Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geldim kıslar yenı uyeyım herkese selamm :) bende seneye evleneceklerdenım 20 hazıran 2009 :)
4.leventte palmiye düğün salonu 2000 ytlye tuttuk salonlar dolmaya baslamıs bıle erkenden karar verıp tutmaya calısın salonu ben cok dugun salonu araştırdım istanbulun neresınde oturuyorsun yardım edebılırım
Ben bahçelievlerde oturuyorum,nişanlım zeytinburnunda.2000 ytl çok uygun.Biz zeytinburnunda 1000 kişilik bir yer baktık adam 2600 ya da 2800 ytl arası diyor yeni sezon fiyatlarımız.Başka nerelerde bulabilirz herkesin kolayca gidebileceği bir salon yardımcı olursan sevinirim
bende geldim kıslar yenı uyeyım herkese selamm :) bende seneye evleneceklerdenım 20 hazıran 2009 :)
hos Geldın Cnm Yerimseniben
Bızım Tarh Bellı Deıl Oyuzden Bakmadık Daha Nışanımız Var Düğün Bu Yıl Olcaktı Olmadı Uzun Olcağı Için Sözun Arkasından Nışan Olsun ıstedım Suan Nışanlığım Dıkılıyo Cnm Bence Suan Salon Için Cok Erken Bızım Buralardada Baslamamıs Hem Dhaa Nışana Yer Bulmadık Zatn Varda Bakak Artıkın Kısmet![]()
hoşbulduk Canim Ben 8 Eylul 2008 De Isteme Söz Nişan Hepsini Bir Arada Aile Icinde Yaptik 2009 Haziranda Dugun Olacak Salonu Bulan Yakin Arkadasimdi O Yuzden Bulmak Kolay Oldu Benim Icin Herkes Icin Hayirlisini Diliyorum Gönlunuze Göre Dugun Yapmayi Nasip Etsin Herkese