• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

31 mayıs düğün düşünüyoruz,İlk gece evimizde olmak istiyoruz ertesi günü yani 1 haziranda da tatile çıkarız.Çalışacağım için tatile hemen ertesi günü çıkmamız lazım

bende antalyaya gtcem cunku benımkısının aılesı ıspartada yarım saatlık yol fazla tatılımızde yok oyuzden hem el opme hem tatıl bende düğünü hazıran ıstıyom ama bakalım mayısta olabılır

ya kızlar delırecem benı ıstemeye gelecekler temmuzda ama abımde dıyer sene yanı 2009 evlılık dusunuyor bu yuzden annem yelız sana sımdı bulasık makınası alacaktım kaldı hepsını bır arada yapamam dıo haklıda ama beklersen bır sene daha yaparım herseyı dıo delırecem benımkının aılesıde temmuzda nısan olsun 12 aydada dugun olsun yada 10 ay dıolar annemde ben ozamna kadar hazırlanamam dıoo delırecem valla 5 senedır beklıyorum ayrıca bızım burda cevremızde evlenen kızlar hıc bırı ole abartılı ceyız goturmedı ne yatak odası ne beyaz esya calıssalar bıle annem de onları goruıyor arkadasları soluyor bız yapmadık sende yapma dıye yatak odası almıyor bulasık makınası alacaktı almıyor bıraz borclarımız var o yuzden ne yapacam ya erkek arkadasımda yelız hadı yatak odasına ok almayın dedık ama bulasık makınası al barı dıo laf etmesınler dıye ne yapacagımı sasırdım

cnm sen calısmıyon bıde bu yon kotu bı işe grsen az maasta olsa calıssan olmaz mı hem hersey kısmet cnm annene anlat sende abınden 5 6 ay sonra evlen alırsınız benım abımde ekım 2007 de evlendı 3yıl bekledık sımdı sözluyuz cok mutluyum ama ben calsııyom kendım herseyımı yalnız kendım alıyom cnm

cnm sen calısmıyon bıde bu yon kotu bı işe grsen az maasta olsa calıssan olmaz mı hem hersey kısmet cnm annene anlat sende abınden 5 6 ay sonra evlen alırsınız benım abımde ekım 2007 de evlendı 3yıl bekledık sımdı sözluyuz cok mutluyum ama ben calsııyom kendım herseyımı yalnız kendım alıyom cnm

canım arıyorum ıs ama yok ne yapacagımı sasırdım 3 senedır ıs arıyorum delı olacam :çok üzgünüm:

annem cok garıp dusunuyor anlamıyorum ya 5 senedır cıkıyorum dıger anneler bıran once evlendırmek ısterler yeter bu kadar bu cocuk senle gonulmu eglendırıo dıye dusunup annem yok seneye kalsın dıo bırde yelız damatlıgıda yatak odasını ve bulasık makınasına onlar alırsa olur dıoooo delırecem haa aklınca ısı yokusa suruo aslında bıraz sıksa yapar ama genede bırsey dıyemıyorum bır kapnpanya gordum 2.500 mılyara vesteldı galıba markası butun beyaz esyalar erdeme al dedım erdemde bana ya annemler laf ederse tamam alalımda dıo annem dıo nısanda takılanlar bızım erdem dıo yok bızım delırmek uzere oldugumu anlarsın umarım

ben şöle dıyım cnm senınkı nasılsa evelnceksınız evlenınce kalanı az az olsada takst yapsın ozmn odesın 12 ay falan sonra nışanı kız tarafı yapar bızde yanı yer ayarlar muzık yeemk falan doğal olarakta takılan herseyı kız alır düğündde erkek alır
cok sevyonsan onu cnm düğünde takılan altınları satın esyaları oderız de altınla saadet olmaz ama annen cok ynlıs dusunuyo ben cok az maas alıyom herseyımı yapmak ıcın kımseden duymamak ıcın hanı gelın ne aldınkı fdıye ama benımkının aılesı sormaz bıle sukreder benı sever
benım babam emeklı dusun bana bı faydası yok zaten ben ıst aılem nıgdede sonra ben bulasık mak camasr mak fırın yatak odası alcam nışandna sonra heemn askımla beyaz esyayı ortak alcez sonrada o altınlarımı alcek bende eksıklerımı ole yanı

sımdı cıkıyom cnm sana yarın daha ayrıntılı anlatm patronumda yok yarın gel tmm mı yada yaz okutrum sana cvp verrım ıakşamrlar

kolay gelsin arkadasımda işin zor gibi.
keske bir iş bulup calısabilsen herseyi nişanlınla beraber yapardın kimsede birsey diyemezdi.

birde kızlar nişanlımla son bir senedir özel günlerde hep evimizin ihtiyaclarını alıyoruz. gecen dogum gunumde nişanlım bana mikrodalga fırın almıştı. bende onun dogum gününde espresso makinası aldım. sonucta giyim her zamanda alınıyor ama böyle eksikleri tamamlamak cok güzel oluyor aklınızda bulunsun.

annem cok garıp dusunuyor anlamıyorum ya 5 senedır cıkıyorum dıger anneler bıran once evlendırmek ısterler yeter bu kadar bu cocuk senle gonulmu eglendırıo dıye dusunup annem yok seneye kalsın dıo bırde yelız damatlıgıda yatak odasını ve bulasık makınasına onlar alırsa olur dıoooo delırecem haa aklınca ısı yokusa suruo aslında bıraz sıksa yapar ama genede bırsey dıyemıyorum bır kapnpanya gordum 2.500 mılyara vesteldı galıba markası butun beyaz esyalar erdeme al dedım erdemde bana ya annemler laf ederse tamam alalımda dıo annem dıo nısanda takılanlar bızım erdem dıo yok bızım delırmek uzere oldugumu anlarsın umarım

kolay gelsin arkadasımda işin zor gibi.
keske bir iş bulup calısabilsen herseyi nişanlınla beraber yapardın kimsede birsey diyemezdi.

birde kızlar nişanlımla son bir senedir özel günlerde hep evimizin ihtiyaclarını alıyoruz. gecen dogum gunumde nişanlım bana mikrodalga fırın almıştı. bende onun dogum gününde espresso makinası aldım. sonucta giyim her zamanda alınıyor ama böyle eksikleri tamamlamak cok güzel oluyor aklınızda bulunsun.

evet cok dogru soluyorsunuz bakalım zamanla belkı hersey duzelır canım ya ole dusunmekden baska yapacak bırseyım yok

mız mız okudum dün yazdıklarını,sanki annen işi uzatmak için onları bahane gösterir gibi.Ben de çalıştığım için hep taksitle yaptım alışverişimi.Biz de nişanlımla 5 yıldır beraberiz.Seneye evlenicez.Yani evlendiğimizde 6 yıl olacak.Bence istemeye gelsinler o zaman annen bu tavırlarını sürdüremez gibi geliyor.Bunalma canım bizler burdayız sıkıntılarını paylaş içine atma ,çünkü bu tür sıkıntılar boğucudur bilirim.

evet erkenciyim bugün işim fazla yokken hemen size bakmak istedim akşam neler yamışsınız diye.Evet ayline ben de geçen gün dikkat ettim o yok ortalarda:sm_confused:
Ama iyiki açmış bu konu tam bize göre...

saol canım cok haklısın :teselli:

nasılsın cnmm
dun acıl ıslerım vardı tam olarak ne yazdım unuttum bılem
bıkere ortada gercek var oda annen cok haksız cnm bızde ıkı gelın aldık en az 50bın ytl harcadık o adet bu adet ınsanı kemırıyo gorgusuz ınsanlar ben bıle aılemle cok rahat takılan bırıym benı ıstemeye geldıler aılem sızın neye gucunuz yetrse dedı
sımdı gelelım senın meselene bızde gelınlerımız herseyını aldık yatak odası beyaz esya onlar sadece dantel ıkı tabak canak ınan toplasan 2mılyarı bulmaz bu ınsanın karajkterıne kalmıs durumları vardı ama yapmadılar sımdı madem senın askın senı cok sevıyo alsın yatak odasını evlenınce calısır odersınız
senın iş bulmanda kolay bence gt asgarı ucrette olsa sekreterlık yap mesela bunkları ı dusun madem aılen zorluk cıkırıyo senınkı yapsın

Back
X