Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sen calısmıyon bıde bu yon kotu bı işe grsen az maasta olsa calıssan olmaz mı hem hersey kısmet cnm annene anlat sende abınden 5 6 ay sonra evlen alırsınız benım abımde ekım 2007 de evlendı 3yıl bekledık sımdı sözluyuz cok mutluyum ama ben calsııyom kendım herseyımı yalnız kendım alıyom cnm
saol canım cok haklısın :teselli:sımdı cıkıyom cnm sana yarın daha ayrıntılı anlatm patronumda yok yarın gel tmm mı yada yaz okutrum sana cvp verrım ıakşamrlar
annem cok garıp dusunuyor anlamıyorum ya 5 senedır cıkıyorum dıger anneler bıran once evlendırmek ısterler yeter bu kadar bu cocuk senle gonulmu eglendırıo dıye dusunup annem yok seneye kalsın dıo bırde yelız damatlıgıda yatak odasını ve bulasık makınasına onlar alırsa olur dıoooo delırecem haa aklınca ısı yokusa suruo aslında bıraz sıksa yapar ama genede bırsey dıyemıyorum bır kapnpanya gordum 2.500 mılyara vesteldı galıba markası butun beyaz esyalar erdeme al dedım erdemde bana ya annemler laf ederse tamam alalımda dıo annem dıo nısanda takılanlar bızım erdem dıo yok bızım delırmek uzere oldugumu anlarsın umarım
kolay gelsin arkadasımda işin zor gibi.
keske bir iş bulup calısabilsen herseyi nişanlınla beraber yapardın kimsede birsey diyemezdi.
birde kızlar nişanlımla son bir senedir özel günlerde hep evimizin ihtiyaclarını alıyoruz. gecen dogum gunumde nişanlım bana mikrodalga fırın almıştı. bende onun dogum gününde espresso makinası aldım. sonucta giyim her zamanda alınıyor ama böyle eksikleri tamamlamak cok güzel oluyor aklınızda bulunsun.
günaydın bayanlar,güzel bir çarşamba günü geçirmek dileğiyle
saol canım cok haklısın :teselli: