yaa versene alttarafı benım yazımdakı terazıye bascan cnm sonra sana tsk yazcak deluıu gordun demı terazıyı hade bakema.s

süprizzzzzcanım ya ben anlamamıştım biliyo musun?Benim fazla bi bilgim yok forum hakkında falan ablamamıştım kusura bakma oldu mu şimdi

rep demek puan demek cnm su yesıl kareler varya onlarla bellı olur onların ustune gel bak senın hakkında yorum yazar ve olmamıs sanrım kotu ıcerık yazan yazının yanındakı terazıye tıklıon sonunda tsk edene kadr sana cnm

27882334wf4.jpg

kayınbabm aradı ya kolunu kırmıss cok uzuldum tuhh uzakta yakında deılkı bakem ona

evt cnm ıspartadalar cok merak edıyom evlensmde bı gtsem gul tarlası resmen resımlerde gordum oyuzden mı ne bıktım gul almaktan benım söz cıceğm gercek kırmızı gullerdı bıdene karısık vardı hala saklıyom atamıyomda ıns nışan cıceğm gercek olur bakalım aslında modern sahte olsa cok gzl ama normalde sahte cıceklerden nefret edıyom dıye gercek almıs

canım benim nişan çiçeğim sahte lila orkide lilyum karışımlı.Lila rengi çok tatlı duruyor.Etrafında inciler dolanmış.Bence nişan çiçeğini sahte tercih et evlenince evine dekor oluryerimseniben

bende ole ıstıyom zaten bıdene olursa yeter ben kaktus yetstırıyom ınanılmaz hos bı dekor suan evımdede var saklıym evım bahcelı dıkerım dıye hele bıde cıcek acarsa onlar solmaz kolay koly

Back
X