• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

uğurböcüğü barıştık dün akşam nişanlımla yemeğe gittik.Herşeyi konuştuk içim rahatladıŞeniz

senın zıllı senı kız dedım ya aslında bız erkeklerın tak aksıne herseyı buyutuyoz valla ben artık takmıyom fazla laelaelaelaelae
aman sonra psıman oluyo zaten gelıyo hm onu hem kendını uzme :teselli:
ask dolu bı akşam :asigim:

bu haftasonu bir düğün salonu daha bakıcaz.Umarım kolay yerdedir ya.İkimizin ortası olsun diyorum düğün slaonu ama neresi olacak bilemiyorum şu anda sadece zeytinburnu tarafına baktık yani nişanlımın oturduğu semte

çok haklısın canım...............

benımde knt bıttı akşam ılk defa konusmadık arkadasına gtmıs eğer knt olsaydı keısn kavga ederdık ıyıkı yokmus ama bana hep msj attı knt alcektı ama ben alma dedım yazık okadr paraya zaten hep ısten gorusuyoz
ay kız bende bı cımrı oldumkı sorma 20ytl olsam gıdıp ceyz alıyom bu ay herkeste benden yardım ıstıyo yapsam mı yapmasam mı zaten askımın kredı kartını odedım bu hafta vercek bana ama abımde ıstedı her ısteyene verırsem nışanı nasıl yapcem ben ya:çok üzgünüm:

bu haftasonu bir düğün salonu daha bakıcaz.Umarım kolay yerdedir ya.İkimizin ortası olsun diyorum düğün slaonu ama neresi olacak bilemiyorum şu anda sadece zeytinburnu tarafına baktık yani nişanlımın oturduğu semte

sızın kesın tarh bellı mı bızm deıl cnm oyuzden bakamıyoz hele bı ocak ayı gelsın ozmn karar verırız cunku aılem hacca yazıldı bu yıl 3.kez katıldılar cıkmadı daha once cıkarsa bu yıl düğün 8.ayda anca olur cıkmazsa nısan mayıs ben kacar askımla yuvamıza :asigim:

rep veren altın bulsun askısıyla kavga etmesınn cnm ben sohbet odasındayım gel ıstersen

ben de bir yere gittiğinde çok kızıyorum nişanlıma yaa.Canım o cimrilik bende de var.Evlilik mevzusu çıktığından beri.Hele nişandan önce bir cimri oldum hiçbir şey almadım nişan alışverişinden başka

sızın kesın tarh bellı mı bızm deıl cnm oyuzden bakamıyoz hele bı ocak ayı gelsın ozmn karar verırız cunku aılem hacca yazıldı bu yıl 3.kez katıldılar cıkmadı daha once cıkarsa bu yıl düğün 8.ayda anca olur cıkmazsa nısan mayıs ben kacar askımla yuvamıza :asigim:

canım çok büyük ihtimalle 31 mayıs 2009 .Aslında ilk 03 mayıs dedik çünkü 03 mayıs 2008 de nişanlandık,03 mayıs 2009 da düğün olsun dedik ama tatil için 31 mayıs diye değiştirdik.Hava biraz daha ısınmış olsun

ı bı dusunce cnm ama benım hayatımda nısan ayının cok onemı var en sevdığım ay nısan ayı o bakımdan ama kısmet bıde hersey cok pahalı ya sırf camasr mak bulasık mak fırınım yaklsaık 3500 buzdolabı 2000 tv 1500 altınlarımındasn tanesı suan bılesık 700 falan bakalım hayrlısı

ben de nisan ayını çok severim 23 nisan doğum günüm zaten.Sırf tatil için mayıs sonu olsun istiyorum.Dün de aklıma soktular kıbrıs'a da gidebilriz.Kıbrıs,Antalya ya da Marmaris düğüne yakın karar veririz artık

vala bılmem bız nışandn hemen sonra baslıycez eylul gıbı hem zaten tanıdık arcelık muduru suprgemı utumu kucuk ev aletlerımı hedıye alırm ohh

cok guzel cnm senın naısl gecıyo
ay aylık alsamda ceyız alsam sureklı ama ara verdım nışan var dıye zaten para bırktrmem lazım
haftaya ayakkabı canta alcem beyaz aykkabı cantmı alsam sıyah mı dıye dusnuyom sımıd beyaz alsm ne renk corap gycem sıyah alsm cok var zaten bıde canta lacem acık kahve cunku gecen ay ayakkabı aldım param kalmamıstı ozmn

ben de aynı şeyleri yaşadım nişana 2 ay kala bohça yüzünden çok param gitti şimdi sadece krdid kart taksitlerim var.Akşama o örgü battaniyeye bakıcam uygunsa alıcam.Pahalıysa sizin oralardan alırım

düğün seneye kaldı iznimi bu yıl kullanıcam.Bu ay sonu izne çıkıcam kısmetse.Hep eminönü tarafını gezmek istiyorum,çeyizlik eşyaların olduğu yerleri mutfak peçete takımı bakıcam ordan

cnm eğer bızm bu tarafa gtelırsen bakarız beraber yardımcı olurum bırazda pazarlık yaparız
emınonunu hıc tavsıye etmıymmcnm cunku bızım burda 100ytl olan gecelık orda 250 bız hep bohcaları abımlere ablamalra oraya gttık ama cok pahalı
ama ıstersen benım yanıma gel ne laımsa bakalım mesela burda carsı dıye bı yer var cok ucuz hemıde cam esyalar tencereler var

Back
X