2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Burcuözge, kuzum aldıklarının hepsi çok şık çok güzel. Dudaklı nevresim takımının da tek kişiliği var bende. Aşkım sevgililer gününde almıştı. Mışıl mışıl uyuyorum içinde. Yalnız dikkat et, iyi oku kullanım kılavuzunu falan. İlk yıkamada direk soguk su ile yıkamak gerekiyormuş (kullanmadan önce). Benimkinin o ilk siyahlıgı kalmadı yıkama sonrasında senağlama . Uyku setini de pek begendim maviş maviş. Ben de bu ay elektrikli süpürgemi alacağım inşallah. Annem de hediyelik pikeleri falan hazırladı, dantel işi çeyizleri halletti. Ay yine de bir sürü şey almam lazım kafamçokkarıştı

ayy canım bunu söylediğin çok iyi oldu canım.... vallahi hemen solarsa çok üzülürüm. bende talimatlarını iyi okuyım bariii... :lepi:
evet haklısın tatlım al all bitmiyor. hele ben birde yeni başladım. gerçi bayağı hızlı başladım sırnaşık şey allah hepsinin borcunu hemen ödemek nasip etsin yüce rabbim :Saruboceq:

Böcüğüm herşey bir yana da kendi yetiştirdiğin karpuzu yemene imrendim valla. Malum bu sene karpuzlara kabak aşısı vuruldugundan bir adam gibi karpuz yiyemedik
:kızgın:

ben gezıp eğlenırdım ama orda o guzelım bahcelerı bağları bırakıp gezmek ı gelmedı hepsı orjınal kız kendımız yetstırıyozz kocaman kocaman oldular bılmem bılır mısn keleklerd harıkaydıı ayy susalım en ıyısı orucuzz ayup kaydirigubbakcemile

ayy canım bunu söylediğin çok iyi oldu canım.... vallahi hemen solarsa çok üzülürüm. bende talimatlarını iyi okuyım bariii... :lepi:
evet haklısın tatlım al all bitmiyor. hele ben birde yeni başladım. gerçi bayağı hızlı başladım sırnaşık şey allah hepsinin borcunu hemen ödemek nasip etsin yüce rabbim :Saruboceq:

suan kac ytl taskıtın var cnm 3000 var mı benım 380 ytl var çok dıyomm ıçım sıkılıyoo boğuluyomm yaa ıns hemen bıterr yenılerı alırsın gamyoncuiremsu

canım evet 3300 taksidim var şu anda :çok üzgünüm:

yuhhhhhhhh kız yavas yavas alsaydın anam ıns hemen bıter garantı bı işte çalısıyosan kolayy bılıyon işsızlık buyuk soruın anam sen nasıl uyyonn kkız gecelerı ama hayrlısı olsunn bende alısverıs yapmaya bayılıyomm ama ıkramıye cıksa dahada bayılcamm kaydirigubbakcemile3 ayy işin cok zor allah yarımdcın olsunn yeme içme taksıt ode zaten en az ayda 300 odersın kanımca :bbo:

yuhhhhhhhh kız yavas yavas alsaydın anam ıns hemen bıter garantı bı işte çalısıyosan kolayy bılıyon işsızlık buyuk soruın anam sen nasıl uyyonn kkız gecelerı ama hayrlısı olsunn bende alısverıs yapmaya bayılıyomm ama ıkramıye cıksa dahada bayılcamm kaydirigubbakcemile3 ayy işin cok zor allah yarımdcın olsunn yeme içme taksıt ode zaten en az ayda 300 odersın kanımca :bbo:

şu an için 268 ayda canım.... :bbo: ben çalışmıyorum şu anda. KPSS ye hazırlanıyorum. ondan sonra işe gricem hayırlısıysa. ama kardeşim sağolsun bunları ödüyor. babamda beyaz eşya taksitlerini ödüyor. oda ayda 200 ytl. bende işe girersen destek olurum onlara işte.... kaydirigubbakcemile4

merhaba kızlar ben geldiimma.s.
tatilden dönen arkadaşlar hoşgeldinizz alevcim çok geçmiş olsun canım en kısa sürede iyileşirsin inşallahh:Saruboceq: burcuözge aldıklarını güle güle kullan canımm

ben de haftasonu bunu aldım beğenicek misiniz bakalımm

christinaflockft1.jpg

saten,siyah desenleri kabartma kadife

tatilden dönen arkadaşlar hoşgeldinizz alevcim çok geçmiş olsun canım en kısa sürede iyileşirsin inşallahh:Saruboceq: burcuözge aldıklarını güle güle kullan canımm

christinaflockft1.jpg

canımm oldukçaaa havalı ve ağır duruyor. güle güle en özel günlerinde kullan inş... ama benim için fazla abartılı gördün işte benimkiler daha hafif ve spor şeyler.sırnaşık şey büyüyemedim bir türlü büyüyememde herhalde... :sm_cool:

christinaflockft1.jpg

Çok şık duruyor canım güle güle kullan ama sen ne yapacaksın be canım bu kadar nevresimi, biraz çok değil mi yaw :sm_confused: Yok yani ben stres oluyorum acaba daha kac tane daha almam lazım diye :))) Ama merakla ttakip ediyorum seni çünkü cidden güzel modeller bulup çıkarıyorsun valla helal olsun ;)

Son düzenleme:
perlecim harika canım..
güzel günlerde kullankaydirigubbakcemile5
fiyatı ve markası nedirkaydirigubbakcemile2

canımm oldukçaaa havalı ve ağır duruyor. güle güle en özel günlerinde kullan inş... ama benim için fazla abartılı gördün işte benimkiler daha hafif ve spor şeyler.sırnaşık şey büyüyemedim bir türlü büyüyememde herhalde... :sm_cool:

teşekkür ederim canım evet ben de hep bu tarz şeyleri seviyorumsengözlerimebaksanab bakalım hepsi bi araya gelince ne model bi ev çıkıcak merak ediyorumCADIARZU seninkiler de çook şirin ama

Çok şık duruyor canım güle güle kullan ama sen ne yapacaksın be canım bu kadar nevresimi, biraz çok değil mi yaw :sm_confused: Yok yani ben stres oluyorum acaba daha kac tane daha almam lazım diye :))) Ama merakla ttakip ediyorum seni çünkü cidden güzel modeller bulup çıkarıyorsun valla helal olsun ;)

çok teşekkür ederim cbellcima.s. baya bi araştırma yapıyorum almadan önce:smiley-cool: ben de dayanamıyorum doğrusu nevresim takımlarına aldıkça alasım geliyo ama abartılacak kadar da değil ki :sm_confused: 6 tane var ikisini saten aldım ama pek kullanışlı olacaklarını düşünmüyorum satenlern o yüzden 2 tane daha normal alayım diyorumm:1rolleyes:

çok teşekkür ederim cbellcima.s. baya bi araştırma yapıyorum almadan önce:smiley-cool: ben de dayanamıyorum doğrusu nevresim takımlarına aldıkça alasım geliyo ama abartılacak kadar da değil ki :sm_confused: 6 tane var ikisini saten aldım ama pek kullanışlı olacaklarını düşünmüyorum satenlern o yüzden 2 tane daha normal alayım diyorumm:1rolleyes:

Canım valla ben de araştırma yapıyorum ama senin gibi modelleri bulamıyorum :utangac: Neyse sayende değişik modeller de görmüş oluyoruz canııım. Ufkumuzu genişletiyorsun sağol kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Sabah beri kk.ya girmeye çalışıyorum ama sayfa donup kalıyooor.Şu mübarek günde sinir oldummmm kötükedihüso

Cbell hoşgeldin canım...a.s.

Uğur böcüğü canım bende bu taksit olayını hiç sevmiyorum.En güzeli nakit benim için yerimseniben

Burcuözge aldıkların çok hoş ama battaniyeler dahada hoş hihoyyyt

Perle nevresim takımına bayıldımmmmm desem yeridir.Güle güle kullanırsın inşaallah.

canikolarım çay makinası almayı düşünüyorum da ,
hangisini tavsiye edersiniz?

adsız.bmp

lkşliş.bmp

tefal olanın normal fiyatı 173YTL civarı fakat indirimde olduğu için 114' e denk geliyor ,
arzum olan da 110 YTL kahve robotu ile birliktegamyoncuiremsu
karar veremedim canikolarımsüprizzzzz

:1rolleyes:
canikolarım çay makinası almayı düşünüyorum da ,
hangisini tavsiye edersiniz?

adsız.bmp

lkşliş.bmp

tefal olanın normal fiyatı 173YTL civarı fakat indirimde olduğu için 114' e denk geliyor ,
arzum olan da 110 YTL kahve robotu ile birliktegamyoncuiremsu
karar veremedim canikolarımsüprizzzzz

canım ben de çay makinası alıcam ancak çelik almayı düşünüyorum daha sağlıklı olduğu için bence sen de öle yap mesela bu nasıl?

62880531ia3.png

fiyatı 137 lira

bi de hisarın var bunun gibi onu alıcam heralde ben:1rolleyes:

:1rolleyes:

canım ben de çay makinası alıcam ancak çelik almayı düşünüyorum daha sağlıklı olduğu için bence sen de öle yap mesela bu nasıl?

bi de hisarın var bunun gibi onu alıcam heralde ben:1rolleyes:

canım haklısın aslında..
hem ben mutfağımı ankastre yapmayı düşünüyorum..beyaz eşyalarımla daha uyumlu olur..
hem şık hem de sağlıklı..
hisarınkinin de inceleyeyim , bir karar verir ona göre çelik alırım..
çelik olanı görünce beyazlar basit kaldı yanındayerimseniben
teşekkür ederim canım:asigim:Şenizkaydirigubbakcemile5

perle nevresım ıdare eder işte benımkıler kada şık olmasadaa hıııh ayy sıteye gıremedım bee yaa

canım haklısın aslında..
hem ben mutfağımı ankastre yapmayı düşünüyorum..beyaz eşyalarımla daha uyumlu olur..
hem şık hem de sağlıklı..
hisarınkinin de inceleyeyim , bir karar verir ona göre çelik alırım..
çelik olanı görünce beyazlar basit kaldı yanındayerimseniben
teşekkür ederim canım:asigim:Şenizkaydirigubbakcemile5

rica ederimkaydirigubbakcemile5 evet ben de ankastre istiyorum canım a.s mutfak aksesuarlarımı da çelik almaya çalışıyorum. hisarın katoloğuna bakarsan nette sonlara doğru aksesuar seti var onu da aldımm:asigim: tavsiye ederimm

Back
X